ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. Őt is köszönöm! Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 29. Kíváncs vagyok vajon lesz-e még utalás a Régi Köztársaságra. Az eddigi átvételek a Legends-ből szerintem biztatóak. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2015. Szeptember 30. Az eddigi átvételek a Legends-ből szerintem biztatóak. Szerintem is. Ha már van újraindítás, akkor a jövőben egy időszakba is lehetne rakni pár régi szereplőt. Egy Kerra Holt vs Malgus meccset megnéznék. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. Október 14. Elkészültem a legutóbbi, 10. szám magyarításával, jó szórakozást hozzá! A jogi problémák elkerülése miatt a képregény rajongói fordítása eltávolításra került az oldalról. A hivatalos változat elérhető a Szukits honlapján. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Október 15. Hozzászólás ideje: 2015. Október 15. Koszi szepen!!! Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Október 15. Hozzászólás ideje: 2015. Október 15. Ennek a Sana Solo szállnak mi lesz a vége kíváncsi vagyok mert már vagy 4 szám óta csak az látni " A feleséged vagyok" "Nem vagy az" kicsit már unalmas. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. Hozzászólás ideje: 2015. Október 22. Köszönjük a fordítást. Ez a rész most sajnos közel sem volt olyan jó, mint az előző. Ez a Sana szál már untat. Ami Luke-kal, Csubi-val és a droidokkal történik a Nar Shaddán sokkal jobb, de most nem történt komolyabb előrelépés. Jó látni, hogy Luke-ot edzik. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. November 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 12. A jogi problémák elkerülése miatt a képregény rajongói fordítása eltávolításra került az oldalról. A hivatalos változat elérhető a Szukits honlapján. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. November 13. Hozzászólás ideje: 2015. November 13. Köszi a fordítást. Jó, hogy végre történet előremozdulás a cselekményben. Érdekes volt Han vallomása Sana-ról, tehát csak színlelete azt, hogy elvette, azért, hogy a csapatával bejuthassanak valahová. Dengar Csubi ellen: ez nagyon jó volt, C-3PO áldozata szintén. Luke harca a veremben szintén nagyon jó. Az a zöld fénykard véletlenül nem a A Jedi visszatérben szereplő fegyvere? A Játékmester ezek szerint birodalmi kém? Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. November 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 13. 2015. 11. 13. - 13:57, Darth Revan9 írta: Az a zöld fénykard véletlenül nem a A Jedi visszatérben szereplő fegyvere? Biztos nem. Nem is hasonlít egymásra a két markolat. Egyébként is A Jedi visszatér egy kivágott jelenete szerint, Luke azelőtt fejezi be a saját kardját, hogy elrejti Artoo-ban, majd elindul Jabbához. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. November 13. Hozzászólás ideje: 2015. November 13. Értem, köszi. Sajnos nem tudtam jobban megfigyelni. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. November 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. November 26. A jogi problémák elkerülése miatt a képregény rajongói fordítása eltávolításra került az oldalról. A hivatalos változat elérhető a Szukits honlapján. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Jó rész volt! Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Hozzászólás ideje: 2015. November 27. Köszi a fordítást. Ez nagyon jó rész volt. Kedvenceim:Artu kidobja Luke fénykardját, éppúgy, mint A Jedi visszatérben, valamint az, amikor Han, Leia és Csubi is fénykardokat fognak. A fénykardforgató Leia nagyon jól nézett ki. Kreel őrmester szála is érdekes volt. Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Hozzászólás ideje: 2015. December 8. Halasan koszi a munkadat Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. December 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2015. December 27. A Vader lezuhan a sorozat 13-14. számát tartalmazza. A jogi problémák elkerülése miatt a képregény rajongói fordítása eltávolításra került az oldalról. A hivatalos változat elérhető a Szukits honlapján. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Január 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Január 1. A jogi problémák elkerülése miatt a képregény rajongói fordítása eltávolításra került az oldalról. A hivatalos változat elérhető a Szukits honlapján. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. (szerkesztve) köszönöm. Szerkesztve: 2016. Január 2. - ZoliZoltán Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. Jó kis sztori volt!Semmi extra!Egynek elment! köszi még 1x. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. Hozzászólás ideje: 2016. Január 2. (szerkesztve) Köszi a fordítást. Nagyon jó volt a történet. Sidious megint bebizonyította, hogy vérbeli Sith. Szerkesztve: 2016. Január 2. - Darth Revan9 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Január 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Január 31. A jogi problémák elkerülése miatt a képregény rajongói fordítása eltávolításra került az oldalról. A hivatalos változat elérhető a Szukits honlapján. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Február 2. Hozzászólás ideje: 2016. Február 2. Vader Down 5. rész Na ez volt eddig a legjobb. A párbaj Karbin-nal és a múltbéli hangok nagyon élvezetesek. Ugye. Obi-van és Qui-gon is megszólalt? Köszi a fordítást. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.