Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 12. Két nagy felbontású kép az első részből Fisto mester Fisto és a klónok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Általában kedden jött rendre a hivatalos oldalon az episode guide frissítése + epizód képek a pénteki részekkel. Fura, hogy eddig semmi. BD láz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Általában kedden jött rendre a hivatalos oldalon az episode guide frissítése + epizód képek a pénteki részekkel. Fura, hogy eddig semmi. BD láz? Szerda reggel jött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Szerda reggel jött. Na majd csak figyeld. ha beindul az évad. A nyakamat a keddre! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Na majd csak figyeld. ha beindul az évad. A nyakamat a keddre! Szerda reggelre volt fenn. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Szerda reggelre volt fenn. Na figyu. Utánanéztem. Az epguide képeket mindig elmentem az évad mappámba. Utánanéztem: A tavalyi évadnyitó két képe szept. 14.én jött létre a gépemen. Lecsekkoltam; KEDDI nap volt. Szúrópróbaszerűen belenéztem és a legtöbb kedd. Van pár szerda meg csütörtök, de az annak tudható be, hogy nem értem rá aznap lementeni gondolom. Szerintem most picit alul maradtál, de ne haragudj, igazából nincs sok jelentőssége. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Na figyu. Utánanéztem. Az epguide képeket mindig elmentem az évad mappámba. Utánanéztem: A tavalyi évadnyitó két képe szept. 14.én jött létre a gépemen. Lecsekkoltam; KEDDI nap volt. Szúrópróbaszerűen belenéztem és a legtöbb kedd. Van pár szerda meg csütörtök, de az annak tudható be, hogy nem értem rá aznap lementeni gondolom. Szerintem most picit alul maradtál, de ne haragudj, igazából nincs sok jelentőssége. Persze, de ez csak a kép. A szöveges guide csak szerda reggelre volt fenn. Bocsi, de ezt én is tudom, mert mindig néztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. (szerkesztve) Persze, de ez csak a kép. A szöveges guide csak szerda reggelre volt fenn. Bocsi, de ezt én is tudom, mert mindig néztem. Nekem a kép a lényeg, mert azokat használtam a dvd-re konvertálás során indító ikonnak a részekhez! A rövid epguide, meg úgy rémlett, hogy képpel együtt jött. A full guide meg a résszel együtt pénteken. Kiegyezünk egy döntetlenben? A lényeg; szombat reggel korán kelek! Bár későn is fekszem, mert más dolgom lesz pénteken! Szerkesztve: 2011. Szeptember 13. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Nekem a kép a lényeg, mert azokat használtam a dvd-re konvertálás során indító ikonnak a részekhez! A rövid epguide, meg úgy rémlett, hogy képpel együtt jött. A full guide meg a résszel együtt pénteken. Kiegyezünk egy döntetlenben? A lényeg; szombat reggel korán kelek! Bár későn is fekszem, mert más dolgom lesz pénteken! A képeknek van egy külön linkje, én azt szoktam nézegetni, mert általában kedd este már fent vannak. A szöveges meg szerda reggelre. A mostani linkje ez lesz: http://www.starwars.com/img/theclonewars/guide/epguide401.jpg Egyébként tényleg részletkérdés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 13. Rövid epizódleírás már van. De szerintem sok új kép se lesz már szombatig. Kaptunk elég szép adagot múltkor. 4. évad, 1. rész - Vízi háború Bemutató: 2011. 09. 16. Rendező: Duwayne Dunham Író: Jose Molina Rövid tartalom: Nyugtalanság a víz alatt! A mon calamari király ellen elkövetett merénylet kiélezi a mon calok és quarrenek közti konfliktust, így Anakin és Padmé elindul, hogy kibékítse a feleket. De a szakadárok sem tétlenkednek... 4. évad, 2. rész - Gungan támadás Bemutató: 2011. 09. 16. Rendező: Brian Kalin O'connel Író: Jose Molina Rövid tartalom: A Jedik csapdában találják magukat a szakadárokkal szemben. Vajon a Gungan Hadsereg meg tudja menteni őket? 4. évad, 3. rész - Foglyok Bemutató: 2011. 09. 23. Rendező: Danny Keller Író: Jose Molina Rövid tartalom: Látszólag siker koronázza a szakadárok ostromát. A Köztársaság egyetlen reménye egy padawan és egy herceg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. (szerkesztve) Ez volt már? http://www.starwars.com/watch/gunganattack_preview.html Találtam néhány interjút is: Filoni: Matthew Woods, szikron rendező (gondolom ez a "Supervising Sound Editor magyar megfelelője, javítsatok ki, ha tévedek: Úgy tűnik tényleg meglesz a hat évad Christian Taylor, a Mortis trilógia írója: http://www.youtube.com/user/TheForcenet#p/u/7/S5CX7t2HHoc 2:45 körül említi, hogy szinte már megírták Szerkesztve: 2011. Szeptember 14. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Ez volt már? http://www.starwars.com/watch/gunganattack_preview.html Most már igen, köszi! Azt azért bírom, hogy itt a víz alatt is úgy terjed a hang, mint a levegőben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Wookiepedia-n fent vannak az első három rész szereplőinek nevei.Ez a cápa, ez valami elképesztő vadállat. Grievous, Opress ehhez képest egy szende sorkatona. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. (szerkesztve) Most már igen, köszi! Azt azért bírom, hogy itt a víz alatt is úgy terjed a hang, mint a levegőben. Nincs mit Szerintem a Köztársaságiak hangja rádióból szól, a Mon Calok, a Quarrenek és Cápali pedig alapból vízi lények, szóval miért ne terjedhetne a hangjuk úgy, mint másoké a levegőben? Különben is, az űrben dudoló B1-es után, ez is hatalmas előrelépés a valósághűség irányában Most értem a Taylor interjú végére, TUTI, hogy lesz hatodik évad!!!!!!! Szerkesztve: 2011. Szeptember 14. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Teljesen megújult az sw.com, már episode guide kép sincs, így nekem kell gyártanom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Szerintem a Köztársaságiak hangja rádióból szól, a Mon Calok, a Quarrenek és Cápali pedig alapból vízi lények, szóval miért ne terjedhetne a hangjuk úgy, mint másoké a levegőben? Különben is, az űrben dudoló B1-es után, ez is hatalmas előrelépés a valósághűség irányában A cápára gondoltam, a többieké evidens, hogy rádión szól. A víz és a levegő két különböző anyag, aligha terjedhet bennük ugyanúgy a hang, de különösebb jelentőséget nem akarok tulajdonítani a dolognak. Az űrben egyáltalán nem terjed, csak mi, nézők halljuk. Ahogy a robbanásokat, gépek hajtóműveinek hangjait, stb. A B1-esek is rádión beszéltek egymással az 1x02-ben. Szerencsére a rádióhullámok terjedésének nem szab gátat a légüres tér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. A cápára gondoltam, a többieké evidens, hogy rádión szól. A víz és a levegő két különböző anyag, aligha terjedhet bennük ugyanúgy a hang, de különösebb jelentőséget nem akarok tulajdonítani a dolognak. Tudom, hogy máshogy terjed, csak arra gondoltam, hogy a vizi lényeknek, nyilván olyan hangadó szerveik vannak, amik lehetővé teszik, hogy úgy beszéljenek víz alatt, mint mi levegőn. De végül is tényleg nem lényeges. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Tudom, hogy máshogy terjed, csak arra gondoltam, hogy a vizi lényeknek, nyilván olyan hangadó szerveik vannak, amik lehetővé teszik, hogy úgy beszéljenek víz alatt, mint mi levegőn. De végül is tényleg nem lényeges. Eléggé izgatott vagy már? Ez lesz az első évadod itt a fórumon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Eléggé izgatott vagy már? Ez lesz az első évadod itt a fórumon. Aha Tűkön ülök Az első évadról csak akkor értesültem, mikor az RTL-en adni kezdték, másodikról sokáig semmit nem tudtam, a harmadikról meg csak azután hallottam, hogy tavaly így körül belebotlottam a másodikba a neten, szóval azokra nem tudtam így "rákészülni" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Aha Tűkön ülök Az első évadról csak akkor értesültem, mikor az RTL-en adni kezdték, másodikról sokáig semmit nem tudtam, a harmadikról meg csak azután hallottam, hogy tavaly így körül belebotlottam a másodikba a neten, szóval azokra nem tudtam így "rákészülni" Így az igazi. Még a várakozás is felfokozottabb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Teljesen megújult az sw.com, már episode guide kép sincs, így nekem kell gyártanom. Ja, sőt episode guide-ot nem is találtam egyeltalán, csak videókat. Tele van velük a t.... De képeket a régi tendenciám folytatására én is fogok gyártani az epizódokhoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Ja, sőt episode guide-ot nem is találtam egyeltalán, csak videókat. Tele van velük a t.... De képeket a régi tendenciám folytatására én is fogok gyártani az epizódokhoz. Olyan mint régen volt nincs is, egyelőre ez van helyette. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Szerintem az a hivatalos epizódkép, ami kint van a TCW főoldalán is. Egyébként nekem se tetszik az új külső. Persze kell a változatosság, de ezt azért még szokni kell... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Köszi, tudom, közben ismerkedem az oldallal. Talán megszokom majd. De addig is legyártottam magamnak, meg ha kell akkor nektek is, a régi stílusú epguide képeket a régi megszokott 446x205-ös méretben. Az sw.com "episode selector" szekciójából vannak, ezek a "fő" képek fent. Én átméreteztem és ízlésem szerint így vágtam ki őket. Ha lesz rá igény szívesen berakom hetente nektek, mert magamnak meg fogom csinálni mindig. íme: 401-402epizódképek.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 14. Nagyszerű csoli! Ezennel kinevezlek epizód guide képfelelősnek. Vállalod? Ezeket rakom ki majd az oldalra, ha felenged az ftp. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Nagyszerű csoli! Ezennel kinevezlek epizód guide képfelelősnek. Vállalod? Ezeket rakom ki majd az oldalra, ha felenged az ftp. Vállalom! Meglesz minden alkalommal! Ide dobáljam majd? Mert a részek aktuális topikjai a részek pemierjekor nyilnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Vállalom! Meglesz minden alkalommal! Ide dobáljam majd? Mert a részek aktuális topikjai a részek pemierjekor nyilnak. Ide jöhet, és majd felrakom. Köszi előre is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Filoni azt mondta, hogy meg lesz magyarázva Mortis, de nem ebben az évadban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Új a Water War -ból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 15. Fene egye meg, eléggé eltértek a témától Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.