SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 15. A DVD-borítóim kibeszélésének helye... Megjegyzem, hogy forgatok a fejemben egy új borítósorozatot is (épp itt az ideje ), az egyik posztersorozatom felhasználásával, csak még nem volt időm megvalósítani a terveimet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Törd rá az ajtót az Intercomra.... vagy Lucasra:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Lucas messze van, addig nem vinne el a lendület. Az Intercomnak meg nem tudom a címét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. (szerkesztve) Lucas messze van, addig nem vinne el a lendület. Az Intercomnak meg nem tudom a címét. Pedig hidd el,hogy nagyon jó lenne ha a Te borítóiddal adnák ki újra.Nekem azzal vannak kitéve a polcomra és nagyon állat.Az eredetiket kivettem,szépen vettem fotopapírt,maxra állítottam minden értéket a nyomtatón és adjad neki Nagyon királyak lettek.Csak így tovább mester Szerkesztve: 2006. Május 18. - lipi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hát... nem is tudom. Néhány barátom szintén megcsinálta ezt, legalábbis a III. résszel, és az tényleg nem nézett ki rosszul. Viszont újabban már nem tetszik annyira nagyon az a borítósorozat. Vannak olyan elemei, amiket szeretek (olyan részletek is, mint például az EP4 hátsó borítóján a két nap meg a Yavin holdjának sorozata), de sok dolgot másképp csinálnék már. Egy-két posztersorozatommal szerintem sokkal jobban sikerült elkapnom a filmek hangulatát, pl. ezzel: Most már valami ilyesmit csinálnék inkább. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Ha lesz új sorozat akkor azt is megcsinálom ugyan így aztán amelyik jobb lesz vagy inkább amelyik jobban tetszik az marad.Ilyenekre nem igazán sajnálom az időt meg ugye a költséget sem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. November 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 6. Nos, májusban már tervezgettem az új borítósorozatot, és most kezd egyre jobban körvonalazódni a dolog. Csak közben nagyobb lett a lépték: egy egész saga-díszdobozt szeretnék tervezni, borítótervekkel, belső borítótervekkel és korongképekkel együtt. A következő egy-két hétben nem lesz időm foglalkozni vele, de egy előnézeti képet, egyfajta ízelítőt tudok mutatni arról, hogy kb. milyen lesz: A külső dobozról még nincs képem, azon két teljesen új poszter lesz a két trilógiáról. A beillesztett kép felső részén a belső dobozt lehet látni, amiben a lemezek vannak. Alaphelyzetben ebből az egészből csak a mustafaros gerinc látszódik, az Anakin/Vader-képes oldalakat takarja a díszdoboz leemelhető része. A belső doboz kb. így fog kinézni a végleges verzióban is, csak a szövegek mérete, betűtípusa és elrendezése változik majd, a válaszott képek nem. Alul a II. rész DVD-jének tervezett borítóját lehet látni. Ehhez azt a sorozatomat használtam fel, amire pár hónapja utaltam, de a végső változaton nem ez fog szerepelni. Mondjuk úgy, ez csak previzualizáció. A stílus mindenesetre ez lesz (sok fekete rész, fekvő helyzetű, keretes kép), és lesznek képelemek, amik ezen a posztersorozaton is rajta vannak. Ennek egyfajta továbbfejlesztett verzióit szeretném elkészíteni a borítókhoz. A korongokon sem valószínű, hogy ezeket a képeket fogom használni, amiket most láttok. Ez is inkább csak ízelítő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 6. Tudod mit SimonZ? Tervezd meg légy oly nagyon kedves az eredetiszinkronos eredetiverziós 4-5-6 -t! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 6. A következő egy-két hétben nem lesz időm foglalkozni vele, de egy előnézeti képet, egyfajta ízelítőt tudok mutatni arról, hogy kb. milyen lesz: a posztersorozatos Anakin és Vader a doboz két oldalán nagyon rulzi! Mondhatnám, csoda hogy nem eleve oda készült.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. November 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 6. Tudod mit SimonZ? Tervezd meg légy oly nagyon kedves az eredetiszinkronos eredetiverziós 4-5-6 -t! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 6. Én komolyan mondtam.... a részletekről Dzséjttel egyeztess:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. November 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 6. a posztersorozatos Anakin és Vader a doboz két oldalán nagyon rulzi! Mondhatnám, csoda hogy nem eleve oda készült.... Bevallom, nekem is nagyon tetszik az a két kép kétoldalt. Eléggé belelkesültem tőle, amikor összeraktam ezt a dobozképet. De korábban eszembe se jutott, hogy egy dobozon felhasználjam őket. Csak jöttek sorban, mint a posztersorozat többi tagja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. November 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 6. Én komolyan mondtam.... a részletekről Dzséjttel egyeztess:) Értettem, egyeztetek. De első a SAGA Edition. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 6. Nagyon sirályak. Ilyen tokokba kéne berakni a DVD-imet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 6. Valóban nagyon szépek Zoli! A legkíváncsibb a külső borítóra lennék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 7. A korong tervek is remekek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 7. A korong tervek is remekek A klónmasírozós jó, a másik karakteres szerintem túl zsúfolt a lemezre. Az plakátnak jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. November 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 7. A klónmasírozós jó, a másik karakteres szerintem túl zsúfolt a lemezre. Az plakátnak jó. Az ideiglenes verzió, csak gyorsan összeraktam, hogy DVD-korong is legyen a képen. Könnyen lehet, hogy a közepének a mérete se megfelelő, nem foglalkoztam a korrekt értékekkel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 15. A hétvégén elkészültek a korongtervek. Ízelítőnek megmutatom a 4. rész extra lemezét: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Minél tovább nézem, annál jobban tetszik A színösszeállítás (bár az adott ) jól illik egymáshoz, és az egyszerű "ábra" nekem nagyon bejön Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Nekem is bejön! Az egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. December 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 24. Egy kis karácsonyi ajándék a fórumnak. Virtuális DVD-díszdoboz, amit be lehet tenni a virtuális fa alá. A felső sort úgy lehet elképzelni, mintha lassan körbeforgatnám a díszdobozt. Itt van a doboz képe kis módosításokkal, de kiterítve, hogy jobban látszódjanak a kör alakú képek: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 24. Bár én már láttam előzetest a képekből, azt kell mondjam remek darabok. Köszi, hogy minen oldalról megmutattad. Szép munka. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 24. Wow, nagyon babák Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Ez aztán a szép ajándék! Bár analóg módon is a fa alatt lehetne! Köszi Zoli! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Asszem én ebben kérem majd... SimoZ! A moziverziós 4-5-6omnak is összedobnál egy díszdobozt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Rendkívül mutatósak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Pöpec a cuccos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Örülök, hogy tetszik nektek. Majd lesz hozzá egy kis kommentár is. Krandéval meg megbeszéljük a dolgot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Pöpec a cuccos Jól van picim. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.