Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Az értékelésem lemaradt:

Mesteri kép!Nekem épp az tetszik benne hogy tündököl a színektől, és az tetszik benne ahogy Anakin és Padme témája összefor alul, és vörös színben pompázik.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Csá Simonz! Csá all! Hát mit is mondhatnék...? :lol: Szerintem a ,,Nagyon cool az oldalad!!'' már annyiszor elhangzott, hogy nem szükséges mondani. A kommentárok rész számomra néhány képet teljesen más megvilágításba helyezett: Eddig úgy voltam vele, hogy szép kép, tartalmas kép, de mostmár látom, hogy mi a jelentése! :) Nos csak így tovább... Jut eszembe: Most, hogy bemutatták az epIII-at már több, mint 1 éve és a képeidben már elég részletesen feldolgoztad a 6 rész eseményeit, van valami elképzelésed arról, hogy mi lesz a témája a képeidnek (persze az SW-n belül)?

(aki ismerne régebben Lord Wraith néven mentem)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Köszi. :) Nagyon jó olvasni, hogy ennyi embernek tetszik a kommentáros rész. Komolyan féltem, hogy szinte senkit nem fog érdekelni...

Úgy érzem, még messze nem dolgoztam fel a 6 rész eseményeit. Még van egy csomó ötletem, amit majd valamikor szeretnék megvalósítani, és persze biztos lesznek hirtelen jött sugallatok is. :lol: Elsősorban a szereplőkről vannak terve véve poszterek, olyanok, melyek több epizódon keresztül mutatnak be egy-egy karaktert. Vagy két (esetleg több) szereplő egymással való kapcsolatát. No meg lenne néhány sagaposzter is... Stílusban pedig az avataromon látható kép és a legutóbbi Anakin-Padmé kép lesz az irányadó, legalábbis úgy tervezem. :D Ezek a kedvenceim.

Hozzászólás ideje:
Úgy érzem, még messze nem dolgoztam fel a 6 rész eseményeit. Még van egy csomó ötletem, amit majd valamikor szeretnék megvalósítani, és persze biztos lesznek hirtelen jött sugallatok is.

Várjuk őket! :lol::)

Hozzászólás ideje:

Ez tiszta jó. Egyetlen észrevételem, hogy talán egy ep2-es Anakint, vagy egy ep3-as Obi-Wan még jobb lett volna, mert most nekem úgy néz ki a kép koncepciója, hogy legfellül a jó barátok, középen az ellenségek, alatta az újra jóbarátok. Na most ebben a koncepcióban (bár lehet, hogy neked más a kialakult képed) furán fest az ep2-es Obi-Wan mellett az ep3-as nagyon morcosan néző Anakin.

Hozzászólás ideje:

Szép lett nagyon, csak Anakin zavar egy kicsit. Ahhoz képest, hogy a kép a barátságról szól, elég barátságtalanul néz. Amikor szellemalakban megjelenik, akkor pedig úgy néz, hogy be lehet tőle sz*rni. Az öreg Anakin-nel is kéne egy hasonló, ő jámborabb volt. Mondjuk nem tudok sok képet róla.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.