NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 27. Nincs valakinél egy pakli kártya inkább? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Augusztus 28. Nincs valakinél egy pakli kártya inkább? LOL Na ez tényleg gyöngyszem: http://www.youtube.com/watch?v=jXgxYOM3EIs&list=FLNhsASs1zeC1UTySPU5DvRQ&feature=mh_lolz Itt pedig FreddyD mester paródiája http://www.youtube.com/watch?v=Jqm-9ckyjT0&feature=related Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 1. Hörcsög rulett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 1. Hörcsög rulett Vége nagyon komoly, még szerencse hogy nem lett bajuk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 4. how it should have ended... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 4. Előre is elnézést http://www.youtube.com/watch?v=5OWuXD5clOs&feature=relmfu Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 5. Az Arcnélkül Manus visszatér! http://www.youtube.com/watch?v=5tYN1qrfWoA&feature=g-all-xit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 6. Vicces Sokat nevettem rajta, jó kis viccek, képek, érdemes megnézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 7. Flóri! Ezt csak neked. http://www.youtube.com/watch?v=J9Fii7LMIXI Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 7. Na ezen konkrétan sírtam vagy egy percig. :lol: http://www.youtube.com/watch?v=FoopQzy-sBg&feature=fvsr Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 8. Vicces Sokat nevettem rajta, jó kis viccek, képek, érdemes megnézni. Végigolvastam őket, nagyon hatalmasak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 10. Boncz Géza http://www.youtube.com/watch?v=0AbRsEiWfyY Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 10. Jaj ez nagyon jó, ezer éve nem hallottam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 10. Végigolvastam őket, nagyon hatalmasak Helyes, húgom most megy angol nyelvvizsgára, neki is megmutattam, jó kis gyakorlás! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 10. Helyes, húgom most megy angol nyelvvizsgára, neki is megmutattam, jó kis gyakorlás! Jaja, gyakorlásnak pont jó, néha nem csak egyszerű szavak vannak benne. Lesz egy nukleáris holokauszt én ilyen emberekkel akarok összekerülni mint a Captain és társai Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 10. Szerintem azért az is durva, hogy a tengeren túl mennyire ismertek, hol "lépnek fel" és milyen körülmények között. Igazi celebnek számítanak. Engem mégis a grafika fogott meg, pár képet simán be lehetne szúrni háttérnek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 10. Szerintem azért az is durva, hogy a tengeren túl mennyire ismertek, hol "lépnek fel" és milyen körülmények között. Igazi celebnek számítanak. Engem mégis a grafika fogott meg, pár képet simán be lehetne szúrni háttérnek! Én se értem hogy tudják ennyire jól megcsinálni, néhol már-már élethűnek tűnik a kép Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 10. Ha már Boncz meséje volt, akkor legyen itt Markosé is: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 12. (szerkesztve) Ezt most láttam, hatalmas: (Transformers-es) Szerkesztve: 2012. Szeptember 12. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 12. LOL ... Traktor Band! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 13. EZt pedig a fiúknak, focis cheerleader lányok! http://www.youtube.com/watch?v=FIfbghHdG1s&list=FLIJv5YFYvISQJHvNcP5ewjg&index=2&feature=plpp_video Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 13. A labdás résznél (0:28-tól) az a kislány nagyon kellett oda Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 15. Arcnélküli Manus ismét nagyot alakított Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 27. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 27. Ez nagyon aranyos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 27. kudar, jóféle! Drága kiskutyám, Morzsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 27. Riddick, nagyon aranyos kiskutyád van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 27. Nagyon ari! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Szeptember 27. Köszönjük! Imádjuk! Egyébként van egy elhízott beagle is, (ő is egy csodapofa) de róla még nem nagyon van kép, előnyös meg pláne nem. De ha lesz teszek fel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.