Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Hozzászólás ideje: 2006. Június 4. Az értékelésem lemaradt: Mesteri kép!Nekem épp az tetszik benne hogy tündököl a színektől, és az tetszik benne ahogy Anakin és Padme témája összefor alul, és vörös színben pompázik. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Június 5. Hozzászólás ideje: 2006. Június 5. Simon Z... nem találok már szavakat a méltatásodra. Te egy valódi képmágus vagy Válasz
Azrael Hozzászólás ideje: 2006. Június 5. Hozzászólás ideje: 2006. Június 5. csinálhatnál olyan képeket mint az episode 3-as párbajok csak a többi részből Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Június 5. Hozzászólás ideje: 2006. Június 5. Meredek! Főleg alul.... a két halott is, eg az fojtogatós is.... Vader mintha a tőle átlósan levő Anakin nyakát kapná el. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Június 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Június 5. Megint köszi. Ez a kép nekem is nagyon bejön. Azrael: elkezdtem egy ilyet, de megakadtam a megfelelő nyersanyag hiányán. De majd próbálkozok, csak mostanában másfajta képekhez van kedvem. Válasz
Azrael Hozzászólás ideje: 2006. Június 5. Hozzászólás ideje: 2006. Június 5. mondtad hogy nincs elég episode 1 képed http://andrasta.ups-tlse.fr/stri_05/herail...ds/fondspg1.htm az 1-est változtatva mehetsz tovább Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Június 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Június 5. Köszi a tippet! A szerkesztetlen képeket szedem főleg, egész jók! Válasz
Azrael Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. Hozzászólás ideje: 2006. Június 7. még egy ötlet olyan képsorozat amin egy-egy karakter "története" a sagán keresztül Válasz
Exortus Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Csá Simonz! Csá all! Hát mit is mondhatnék...? Szerintem a ,,Nagyon cool az oldalad!!'' már annyiszor elhangzott, hogy nem szükséges mondani. A kommentárok rész számomra néhány képet teljesen más megvilágításba helyezett: Eddig úgy voltam vele, hogy szép kép, tartalmas kép, de mostmár látom, hogy mi a jelentése! Nos csak így tovább... Jut eszembe: Most, hogy bemutatták az epIII-at már több, mint 1 éve és a képeidben már elég részletesen feldolgoztad a 6 rész eseményeit, van valami elképzelésed arról, hogy mi lesz a témája a képeidnek (persze az SW-n belül)? (aki ismerne régebben Lord Wraith néven mentem) Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Köszi. Nagyon jó olvasni, hogy ennyi embernek tetszik a kommentáros rész. Komolyan féltem, hogy szinte senkit nem fog érdekelni... Úgy érzem, még messze nem dolgoztam fel a 6 rész eseményeit. Még van egy csomó ötletem, amit majd valamikor szeretnék megvalósítani, és persze biztos lesznek hirtelen jött sugallatok is. Elsősorban a szereplőkről vannak terve véve poszterek, olyanok, melyek több epizódon keresztül mutatnak be egy-egy karaktert. Vagy két (esetleg több) szereplő egymással való kapcsolatát. No meg lenne néhány sagaposzter is... Stílusban pedig az avataromon látható kép és a legutóbbi Anakin-Padmé kép lesz az irányadó, legalábbis úgy tervezem. Ezek a kedvenceim. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Úgy érzem, még messze nem dolgoztam fel a 6 rész eseményeit. Még van egy csomó ötletem, amit majd valamikor szeretnék megvalósítani, és persze biztos lesznek hirtelen jött sugallatok is. Várjuk őket! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Nagyon jó olvasni, hogy ennyi embernek tetszik a kommentáros rész. Komolyan féltem, hogy szinte senkit nem fog érdekelni... Pontosan úgy igaz, ahogy Exortus írja. Nagy ötlet volt! Sokkal tartalmasabbak lettek a képeid így. Válasz
Exortus Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Vigyázz még végén lesz SimonZ fan club!! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Vigyázz még végén lesz SimonZ fan club!! El vagy késve rendesül... Válasz
Exortus Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Igen? Mer már van? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Igen? Mer már van? 'Szeressük' a fiú munkáit. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. Hozzászólás ideje: 2006. Június 16. 'Szeressük' a fiú munkáit. Kb:) Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Június 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Június 23. Old Friends Teljes méretű verzió Háttérképformátumban lásd az oldalamon. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. Ez tiszta jó. Egyetlen észrevételem, hogy talán egy ep2-es Anakint, vagy egy ep3-as Obi-Wan még jobb lett volna, mert most nekem úgy néz ki a kép koncepciója, hogy legfellül a jó barátok, középen az ellenségek, alatta az újra jóbarátok. Na most ebben a koncepcióban (bár lehet, hogy neked más a kialakult képed) furán fest az ep2-es Obi-Wan mellett az ep3-as nagyon morcosan néző Anakin. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. Old Friends És tényleg jó lett! Grat! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. Sokszor szoktam kritizálni. Most nem fogok, mert számomra nincs mit. Úgy jó, ahogy van! Fantasztikus kép! Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. Kiváló poszter ez is, bár Dzséjtel abban egyetértek, hogy az EPII-es Anakin talán illőbb lenne az EPII-es Obi mellé. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. Akkor már inkább epIII-as Obi-Wan, mert az epIII-ban inkább voltak jóbarátok, mint az epII-ben Fantasztikus kép lett Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. Akkor már inkább epIII-as Obi-Wan, mert az epIII-ban inkább voltak jóbarátok, mint az epII-ben Fantasztikus kép lett Úgy is jó lenne, csak így valahogy nem passzol egymáshoz. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. Nekem pont ez tetszik benne, hogy ep2-es Obi és ep3-as Ani van benne. Ez valahogy külön feelinget kölcsönöz nálam a képnél. Válasz
Ory-Wan Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. Hozzászólás ideje: 2006. Június 24. Szép lett nagyon, csak Anakin zavar egy kicsit. Ahhoz képest, hogy a kép a barátságról szól, elég barátságtalanul néz. Amikor szellemalakban megjelenik, akkor pedig úgy néz, hogy be lehet tőle sz*rni. Az öreg Anakin-nel is kéne egy hasonló, ő jámborabb volt. Mondjuk nem tudok sok képet róla. Válasz
Azrael Hozzászólás ideje: 2006. Június 25. Hozzászólás ideje: 2006. Június 25. szerintem jó kép de az tény hogy az a morcos képü Anakin nem illik oda Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Június 26. Hozzászólás ideje: 2006. Június 26. Csatlak. Anakin kilóg a képből. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.