Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Köszi! :hmm:

Obi1: Hát, az a helyzet, hogy háttereket nem csinálok nagyon szívesen az utóbbi időben. Sokkal jobban szeretem a posztereket, mert a függőleges állású képeket valahogy testhezállóbbnak érzem. De időnként rámjön, hogy fekvő posztert csinálnék, és az meg tulajdonképpen háttérkép. :clap: (Eredetileg ennek a képnek a szélessége 3200 pixel volt, szóval összement rendesen... ;) )

Krande: a Mustafar-égett Anakin-Vader hármas motívum (ami valóban olyan, mint egy rémkép) több okból került oda:

1. Mustafar, a párbaj helyszíne

2. Az eltorzult lelkű Anakin jelképe az összeégett arcú Anakin, rajta a sisakkal.

3. Ami egyben a párbaj jövőjét is előrevetíti.

4. Szerintem jól néz ki. :D

Lokatelli: Készítés közben 95%-ban a BOTH szólt. :D 5%-ban meg az Anakin vs. Obi-Wan. :yeah:

Nem tudom, kell-e kommentár ehhez a képhez. :clap: A múltkor úgyis mindent tudtál, amit írtam volna, úgyhogy inkább írd le te, mit gondolsz, aztán legfeljebb megtoldom. Így egyszerűbb. :hmm:

Szerkesztve: - SimonZ

• 1 hónappal később...
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Vader mintha zsebre vágná Palpit:) meg az is aranyos ahogy Coruscant átmegy Mustafarba Vader jelenlétében:)

Padmé meg Qui-gon meg csak néznek... hihetetlen mi mennyiségű ellentétpár fér el egy körön belül :D

Hozzászólás ideje:

Nekem nagyon tetszik!

Legjobb az, hogy a paláston ott vigyorog palpi.

Teli találat.

Az is nagy egyensúlyt ad a képnek, hogy mintha mindenki a középen lévő fényes pontot nézné.

Aláírásod is jó helyre került, nagyon szépen kihangsúlyozza az SW kogó.

Az egész kép nagyon összetartó!

Remek!

Gyönyörű! Gratulálok!

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Hmm... gondoltam, hogy szokatlan lesz ez a forma, de azt nem, hogy ennyire. :D

A fekete semmiről: idén szinte kizárólag posztereket készítettem, melyek háttérképverziói szükségszerűen elég sok fekete részt tartalmaznak, így én teljesen megszoktam az ilyesmit. Fel sem tűnt soha, és zavarónak sem érzem a dolgot. Sőt, így jobban elférnek az ikonjaim az asztalon, és nem lógnak bele a képek érdemi részébe. :)

Lokatellinek igaza van: ezt a kompaktságot nem tudtam volna elérni egy szögletes kialakítású képpel. A téma miatt ez a kerek keret az ideális. Arról nem is beszélve, hogy "The circle is now complete". :D Kicsit hasonló a helyzet A Köztársaság hősei/A Köztársaság ellenségei poszterek gyémánt/koporsó formájú keretéhez.

ep3-p22b-23b-wallp.jpg

Ezekben is azért volt szükség az ilyen szorosra vágott keretezésre, mert egy széles, szögletes alakban elveszett volna a kép mondanivalója. (Egyébként azoknak a háttérképverziói is elég sok feketét tartalmaztak. :) )

A mostani, legújabb kép eredetileg nem háttérképnek készült, csak egy "képnek". Háttérképverziót viszont mindenképpen akartam csinálni belőle. Van neki egy előképe is bizonyos szempontból:

sagaposter-wallp.jpg

A színhasználatot figyeljétek, meg azt, hogy itt is körbe vannak már zárva az alakok. Itt viszont még nem vágtam szorosan körbe a központi témát, csak utaltam rá egy kör alakú emblémával. Amit akkor nem tudtam úgy megvalósítani, ahogy szerettem volna, az most - szerintem - sikerült. (Bár pont ez nem tetszik néhányótoknak... :D ) Igaz, ez most nem saga-kép, csak félsaga-kép... :)

Krande: órának tényleg kiváló (faliórának is), de korongtervnek ez túl tömény lenne, ráadásul azok már mind készen vannak. Más terveim vannak vele... :?

Mindenesetre annak örülök, hogy a kép maga tetszik nektek, ha a forma nem is jön be mindenkinek. :D

Hozzászólás ideje:

Nekem a képről ez a lenti ugrott be rögtön :)

Számomra jobban bejönnek azok a képek, ahol van egy rakat fekete rész, pont az említett ikonok ne lógjanak be a képbe dolog miatt, ez alól kivételt képez az avatarom :D

• 1 hónappal később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.