Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Jesszus....ezen halálra röhögtem magam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. E két lökötten mindig tudok röhögni "- Na kopasz, hogy hívták azt, amiben a magyarok tárolták a nyilakat. - Izé... na... olyan kis izé... - Tegez. - Baszki, akkor sem tudom." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 2. Jöjjön akkor apa és fia Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. (szerkesztve) Jöjjön akkor apa és fia Kész, végem van:) Ez most hajnali négykor nagyon jól esett:)(nem tudok aludni, de ettől még inkább nem megy:)) Szerkesztve: 2007. Április 3. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Káposztás cvikl. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. (szerkesztve) "- Na kopasz, hogy hívták azt, amiben a magyarok tárolták a nyilakat.- Izé... na... olyan kis izé... - Tegez. - Baszki, akkor sem tudom." A Fuszeklik fejedelmében is hasonló van a kiképzésen. Az egyik hapi összevissza forgolódva nyúlkál a nyilaiért de nem találja őket és van mellette egy másik pocok: - Hova tűnt a tegez? - Magáztalak, barom! Szerkesztve: 2007. Május 1. - Rog Ertay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Jöjjön akkor apa és fia A jó öreg Alfonzó. Keménykalap és krumpliorr: "Itt van, megjött Bagaméri, a fagyiját maga méri!" Hogy miket művelt akkor. Volt tűzoltó, műtős, öregasszony, erőművész, műlovar műlóval... Azt nem lehet elfelejteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Az egyik legsokoldalúbb művész volt. Ebben a jelentben az a legjobb, amikor hegedül, és cigányzenére vált. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Nem bírom abbahagyni a röhögést mióta megtaláltam ezt a képet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. (szerkesztve) Nem bírom abbahagyni a röhögést mióta megtaláltam ezt a képet. Ezzel nem vagy egyedül. Szerkesztve: 2007. Április 3. - Rog Ertay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Az év eddigi legjobb poénja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Áááá.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Én nem értem..De mentségemre szóljon hogy nem vagy egy nagy Star Trek-es. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. (szerkesztve) Szerintem annyi az egész hogy a Star Trek egyik fejesének a fejét a 300-as Leonidas fejével helyettesítették be ahogy azt kiabálja hogy "EZ DAATAAAAAAA!!!". GERARD BUTLER RUULEEEEEEEZ!!! Szerkesztve: 2007. Április 3. - Rog Ertay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 3. Sztem Obinak ez nem volt kérdés(ha már egyszer a Trekre rájött...). Itt sztem egyedül a Data a kérdés, hogy a Trekben mi a kulcsszerepe annak. Engem is érdekel! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. GERARD BUTLER RUULEEEEEEEZ!!! Naná, évek óta egyik kedvencem, benne van nálam a színész top10-ben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. (szerkesztve) Sztem Obinak ez nem volt kérdés(ha már egyszer a Trekre rájött...). Itt sztem egyedül a Data a kérdés, hogy a Trekben mi a kulcsszerepe annak. Engem is érdekel! Nekem 8. Azt én is gondoltam hogy ismeri a Treket és a 300 is tiszta volt neki sztem. Én csak válaszoltam elvégre ez a vicces dolgok topikja és nem tette hozzá hogy csak az feleljen aki biztos tudja (Lángvágó Pista, broá! ). Én így poénkodtam. Engem speciel nem izgat az összefüggés mert a Star Treket nem bírtam annyira, a 300-at meg nem is láttam még. Attól még érdekelhetne de mégsem. Elég nekem hogy nemcsak attól röhögöm szét magam ha ránézek a képre hanem attól is ha eszembe jut. Talán még háttérképnek is kirakom. Szerkesztve: 2007. Április 4. - Rog Ertay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Naná, évek óta egyik kedvencem, benne van nálam a színész top10-ben És ki a többi kilenc? Mondjuk néhány pacákról gondolom hogy az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Itt sztem egyedül a Data a kérdés, hogy a Trekben mi a kulcsszerepe annak. Engem is érdekel! Data típusa az első és eleddig egyetlen pozitrónikus elven működő android (pozitrónikus=a mai legerősebb számítógép zsebszámoló hozzá képest). Egyrészt, ő afféle mindenes, mert mindenhez ért, így ő egy személyben tudományos és műszaki, azon túl még kormányoskodik is néha. A célja pedig az emberré (élőlénnyé) válás, ezért a TNG sorozat és filmek alatt végig az emberi viselkedést tanulmányozza és próbálja imitálni, több-kevesebb sikerrel. Egy érzelem chippel elég közel került az emberiséghez, de sajnos ezt a chippet megsütötte a borg (egy kellemetlenkedő kiberfaj), és nem sikerült újat létrehozni (mint ahogy Datat sem tudnak többet építeni, az apja, Noonien Soong ugyanis magával vitte a titkokat a sírba). Ahogy Picard kapitány mondta (akinek a fejét lecserélték a lenti képen ) B4-nak (BeFore, magyarul L5-Elöt), Data kezdetleges bátyjának: "A vágyában, hogy ember legyen, megtanított minket is arra, hogy mit jelent embernek lenni." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Data típusa az első és eleddig egyetlen pozitrónikus elven működő android Ja. Ő az ST sápadtarcúja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. És ki a többi kilenc? Mondjuk néhány pacákról gondolom hogy az. Off Majd összegyűjtöm, és beírom a filmesbe On Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Oldi. Még pár ilyen és halálra röhögöm magam. :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Na még egy útcsó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Hát ez súlyos. Leonidas Balboa. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. (szerkesztve) Saját kreálmányom: Leonidarth Vader Szerkesztve: 2007. Április 4. - Rog Ertay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Valami szöveget ráfirkálhattál volna Mondjuk:.....Én vagyok az apááááááááád!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Data típusa az első és eleddig egyetlen pozitrónikus elven működő android (pozitrónikus=a mai legerősebb számítógép zsebszámoló hozzá képest). Egyrészt, ő afféle mindenes, mert mindenhez ért, így ő egy személyben tudományos és műszaki, azon túl még kormányoskodik is néha. A célja pedig az emberré (élőlénnyé) válás, ezért a TNG sorozat és filmek alatt végig az emberi viselkedést tanulmányozza és próbálja imitálni, több-kevesebb sikerrel. Egy érzelem chippel elég közel került az emberiséghez, de sajnos ezt a chippet megsütötte a borg (egy kellemetlenkedő kiberfaj), és nem sikerült újat létrehozni (mint ahogy Datat sem tudnak többet építeni, az apja, Noonien Soong ugyanis magával vitte a titkokat a sírba).Ahogy Picard kapitány mondta (akinek a fejét lecserélték a lenti képen ) B4-nak (BeFore, magyarul L5-Elöt), Data kezdetleges bátyjának: "A vágyában, hogy ember legyen, megtanított minket is arra, hogy mit jelent embernek lenni." Uhhh, köszi a kimerítő választ! Nagy thx, kicsit okosodtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Nem hittem, hogy lehet űberleni a DATA-s poént, de ez a legyen ön is milliomos poén, gyorsan leütötte a csúcsról. :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Április 4. Köszi mindenkinek, így már érthető. Annak utánanéztem hogy ez a Data egy ST szereplő, 300 ismeret pedig nem nagyon kell hozzá szvsz. (ma megyek megnézni ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.