Hozzászólás ideje: 2019. Január 28.6 éve Anthony Daniels befejezte a forgatást. https://mobile.twitter.com/ADaniels3PO/status/1089990744855728130 Szerkesztve: 2019. Január 28.6 éve - Kenobi tábornok
Hozzászólás ideje: 2019. Január 29.6 éve Csak nem visszatér a Star Wars Show a héten? Lassan tényleg megkaphatnánk azt a címet...
Hozzászólás ideje: 2019. Január 29.6 éve Szerző Akkor az új célpont szerda. Egyébként a cím azért is kell idejekorán mert a játék, könyv stb. kiadók már javában tervezhetik a termékeket. Szerkesztve: 2019. Január 29.6 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2019. Január 29.6 éve Igazából még nem késtek el maga a film is 1 héttel később érkezik, mint a TLJ. Ha holnap kapnánk címet, akkor az pont 1 hetet késne
Hozzászólás ideje: 2019. Január 29.6 éve Egy teaser poszter esélyes a címmel, vagy egy teaser trailer? Vagy lehet, hogy simán kirakják a logót twitteren vagy instán?
Hozzászólás ideje: 2019. Január 29.6 éve Teaserre a Celebrationig nem érdemes számítani, most már én is azt mondom. De azt is kezeljük azért fenntartásokkal, hogy holnap kapunk bármit is! De egy ekkora szünet (lassan másfél hónap) után bizony illene valami nagyobb bejelentéssel visszatérni.
Hozzászólás ideje: 2019. Január 29.6 éve Szerző Én is azt mondom: cím talán holnap, teaser áprilisban.
Hozzászólás ideje: 2019. Január 29.6 éve A TLJ címe együtt jött azzal a piros poszterrel, jól emlékszem? Tetszene egy hasonló! Főleg utólag, de kijelenthető, hogy az a poszter jól reprezentálta a filmet egyszeűsége dacára.
Hozzászólás ideje: 2019. Január 29.6 éve Szerző Jó lenne poszter de szerintem az is áprilisban jöhet. A TLJ-nél hogy volt konkrétan?
Hozzászólás ideje: 2019. Január 29.6 éve A TLJ első rendes posztere is áprilisban jött. A címmel együtt csak a piros logó jött. Most is hasonlóra számítok. Vajon a IX is kap valami egyedi színt? Korábban a kékre vagy ezüstös-szürkére tippeltek (utóbbi kémjelentésekben is feltűnt, hogy ezek lesznek a fő színek)
Hozzászólás ideje: 2019. Január 30.6 éve Szerző Vajon lesz ma EPIX-es meglepetés a star wars show-ban? Szerk.: a hivatalos latin SW oldal instagramja szerint ma megtudjuk a címet! Szerkesztve: 2019. Január 30.6 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2019. Január 30.6 éve Szerintem nagyon jót tennének most egy címbejelentéssel. A rajongók már nagyon ki vannak éhezve valamilyen hivatalos infóra. Én a helyükben bejelenteném. És akkor lehetne agyalni, kombinálni a celebrationig. Ott pedig jöhetne az első teaser meg egy-két fotó vagy poszter is esetleg. Szerkesztve: 2019. Január 30.6 éve - Kenobi tábornok
Hozzászólás ideje: 2019. Január 30.6 éve Hát ajánlom... Mondjuk tegnap este egy olyan hírt is láttam, amitől picit elszállt a lelkesedésem... Nevezetesen Delilah S. Dawson (a Phasma könyv, illetve azon kívül néhány rövidebb történet szerzője) posztolt a twitteren tegnap, hogy talán holnap lesz egy bejelentése (azaz ma)... Úgyhogy lehet csak könyves hírek lesznek ma Persze az optimista énem azt mondja, hogy a címmel együtt bejelentik a film regényváltozatának szerzőjét is, aki ő lesz
Hozzászólás ideje: 2019. Január 30.6 éve Delilah-nak örülnék, a phasma nagy kedvencem lett. Tervezem is hogy a nyáron újraolvassam.
Hozzászólás ideje: 2019. Január 30.6 éve Szerző Ez könnyen lehet Yoda. Jó érzésem van, délután megtudjuk.
Hozzászólás ideje: 2019. Január 30.6 éve A Star Wars Shownak van fix időpontja? Vagy csak egyszer majd feldobják a netre a mai nap folyamán?
Hozzászólás ideje: 2019. Január 30.6 éve Ez csalódás. Kezd egy kicsit kiábrándító lenni. Tudom, hogy még nincs vége a forgatásnak sem, illetve December még messze van de akkor is. Akkor még várhatunk egy ideig. Február végéig azért csak kiderül már valami...
Hozzászólás ideje: 2019. Január 30.6 éve 13 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Amúgy jó sokáig reggeliznek.... Los Angelesben még reggel 9 óra sincs
Hozzászólás ideje: 2019. Január 30.6 éve 8 perccel korábban, Yoda József írta: Los Angelesben még reggel 9 óra sincs Óh, akkor mire itt show lesz...... Na majd holnap.
Hozzászólás ideje: 2019. Január 30.6 éve Redditen azt írják, hogy EST (USA keleti partja) időzóna szerint délután 3-4 között szokott felkerülni a Star Wars Show. Az nálunk este 9 és 10 között van.
Hozzászólás ideje: 2019. Január 30.6 éve Szerző 17 perccel korábban, Yoda József írta: Los Angelesben még reggel 9 óra sincs Azt tudom, de több mint két órája írták, hogy reggeli. Jól elhúzodik, erre értettem. Én max. fél óráig szoktam reggelizni nem egész délelőtt. Szerkesztve: 2019. Január 30.6 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2019. Január 30.6 éve 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Azt tudom, de több mint két órája írták, hogy reggeli. Jól elhúzodik, erre értettem. Én max. fél óráig szoktam reggelizni nem egész délelőtt. "De mi lesz a második reggelivel?"
Hozzászólás ideje: 2019. Január 30.6 éve Ezek mikor keltek fel? Még sehol semmi, pedig már éjfél is eltelt.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.