Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Hozzászólás ideje: 2009. Január 14. Itt a teljes jelenet a Taxiból. Nincs mentségem, lekanyarodtam a székemről párszor. :D Jó lenne ha találnék egy szinkronos változatot is. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 16. Hozzászólás ideje: 2009. Január 16. Mostanában ez terjed az osztályunkban: Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 16. Hozzászólás ideje: 2009. Január 16. Én az ilyeneken nem tudok röhögni... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 16. Hozzászólás ideje: 2009. Január 16. Szánalmasak az ilyen "csak szitkozódva tudunk poénkodni" videók. Egy-kettő jópofa -mint a múltkori villanyszerelős- de a többi...:S Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 16. Hozzászólás ideje: 2009. Január 16. Szánalmasak az ilyen "csak szitkozódva tudunk poénkodni" videók. Egy-kettő jópofa -mint a múltkori villanyszerelős- de a többi...:S Igen... de az azért jó volt, hogy "remélem a bort nem borította fel". Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 16. Hozzászólás ideje: 2009. Január 16. Nagyon jó kép Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Nagyon jó kép No de ki készítette? Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. (szerkesztve) Ajh... Never seen Star Wars? http://joblo.com/never-seen-star-wars Egy lány elmeséli a SW-t, úgy hogy még sohasem látta..vicces videó haha Szerkesztve: 2009. Január 17. - JakeSully Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Szokta más is nézni rajtam kivül az MTV-n a Fur TV-t? Van egy-két beteg epizód, de nagyrészt haláli. Itt egy kis izelitő, amiben Ed megmondja a frankót a metálról: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Jajj én egyszer véletlenül néztem bele, de halálra röhögtem magam rajta. Hatalmas. Szeretném majd nézni mindenképp! Mikor sugározzák este? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Ahogy nézem változó. Jövő héten kedden és csütörtökön 22.30-kor, szombaton és vasárnap pedig 22.00-kor (de utána héten már hétköznap is 22.00-kor megy). Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Hozzászólás ideje: 2009. Január 17. Törpe Dzsekoo Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 19. Hozzászólás ideje: 2009. Január 19. HAHA! Valami baj van a radarral Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 19. Hozzászólás ideje: 2009. Január 19. Lehull a lepel a Button filmről. http://www.freevlog.hu/video/18442.html Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 19. Hozzászólás ideje: 2009. Január 19. Nem tudom, miért, de ezt most kivételesen nem találom se viccesnek, se aranyosnak Valószínűleg azért, mert kár így összehasonlítani a két sztorit. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 19. Hozzászólás ideje: 2009. Január 19. Kérdés: Mi a globalizáció? - Válasz: Diana hercegnő halála - Kérdés: Mire alapozza a feltevését? - Válasz: Egy angol hercegnő egyiptomi barátjával karambolozott egy Francia alagútban, egy német autóval utazva, amelyben holland motor ketyegett, amit egy belga sofőr vezetett, aki skót whiskey-t piált, és egy japán motoron utazó olasz paparazzi követte, majd amerikai doktor akarta megmenteni brazil gyógyszerekkel. És mindezt elolvasod te, egy magyar, aki kínai ruhákban ülve taiwani monitort bambulsz... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 19. Hozzászólás ideje: 2009. Január 19. Ez óriási, és attól, hogy igaz is Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Michael Winslow fergeteges. Bár ez a Dianás leírás is ott lohol a nyomában. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. http://atom.blog.hu/2008/10/21/nemletezo_targyak_tarlata Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. LOL! A radai rossebb ütős! Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Obama leteszi az esküt Bakizott párszor Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Gondolom a zabszem nem fért ott el, ahová mondják. Megesik az ilyen, no. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Egy világ szeme volt rajta. De ebből látszik, hogy emberből van ő is. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Nagy Klasszikus...ööö...akarom mondani Nagy Durranás. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. :) Amerikai-magyar vállalat gyárába látogatóba érkezik az amcsi főnök. Nagy felhajtás, lógó nyelvek mindenfele, egyszercsak megszólal a boss: - Hát a Béla merre van? Elkerekednek a szemek, szaladnak rögtön a gyártósorra a Béláért. Boss: - Hi Béla, jó látni téged, este lesz egy kis muri nálunk, küldöm érted limuzin, te jönni el. Másnap a Béla elkésik a munkahelyéről, jön az üzemvezető: - Béla, te miért késtél? - Hát tudod főnök, tegnap a boss-szal kicsit felöntöttünk a garatra, reggel nem bírtam felkelni. Főnöke felméri az erőviszonyokat és inkább hallgat. Két hét múlva az Államok elnöke érkezik gyárlátogatásra. Újból nagy a felhajtás, egyszercsak megszólal a president: - Hát a Bélát merre találom? Szemek újra elkerekednek és már szaladnak is a Béláért. - Hi Bélám, hogy te vagy? Este Bécsben tartok egy partyt, küldöm érted helikopter, te jönni el. Másnap a Béla megint elkésik. Főnöke dühöng, hogy a Béla tegnap az elnökkel itta le magát, de már nem bír magával és megkérdezi: - Béla, te honnan ismersz ennyi befolyásos embert? - Én még a pápát is ismerem - mondja Béla. Főnöke elfehéredik, de nem hiszi el a történetet. Béla, hogy bizonyítsa állítását repülőre ülteti a főnökét és elrepülnek a Vatikánhoz. Megállnak előtte és azt mondja a Béla: - Én most bemegyek és öt perc múlva a pápával együtt fogok integetni neked azon az ablakon. Eltelik öt perc, a főnök felnéz az ablakban és tényleg ott a Béla az ablakban a pápával. Ott helyben összeesik és elájul. Jön egy japán turistacsoport és elkezdik élesztgetni a főnököt, aki nagy nehezen magához tér. - Mi történt magával? - kérdezik a japánok. A főnök erőtlenül mutogat az ablak felé: - Látják... azt... ott fenn... Japánok felnéznek és megszólal az egyik: - Jééé... ki az a fehér ruhás ember ott a Béla mellett? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Nem semmi az öreg. Én azt bírom nagyon amikor a másodikban a szellentésével intézi el az ellenséges hajón levő katonákat. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.