Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Október 21. Hozzászólás ideje: 2016. Október 21. Nekem rémlik, hogy valahol volt róla szó, de nem biztos hogy itt Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Október 21. Hozzászólás ideje: 2016. Október 21. Volt róla szó még a premier idején. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Október 21. Hozzászólás ideje: 2016. Október 21. Nekem is rémlik, csak nem találtam a topicban. Szerintem remek kis kikacsintás az EpI-re. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 21. Hozzászólás ideje: 2016. Október 21. Nekem is rémlik, hogy volt róla szó. Egyébként tényleg tök jó utalás. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 22. Hozzászólás ideje: 2016. Október 22. Nekem is tetszik. De a rosszmájú énem kérdi: nem lehet véletlen? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 22. Hozzászólás ideje: 2016. Október 22. De lehet. Viszont véletlennek túl erős. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Október 22. Hozzászólás ideje: 2016. Október 22. A véletlen annyiból kizárnám, hogy az ep1 vizuális effektus producere és az ep7 koncepció művésze ugyanaz az ember: Doug Chiang. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. Hozzászólás ideje: 2016. Október 23. Nekem úgy rémlik, hogy az extrák között is megemlítették. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Hozzászólás ideje: 2017. December 12. (szerkesztve) 2016. 10. 21. - 20:14, Donát írta: Ez a kép volt már? Anakin szobájában volt. Ez kizárt, hogy véletlen, ergo Maz Kanata egész kinézete egy óriási prequel utalás. Egy kis érdekesség ehhez a képhez. 2000-ben jelent meg az Inside the Worlds of Star Wars: Episode I, ami az ep1 helyszíneivel foglalkozott hasonló módon, mint a Fantasztikus gépezetek sorozat, csak azzal ellentétben ez a sorozat nem jutott el Magyarországra mostanáig. Ennek a könyvnek a tartalma 2005-ben felfrissítve bekerült a Star Wars: Complete Locationsbe, amiben az ep1-en túl a többi rész helyszínei is benne voltak (az ep3 friss volt, a többi rész pedig Inside the Worlds of Star Wars: Attack of the Clonesból és az Inside the Worlds of Star Wars Trilogy-ból származott). Aztán 2016-ban (nálunk a múlt hónapban) megjelent újra a Star Wars: Complete Locations (Star Wars: Bolygók és helyszínek), immár az ep7 világaival kiegészítve és az új kánonhoz igazítva. Az Inside the Worlds of Star Wars: Episode I-ben és a 2005-ös Star Wars: Complete Locationsben a szoborról egy kukkot sem írnak. A 2016-os Star Wars: Complete Locationsben egy kis szöveg társult Anakin csecsebecséje mellé: "az idegen kalózt mintázó szobrot Anakin egy átutazó kereskedőtől szerezte". Szóval hivatalos: Anakinnak Maz Kanatáról van szobra. Azt már csak érdekességként jegyzem meg, hogy a könyvhöz az előszót ugyanaz a Doug Chiang írta, aki az ep1-en és az ep7-en is látványtervezőként dolgozott. Micsoda véletlen. Szerkesztve: 2017. December 12. - Dzséjt 1 1 1 3 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Hozzászólás ideje: 2017. December 12. Imádom ezt az összekötést! Köszi Dzséjt! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Május 31. Hozzászólás ideje: 2020. Május 31. Feltűnő volt most, hogy Maz miért Finnre bízza Luke kardját? Adhatta volna Hannak is. Aztán meg ott az a jelenet, amiben biztatja Finnt, hogy használja. Talán már akkor érezte az öreg, hogy Finnben mocorog valami? 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Június 1. Hozzászólás ideje: 2020. Június 1. És tényleg! Maz Rey-ben is érezte, akkor éreznie kellett Finn-ben is. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Október 28. Hozzászólás ideje: 2020. Október 28. Maz remekül összefoglalja az ST lényegét: az örök harc a sötétség ellen. A sith-ek, majd a Birodalom és most az ER ellen. Már tudjuk, hogy mind a három kit takar. 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.