Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Bencze Imre: Édes, Ékes Apanyelvünk(Sinkovits Imre előadásában, 1987, III Humorfesztivál) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Ez volt már? Az alábbi videón a legendás KISS együttes ad interjút a CNN-en és Gene Simmons (a hires hosszúnyelvü) 0:50-nél megszólal magyarul. Ez igazából nem vicces, hanem jópofa és én egyébként egész eddig nem is tudtam, hogy ő magyar. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Ez tényleg jópofa, és milyen jól mondta azt a keveset Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 18. Oldi ma meglátogatott minket - egy másik ismerősünkkel - és megkínáltam a palacsintán kívül narancslével. Kisfiam észrevette, hogy ott a kakaópor, amit a palacsintához vittem ki, és úgy vélte, nem jó üresen a narancslé, csapott bele egy kanál kakaóport. És megszületett a Noel koktél! :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Hehe, ez jópofa Így születnek a nagy találmányok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. A nehézfiúk cellájába új tagot kaszliznak, aki megölte az anyósát. Az "öregek" faggatni kezdik, hogy hogyan csinálta ki a mamát. - Csak azt tettem, amire a feleségem megkért. Eljött hozzánk látogatóba a mama, de a feleségemnek délután el kellette mennie otthonról. Azt mondta nekem: "Drágám, anyu egy kicsit lefeküdt aludni, nagyon fáradt. Kérlek, ne ébreszd fel, ha légy szállna rá, üsd agyon!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Ez volt már? Az alábbi videón a legendás KISS együttes ad interjút a CNN-en és Gene Simmons (a hires hosszúnyelvü) 0:50-nél megszólal magyarul. Ez igazából nem vicces, hanem jópofa és én egyébként egész eddig nem is tudtam, hogy ő magyar.Ami késik nem múlik. Nekem már jó néhány éve nem újdonság Nagyszerű rockbanda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Oldi ma meglátogatott minket - egy másik ismerősünkkel - és megkínáltam a palacsintán kívül narancslével. Kisfiam észrevette, hogy ott a kakaópor, amit a palacsintához vittem ki, és úgy vélte, nem jó üresen a narancslé, csapott bele egy kanál kakaóport. És megszületett a Noel koktél! :)Azért most így belegondolva jobb is, hogy nem a narancslevet öntötte a kakaóporba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Hmm, ezt kipróbálom alkalmasint. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Hmm, ezt kipróbálom alkalmasint. a narancslébe kakaót, vagy a kakaóporba narancslevet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. a narancslébe kakaót, vagy a kakaóporba narancslevet? Az anyós agyonütését Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Nyuszika találkozik az erdőben a medvével és így szól: - Képzeld medve. Tegnap találkoztam a diszkóban a rókalánnyal. Az egész estét végigtáncoltuk és miután hazakísértem, bevitt a hálószobájába és azt mondta: "Nyuszikám, mindenem a tiéd!" Medve! Hallod, ha ott lettél volna, még a hűtőt is el tudtuk volna hozni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Osztálytársam elborult agyszüleménye( ): - Mennyit kapsz, ha összeadod a toronyórát és az aszpirint? - ??? - Egyszerű, 11-et. A toronyóra üt, az aszpirin meg hat, és 6 meg 5 az 11! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Van benne logika Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Ez olyan, mint az, hogy: - Mi a legjobb gyógyszer? - ??? - A -5 - ??? - Mert az 1-ből 6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Az anyós agyonütését Osztálytársam elborult agyszüleménye( ): Agyament Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 19. a narancslébe kakaót, vagy a kakaóporba narancslevet? Valószínű, hogy valahol a kettő közt lesz a megfelelő arány. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Egy nap a nyuszika vígan szalad az erdőben, amikor egy fa tövében meglátja szivarozni a szarvast: - Mit csinálsz? Megbolondultál? Egy ilyen szép napon a jó levegőn mérgezed a tüdődet? Gyere inkább, s szaladj velem, hogy oxigénnel teljen meg a tüdőd! - Igazad van! - mondja a szarvas és elkezd szaladni a nyuszikával. Amint szaladnak, meglátják a rókát, az orra a kokainba lóg. - He te! - mondja a szarvas, itt a természet közepén kokainozol? Gyere inkább, s szaladj velünk, hogy oxigénnel teljen meg a tüdőd! - Igazad van! - mondja a róka s elkezd ő is rohanni a többiekkel. Egy kicsit később találkoznak a medvével, amint az épp egy injekciós tűt tart a kezében egy adag tiszta heroinnal. - He, itt a természet lágy ölén akarod belőni magad? Gyere inkább szaladj velünk, hogy teljen meg a tüdőd oxigénnel! - mondja a róka. - Menjetek a francba! Minden alkalommal, amikor a nyuszika bekap egy extasy-t, nekünk rohannunk kell az erdőben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Ez jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 20. Jaja, nagyon jó kis vicc Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 21. és ez nem Photoshop! (akit érdekrel, hogy mégis mi: http://www.origo.hu/techbazis/szamitogep/2...ukrajnaban.html ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Ki akarna ellenkezni? http://www.avx.hu/forum/uploads/post-20-1258791183.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 21. És ki tudja ezt pont berakni? Hát naná, hogy az anti-alkoholista Oldie Viszont a Windows hibaüzenet jópofa Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 21. És ki tudja ezt pont berakni? Hát naná, hogy az anti-alkoholista Oldie Szerintem itt nem a sör a lényeg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Szerintem itt nem a sör a lényeg. Ott a pont Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Jópofa ez a win hibaüzenet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Vasárnap van, együtt ebédel a család. A kiss Lacika egyszer csak megkérdezi: - Apaaaa, mi az a kupleráj? Az apja kezéből kiesik a villa. - Hááát, kisfiam, a kupleráj egy olyan hely, ahol pénzért, izéé, szeretetet lehet kapni! A gyerek másnap elmegy a kuplerájba, és azt mondja a madámnak: - Néni kérem, nekem van ám pénzem! A nő megkérdezi: - Na és akkor mi van? - Hááát, nekem apukám azt mondta, hogy itt pénzért szeretetet lehet kapni! A nő gondolkodik, hogy ez mégiscsak egy gyerek, hát mit csináljon, odatol elé egy nagy tál palacsintát. - Itt a szeretetünk, nesze, fiam! Pár nap múlva ismét együtt ebédel a család, és Lacika bekiabál: - Képzeld, apa, voltam ám a kuplerájban! Megint csörren a villa, apja megszólal: - Öööö...igen? És mi történt, mit csináltál? - Háát, hárommal elbírtam, a negyediket meg kiterítettem és kinyaltam! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 23. A válasz után meg puffant az apuka a padlón Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 23. A válasz után meg puffant az apuka a padlón már akié. Ismerek olyat, aki megsimogatná a buksi fejét, kitörölne egy könnycseppet a szeme sarkából, és benyögné: Apja fia! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.