SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Október 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 22. (szerkesztve) Köszi! Obi1: Hát, az a helyzet, hogy háttereket nem csinálok nagyon szívesen az utóbbi időben. Sokkal jobban szeretem a posztereket, mert a függőleges állású képeket valahogy testhezállóbbnak érzem. De időnként rámjön, hogy fekvő posztert csinálnék, és az meg tulajdonképpen háttérkép. (Eredetileg ennek a képnek a szélessége 3200 pixel volt, szóval összement rendesen... ) Krande: a Mustafar-égett Anakin-Vader hármas motívum (ami valóban olyan, mint egy rémkép) több okból került oda: 1. Mustafar, a párbaj helyszíne 2. Az eltorzult lelkű Anakin jelképe az összeégett arcú Anakin, rajta a sisakkal. 3. Ami egyben a párbaj jövőjét is előrevetíti. 4. Szerintem jól néz ki. Lokatelli: Készítés közben 95%-ban a BOTH szólt. 5%-ban meg az Anakin vs. Obi-Wan. Nem tudom, kell-e kommentár ehhez a képhez. A múltkor úgyis mindent tudtál, amit írtam volna, úgyhogy inkább írd le te, mit gondolsz, aztán legfeljebb megtoldom. Így egyszerűbb. Szerkesztve: 2006. Október 22. - SimonZ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Nagyon jó kis háttérkép Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Sirály király Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. (ha jól rémlik volt neked egy Események sorozatod és azon belül volt egy 66-os parancs.... aztmeree találom? Amikor az oldaladfat néztem nem szúrt szemet.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Most mondjam, hogy jó ez a kép? Úgy is tudjátok. Bár nekem nem lett a kedvencem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Tényleg nem lett rossz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Köszi mindenkinek! Krande: Itt a link. Az EP3-hátterek második oldalán van, alul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 24. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Október 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 25. Nincs mit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Minél többet látom, annál jobban tetszik ez a háttérkép (az utolsó, ami most avatar). Érdekes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Nagyon örülök neki. Nekem ez már készítés közben az egyik kedvencem lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. December 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 9. Egy újabb kép: Teljes méretű kép az oldalamon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 9. Isteni jó ez az új forma Jó kép Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 9. Esetleg nagy kérés lenne majd konkrét linket kérni? Kicsit nehézkes megtalálni az oldalon... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 9. Nagyon jó kép, bár az új design annyira nem jön be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. December 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 9. A Frissítések között a legelső helyen szerepel, és ott könnyen elérhető linkek vannak minden mérethez. (Amúgy az EP1-hátterek első, az EP2 harmadik és az EP3 negyedik aloldalán látható. Ez valóban kicsit nehezen található meg...) Linkek: 1024*768 1280*1024 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 9. Szép! Olyan mint egy óra számlapja... legalábbis ha mutatós órára vadásznék, akkor szerintem ezt tenném bele:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 9. Vader mintha zsebre vágná Palpit:) meg az is aranyos ahogy Coruscant átmegy Mustafarba Vader jelenlétében:) Padmé meg Qui-gon meg csak néznek... hihetetlen mi mennyiségű ellentétpár fér el egy körön belül Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 9. Köszi Zoli. Egyébként nekem se jön be ez a lerek forma. Szeretem ha egy háttér kitölti a helyet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 9. Nekem nagyon tetszik! Legjobb az, hogy a paláston ott vigyorog palpi. Teli találat. Az is nagy egyensúlyt ad a képnek, hogy mintha mindenki a középen lévő fényes pontot nézné. Aláírásod is jó helyre került, nagyon szépen kihangsúlyozza az SW kogó. Az egész kép nagyon összetartó! Remek! Gyönyörű! Gratulálok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 9. A kép nekem is tetszik, csak a kerek forma nem igazán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 9. Nekem a kerek forma adja meg azt az összetartást, amit egy szögletes kép nem tud ebben a formában megadni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 9. Köszi Zoli. Egyébként nekem se jön be ez a lerek forma. Szeretem ha egy háttér kitölti a helyet. Na ja, ezzel én is így vagyok. A kép jó, de túl hangsúlyos a fekete semmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 9. DVD-korongtervnek való... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. December 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 10. Hmm... gondoltam, hogy szokatlan lesz ez a forma, de azt nem, hogy ennyire. A fekete semmiről: idén szinte kizárólag posztereket készítettem, melyek háttérképverziói szükségszerűen elég sok fekete részt tartalmaznak, így én teljesen megszoktam az ilyesmit. Fel sem tűnt soha, és zavarónak sem érzem a dolgot. Sőt, így jobban elférnek az ikonjaim az asztalon, és nem lógnak bele a képek érdemi részébe. Lokatellinek igaza van: ezt a kompaktságot nem tudtam volna elérni egy szögletes kialakítású képpel. A téma miatt ez a kerek keret az ideális. Arról nem is beszélve, hogy "The circle is now complete". Kicsit hasonló a helyzet A Köztársaság hősei/A Köztársaság ellenségei poszterek gyémánt/koporsó formájú keretéhez. Ezekben is azért volt szükség az ilyen szorosra vágott keretezésre, mert egy széles, szögletes alakban elveszett volna a kép mondanivalója. (Egyébként azoknak a háttérképverziói is elég sok feketét tartalmaztak. ) A mostani, legújabb kép eredetileg nem háttérképnek készült, csak egy "képnek". Háttérképverziót viszont mindenképpen akartam csinálni belőle. Van neki egy előképe is bizonyos szempontból: A színhasználatot figyeljétek, meg azt, hogy itt is körbe vannak már zárva az alakok. Itt viszont még nem vágtam szorosan körbe a központi témát, csak utaltam rá egy kör alakú emblémával. Amit akkor nem tudtam úgy megvalósítani, ahogy szerettem volna, az most - szerintem - sikerült. (Bár pont ez nem tetszik néhányótoknak... ) Igaz, ez most nem saga-kép, csak félsaga-kép... Krande: órának tényleg kiváló (faliórának is), de korongtervnek ez túl tömény lenne, ráadásul azok már mind készen vannak. Más terveim vannak vele... Mindenesetre annak örülök, hogy a kép maga tetszik nektek, ha a forma nem is jön be mindenkinek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 10. Nekem a képről ez a lenti ugrott be rögtön Számomra jobban bejönnek azok a képek, ahol van egy rakat fekete rész, pont az említett ikonok ne lógjanak be a képbe dolog miatt, ez alól kivételt képez az avatarom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 10. Hát nem. Nekem a forma is bejön, csak sztem ez háttérképnek nem való így. Egyébként én már látaáltam az igazira. Az AOTC végéből kivágott jelenet, a hatalmas rombolókkal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. Zoli! Ez a kép megvan neked? http://img176.imageshack.us/img176/9443/cpa1es0.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. Wow, mekkora kép. De miért vannak áttetsző házak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 30. Áttetsző házak? Én nem látok egyet se. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.