Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Alkonyat mozi kicsit másképp. Férfiaknak készült változat: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. (szerkesztve) "Spórolsz, köcsög?" Pénzfelvétel ATM-ből Cyberpunk Idős néni a Media Markt-ban: Katt! Szerkesztve: 2010. Július 7. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Mózes, Jézus és egy szakállas öregember golfozik. Mózes elüti a labdát, az beleesik a tóba. Mózes odamegy, kettéválasztja a vizet, ismét elüti a labdát, és az a lyuktól pár centire megáll. Elüti Jézusa labdát, az ráesik a tóra. Jézus a vízen odamegy a labdához, elüti, és az is a lyuktól néhány centire megáll. Jön a szakállas öregember, elüti a labdát, de pocsék az irányzéka és teljesen más irányba száll, mint amerre a lyuk van. Ráesik a labda a klubház tetejére, onnan begurul az esőcsatornába, onnan kiérve a sövény alatt begurul a tóba egy tavirózsa levelére. Odaér egy béka, bekapja a labdát, de abban a pillanatban lecsap rá egy sas. A béka repülés közben kiejti a labdát a szájából, és pont belesik a lyukba. Mózes erre odaszól Jézusnak: - Mondtam már, hogy utálok apáddal golfozni? Két kisfiú beszélget. A 6 éves így szól a 4 éves öccséhez: - Te, szerintem itt az ideje, hogy elkezdjünk káromkodni. Most lemegyünk a konyhába anyuhoz és mondunk valami jó zaftosat. Például én kitalálok valamit, ami "büdös franccal" kezdődik, te meg mondasz valamit, amibe lesz egy "ba'meg". A kicsi beleegyezik és elindulnak lefelé a lépcsőn. Anyuka éppen reggelit készít. A 6 éves lép be először és így szól: - A bödös francba, én müzlit kérek. Az anya jól eltángálja a bátyót és a lépcsőn felfelé menet még a fenekére húz egy párat, majd rázárja a szobaajtót. Anyuka lejön a lépcsőn és megkérdi a 4 évest: - Na és te kisfiam, mit kérsz reggelire? - Hát, ba'meg, műzlit biztos nem. Rendőr vizsgázik: - Vezeték neve? - Kábel. - Kereszt neve? - Feszület. - Látom maga sem normális, de azért húzzon egyet. - Húúúúúú! - Mondja, magának mi baja? - Hát a szülővárosom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. A harmadik se rossz de a másodiktól padlót fogtan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Hát a 3. tényleg kemény volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Bevallom a harmadik elsőre nem esett le. Nekem az első is nagyon tetszik. Meg persze a második is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Külföldi Kész Átverés. Egy ici-picit jobb, mint a hazai. Ajánlott megnézni a többit is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Nem semmi kérelem :D http://kephost.hu/image-21AC_4C2F4B97.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 10. Nem semmi kérelem :DNa ebből rajzoljon valaki egy családfát Kedvelem az ilyen leveleket, olyan jókat szórakozok rajtuk. Van 1-2 kedvenc is, bár ezek panaszlevelek: http://m.blog.hu/lo/lolz/image/pic24484.jpg http://www.imagebam.com/image/60ba8d88042048 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. A közszolgáltatós nagyon jó, sajnos valóban nem lehet velük tisztességgel szót érteni, mintha h*lyék intéznék az ügyeket náluk A tanáros sem rossz, bár a mi osztályfőnökünk elintézte az ilyen kirándulást azzal, hogy ezen is túl kell esnie egy tinédzsernek egyszer Vagy valami hasonlóval Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. A végén már szakadtam, de szerintem a helybéliek is. Szlovák rendőrök gyakorolják a "svéd"-fogást. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Elárulom, hogy az egyik épület 56. emeletén egy csaj napozik monokiniben http://gigapan.org/gigapans/fullscreen/48492/ Hajrá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. A mű város. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 11. Ez mekkora jó: (Fordítás: Első: Én egy brokkoli vagyok és úgy nézek ki, mint egy fa. Második: Én egy dió vagyok és úgy nézek ki, mint egy kicseszett agy. Harmadik: Én egy gomba vagyok és utálom ezt a játékot) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Tényleg nagyon jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Google cigányoknak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Google cigányoknak Meg van egy ilyen is. http://google.paraszt.hu/keret.cgi?/index.HTML Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Nem rossz ez se. Bár lehetett volna még jobban kifordítani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 14. Kígyászmacsek: http://www.snotr.com/video/4697 Feleség: Na, légy szíves! Kérlek... Férj: Ne, hagyjál. Feleség: Na... Olyan régóta várok már rá. Férj: De nem fogok tudni utána elaludni. Feleség: Én meg így nem tudok elaludni. Férj: Most miért az éjszaka közepén jutott az eszedbe? Feleség: Mert olyan forróságot érzek. Férj: Mindig a legrosszabb időpontban érzel forróságot... Feleség: Ha szeretnél, nem kellene ilyeneket kérnem, tudnád magadtól is! Férj: Ha TE szeretnél, akkor nem követelnél ilyeneket! Feleség: Már nem szeretsz? Férj: De igen, de ma éjszakára felejtsd el. Feleség: (Hüppögve): Kérlek... Férj: Na, jól van, egye fene... (mocorgás) Feleség: Mi a baj? Felkapcsoljam a lámpát? Férj: Nem találom... Feleség: Az Isten szerelmére, tapogasd ki! Férj: Na, megvan. Most boldog vagy? Feleség: Igen, nagyon! Férj: Legközelebb, ha meleged van, nyisd ki te az ablakot! Pistike odamegy az apjához, és megkérdezi: - Apa, mi a különbség aközött, hogy "elméletileg" és "gyakorlatilag"? Erre az apja odamegy az anyósához, és azt kérdezi: - Mondja, Mama, mit csinálna, ha egy kétméteres néger adna magának 5000 dollárt, hogy lefeküdjön vele? Mire az anyós: - Fiam, az én koromban az ember ne legyen válogatós, és különben is kell a pénz. Erre az apa odamegy a feleségéhez: - Drágám, mit csinálnál, ha egy kétméteres néger felajánlana 5000 dollárt, hogy lefeküdj vele? Mire a felesége: - Tudod, hogy szeretlek, de hát a gyereknek kell a cipőre a pénz, és nyaralni is el kéne menni, szóval feláldoznám magam... Erre az apa odamegy a nagylányhoz: - Kislányom, mit csinálnál, ha egy kétméteres néger adna neked 5000 dollárt, hogy lefeküdj vele? Mire a lány: - Tudod Apa, én már nagykorú vagyok, és szívesen kipróbálnám, főleg, ha ennyi pénzt kapnék érte. Erre az apa azt mondja Pistikének: - Látod kisfiam, elméletileg most van 15000 dollárunk, gyakorlatilag viszont három rossz ribanccal élünk együtt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Egy fickó elhatározta, hogy ő lesz a legjobb mesterlövész a vadnyugaton. Leckéket vesz a bárban egy öreg fickótól: - Van egy pár javaslatom ami biztos segithet. - Mond el, kérlek. - Kössed lejjebb a pisztolytáskádat a lábadon. - Es ettől jobb lövész leszek? - Természetesen. Így is tett. Majd hirtelen kihúzta a pisztolyát, és lelőtte a zongorista kalapját. - Nahát, ez tényleg működött. Mondanál még valamit? - Vágd nagyobbra a pisztolytáskának azt a részét ahol a kakas van. Így könnyebben tudod előrántani. Megtette amit az öreg mondott, majd előrántotta a fegyverét és lelőtte vele a zongorista nyakkendőjét. - Ez tényleg segített. Van még valami? - Már csak egy valami. Ott van az a hordó olaj, kend be vele a pisztolyod. - És ettől jobb lövész leszek? - Nem, de amikor Wyatt Earp befejezi a zongorázást, és feldugja a pisztolyod a s*ggedbe, akkor nem fog annyira fájni. Upsz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Autóval utaztam Montreálból Quebec Citybe, a 20-as országúton, amikor megálltam egy pihenőnél, hogy használjam a WC-t. Az első fülke használatban volt, betértem a másodikba. Alig ültem le, amikor a szomszédból egy hang megkérdezi: - Hogy vagy? Nem tartozom azok közé, akik beszélgetésbe elegyednek egy férfi WC-ben mindenkivel, de ez alkalommal nem tudtam megállni, kissé zavartan válaszoltam: - Elég jól! Mire a szomszédos férfi megkérdezi: - És, mit csinálsz? Micsoda kérdés! Arra gondoltam, ez a beszélgetés határozottan kezd bizarr lenni, ezért csak annyit mondtam: - Mint Ön is, kelet felé utazom! A szomszéd idegesen megszólal újra: - Te, ide figyelj! Később visszahívlak, a szomszéd fülkében van egy hülye, aki minden kérdésemre válaszol... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Ez qva jó volt Ezért sem viszem magammal a telefonom ilyesmi helyre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. no comment name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>"> name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"> Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Vuvuzela Hero!!!!!!!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. A Kretén magazin egykori "Tökéletesen eredeti, eddig soha filmre nem vitt TÖRTÉNETEK" sorozatának az egyik darabja: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 15. Ugyanezen az oldalon volt ha jól emlékszem a karatemester, akinek a tanítványát, fél perc alatt összecsukta egy pánk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. Nem tudom, hogy láttátok-e már, de én a mai napig nagyon jókat röhögök ezen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 17. Ha a játékoknak lenne szuper könnyű fokozata... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.