Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Lucas messze van, addig nem vinne el a lendület. :) Az Intercomnak meg nem tudom a címét. :)

Pedig hidd el,hogy nagyon jó lenne ha a Te borítóiddal adnák ki újra.Nekem azzal vannak kitéve a polcomra és nagyon állat.Az eredetiket kivettem,szépen vettem fotopapírt,maxra állítottam minden értéket a nyomtatón és adjad neki :) Nagyon királyak lettek.Csak így tovább mester :):D:rock:

Szerkesztve: - lipi

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Hát... nem is tudom. Néhány barátom szintén megcsinálta ezt, legalábbis a III. résszel, és az tényleg nem nézett ki rosszul. :) Viszont újabban már nem tetszik annyira nagyon az a borítósorozat. Vannak olyan elemei, amiket szeretek (olyan részletek is, mint például az EP4 hátsó borítóján a két nap meg a Yavin holdjának sorozata), de sok dolgot másképp csinálnék már. Egy-két posztersorozatommal szerintem sokkal jobban sikerült elkapnom a filmek hangulatát, pl. ezzel:

saga-p2-wallp.jpg

Most már valami ilyesmit csinálnék inkább. :rock:

Hozzászólás ideje:

Ha lesz új sorozat akkor azt is megcsinálom ugyan így aztán amelyik jobb lesz vagy inkább amelyik jobban tetszik az marad.Ilyenekre nem igazán sajnálom az időt meg ugye a költséget sem :rock:

• 5 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nos, májusban már tervezgettem az új borítósorozatot, és most kezd egyre jobban körvonalazódni a dolog. Csak közben nagyobb lett a lépték: egy egész saga-díszdobozt szeretnék tervezni, borítótervekkel, belső borítótervekkel és korongképekkel együtt. :hug:

A következő egy-két hétben nem lesz időm foglalkozni vele, de egy előnézeti képet, egyfajta ízelítőt tudok mutatni arról, hogy kb. milyen lesz:

boxview3.jpg

A külső dobozról még nincs képem, azon két teljesen új poszter lesz a két trilógiáról. A beillesztett kép felső részén a belső dobozt lehet látni, amiben a lemezek vannak. Alaphelyzetben ebből az egészből csak a mustafaros gerinc látszódik, az Anakin/Vader-képes oldalakat takarja a díszdoboz leemelhető része.

A belső doboz kb. így fog kinézni a végleges verzióban is, csak a szövegek mérete, betűtípusa és elrendezése változik majd, a válaszott képek nem.

Alul a II. rész DVD-jének tervezett borítóját lehet látni. Ehhez azt a sorozatomat használtam fel, amire pár hónapja utaltam, de a végső változaton nem ez fog szerepelni. Mondjuk úgy, ez csak previzualizáció. :lol: A stílus mindenesetre ez lesz (sok fekete rész, fekvő helyzetű, keretes kép), és lesznek képelemek, amik ezen a posztersorozaton is rajta vannak. Ennek egyfajta továbbfejlesztett verzióit szeretném elkészíteni a borítókhoz.

A korongokon sem valószínű, hogy ezeket a képeket fogom használni, amiket most láttok. Ez is inkább csak ízelítő. :hug:

Hozzászólás ideje:
A következő egy-két hétben nem lesz időm foglalkozni vele, de egy előnézeti képet, egyfajta ízelítőt tudok mutatni arról, hogy kb. milyen lesz:

a posztersorozatos Anakin és Vader a doboz két oldalán nagyon rulzi! Mondhatnám, csoda hogy nem eleve oda készült....

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
a posztersorozatos Anakin és Vader a doboz két oldalán nagyon rulzi! Mondhatnám, csoda hogy nem eleve oda készült....

Bevallom, nekem is nagyon tetszik az a két kép kétoldalt. :lol: Eléggé belelkesültem tőle, amikor összeraktam ezt a dobozképet. :hug: De korábban eszembe se jutott, hogy egy dobozon felhasználjam őket. Csak jöttek sorban, mint a posztersorozat többi tagja.

Hozzászólás ideje:

Minél tovább nézem, annál jobban tetszik :P A színösszeállítás (bár az adott :P) jól illik egymáshoz, és az egyszerű "ábra" nekem nagyon bejön :)

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Egy kis karácsonyi ajándék a fórumnak. :P

Virtuális DVD-díszdoboz, amit be lehet tenni a virtuális fa alá. :P

box.jpg

A felső sort úgy lehet elképzelni, mintha lassan körbeforgatnám a díszdobozt.

Itt van a doboz képe kis módosításokkal, de kiterítve, hogy jobban látszódjanak a kör alakú képek:

box-cover.jpg

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.