Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Oldie, a pár nappal ezelőtti kis fórumtalis képeid után újabb múltbeli titkodra derült fény. A régi ovodás archív felvételed került elő Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Sajna nem nyert. '75-ben még nagyon de nagyon apró voltam Amúgy hogy élvezi már a kiskölök a taslikat Bezzeg Bendegúz alakítója valóban majdnem leharapta a tányér szélét Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Igen, akkor még kb. nagyon-nagyon apró voltál a milliónyi testvéreddel együtt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 12. Jók a képek.Jó látni, hogy régebben sem az üditő fogyott. Tenel ka: Szeretem a csokit on is.Köszönjük szépen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. (szerkesztve) Egy ilyen légballonnal szívesen repkednék Belgiumban történt egyébként ez a repülés Szerkesztve: 2009. December 13. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 13. Csak ki ne szúrjanak vele, mert akkor szegény Vader vonásai nagyon megereszkednek és hirtelen, mint a pápa, megcsókolja a földet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. A szőke csaj megy a városban kocsival. Elér a piroshoz. Kiszáll, odarohan az előtte álló teherautóhoz, és bekopog az ablakon. - Szia, Kata vagyok, és azt akarom mondani, hogy potyog a rakományod. A sofőr felhúzza az ablakot és megy tovább. Következő pirosnál a szöszi megint odafut, és bekopog. A sofőr most már ingerültebben húzza le az ablakot. - Szia, Kata vagyok, és azt akarom mondani hogy potyog a rakományod. Oda se neki! A sofőr megy tovább. Elérnek a harmadik piroshoz, megállnak, szöszi rohan és bekopog. - Szia, Kata vagyok, és azt aka... -Szia, Zoli vagyok, és az utat sózom, vazze'! Három tábornok a Nílus partján vitatkozik, kinek van jobb katonája. Az amerikai bizonyításképpen odaszól katonájának: - Joe, a crocodile! Joe be is ugrik, örvénylő víz, küzdelem, pár perc múlva kihozza a döglött krokodilt. Jön az orosz tábornok: - Ivan, dva krokogyili! Iván is ugrik, habzik a víz, küzdelem, de hozza a két döglött krokodilt. A magyar: - Á, gyerekek, ez semmi, nálunk ezt otthon az asszonyok csinálják! - Hogyhogy? Bizonyítsd be! - kéri meg a másik kettő. - János, hozzon három krokodilt! - Hozzon az anyád! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. A második marha jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Szerintem is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. http://www.napiszar.com/wp-content/uploads...20091213050.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 14. Vajon Green Raj is kapható Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. 14. születésnapja alkalmából az apa elviszi magával a fiát vadászni. - A vadászatnál a legfontosabb, hogy képes legyél síri csöndben maradni. Várj meg itt, ne moccanj, ne szólj. Az apa elindul, majd kevés idő múlva vérfagyasztó sikítást hall. Visszarohan a fiához. - Mi a baj? Nem megmondtam, hogy maradj csendben?! - förmed rá. - Apa, én csendben voltam, mikor a kígyó átkúszott a lábamon, visszatartottam a lélegzetem, mikor a medve belelihegett a fülembe,fel sem szisszentem, mikor megcsípett a darázs, becsuktam a szemem és némán tűrtem, hogy a bűzös borz átmásszon a vállamon. Még akkor sem köhögtem, mikor lenyeltem a szúnyogot. De mikor a két mókus felkúszott a nadrágom szárán és azt kérdezte az egyikük, hogy "Megegyük most a mogyorókat, vagy vigyük be az odúba télire?", na akkor tényleg megijedtem. A magyar válogatott barátságos meccset játszik a Wembleyben. Az angolok kellőképpen "komolyan" veszik a találkozót. Úgy döntenek, hogy sörözni mennek, elég, ha csak Rooney játszik egyedül, a magyarokat egymagában is megveri. Ahogy iszogatnak a kocsmában, jön is a hír, hogy Rooney a 4. percben gólt rúgott, 1:0. Elégedetten emelgetik a korsókat, de újabb hír valahogy nem jön. A 85. percben érkezik a hideg zuhany: a magyarok egyenlítettek. Az angol játékosok azonnal a buszba ugranak, és irány a stadion. Ott kapják a hírt, hogy a hosszabbítás második percében a magyarok újabb gólt rúgtak és megnyerték a meccset. Rohannak az öltözőbe, Rooney ül az egyik padon és nagyon lógatja a fejét. Rögtön nekirontanak: - Wayney, mi történt? Hogy veszíthettünk?!? - Ne haragudjatok, fiúk, nem sokat tehettem, még a 13. percben kiállítottak... Három kutya üldögél az állatorvos várójában és beszélgetnek: - Te pit bull miért vagy itt? - Én sajnos megharaptam a gazdámat! - Akkor téged biztosan el fognak altatni... - És te rotweiler miért vagy itt? - Én széttéptem a szomszéd nénit! - Hát akkor téged is elaltatnak... - És te dobermann miért vagy itt? - Én ráugrottam a gazdasszonyomra hátulról és magamévá tettem és jól összekarmoltam a hátát. - Na akkor téged is elaltanak ! - Á, dehogy, mi csak körömvágásra jöttünk... Amerikában bemegy egy arab a boltba, megszólal: -Allaballahullalalahahja Coca Cola! Felnéz a pultos: -Egy jéghideg micsodát????? Egyik barát meséli szörnyülködve a másiknak: - Te képzeld, elkezdtük főzni a vasárnapi ebédet az asszonnyal, mikor kiderült, hogy nincs otthon krumpli. Mondtam, menjen már le gyorsan a piacra érte, de mikor elindult, ott esett össze a lépcsőházban és azonnal meg is halt. - Ez rettenetes! És te mit csináltál erre? - Hát rizst! :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Egek, majd szétröhögtem magam, nagyon jók Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Amerikában bemegy egy arab a boltba, megszólal:-Allaballahullalalahahja Coca Cola! Felnéz a pultos: -Egy jéghideg micsodát????? Ez a legjobb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Mind nagyon jók! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Egy nőt nem nehéz boldoggá tenni... Csak legyél neki: 1. barát 2. társ 3. szerető 4. kisöcsi 5. bátyus 6. apa 7. tanár 8. nevelő 9. gyóntatópap 10. lelki barát 11. szakács 12. autójavító 13. szerelő 14. villanyszerelő 15. sofőr 16. hordár 17. takarító 18. lakáj 19. fafaragó 20. modell 21. lakberendezési mérnök 22. szexológus 23. pszichiátriai szakorvos A természeted is fontos. Legyél 1. kedves 2. sportos 3. okos 4. erős 5. jólnevelt 6. határozott 7. gyengéd 8. érzékeny 9. romantikus 10. férfias 11. Móka Miki 12. vidám 13. de mégis komolyan veendő 14. bátor 15. Micimackó 16. energikus 17. gondoskodó 18. ideákban gazdag 19. ügyes 20. szerény 21. megértő 22. elegáns 23. egyértelmű 24. szeretetteljes 25. hidegvérű 26. szenvedélyes 27. engedékeny 28. becsületes 29. adakozó 30. gyakorlati 31. igazságos 32. bármire legyél kész érte (akár bankot rabolni is) 33. reménytelen (a szerelemtől) 34. nyugodt 35. sármos 36. hűséges 37. álmodozó 38. karrierista 39. megbízható 40. mindenki felnézzen rád 41. legyél kész áldozatokra, és mindenek elött gazdag. Ugyanakkor ne legyél: a) féltékeny, de mégis aggódó b) jöjjél ki a rokonaival, de ne tölts velük több időt mint a nővel c) adj a nőnek szabadságot, de mégis mindig érdeklődj, hol és kivel volt d) öltözz elegánsan, de legyél kész mindig a hátadon hazacipelni a nőt térdig sárban, majd bemászni az erkélyen ha otthonfelejtette a kulcsát. Vagy elkapni és megverni a tolvajt, aki ellopta a ridiküljét, amiben olyan fontos dolgok voltak, mint a tükör és ajakrúzs. Nem szabad elfelejtened: 1. születésnapját 2. névnapját 3. házassági évfordulót 4. az első csók évfordulóját 5. menstruációját 6. a fogorvosnál foglalt idejét 7. a legjobb barátnőjének és a kedvenc nagynénijének a születésnapját. Sajnos a fent említettek tökéletes betartása sem biztos, hogy eredményre vezet. A nő ugyanis belefáradhat a tökéletes férfi jelenlétébe és megszökhet az első gitárossal. És most a másik oldal: A férfi boldoggá tétele sokkal nehezebb. Ez azért van, mert a férfinak szüksége van: 1. szexre 2. kajára A nök nagy része ezt a borzasztó igényességet rabszolgatartásnak érzi. Ezeknek az igényeknek a kielégítése meghaladja a nő erejét. Végeredmény: Az együttélés csak akkor lehetséges, ha a férfiak végre megértik, hogy teljesen túlkapó követeléseiket korlátozniuk kell! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Ez már ezerszer bekerült. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Ez már ezerszer bekerült. Na király akkor itt van 1001.szerre is. :D (Sry én még nem láttam) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 17. Karácsonyhoz közeledve: Miért jobb egy karácsonyfa, mint egy férj? - A karácsonyfa mindig áll. - Még a kis karácsonyfa is sok örömet okoz. - A karácsonyfa mindig jól néz ki, még lámpafénynél is. - A karácsonyfán szép golyók vannak. - A karácsonyfa mindig elégedett a méretével. - A karácsonyfát nem kell egész évben kerülgetned. Miért jobb egy karácsonyfa, mint egy asszony? - A karácsonyfa nem törődik vele, milyen fáid voltak korábban. - A karácsonyfa nem lesz dühös, ha különleges elektromos eszközöket veszel elő. - A karácsonyfa nem haragszik meg, ha egy műfenyőt is tartasz a szekrényben. - Ha vége a Karácsonynak, a fát kidobhatod az útszélre és elszállítják. - A karácsonyfát nem zavarja, ha egész nap focimeccset nézel. - A karácsonyfa nem bánja, ha megkötözöd és bedobod a kocsid hátsó ülésére. Egy anyuka Karácsony előtt nagytakarítást csinál, és a négyéves kislánya érdeklődve figyeli, amint épp a WC-t súrolja. - Mami, mit csinálsz? - Kicsim, takarítom a WC-t, hogy szép tiszta legyen. - Minek? - Jaj, bogaram, tudod, Karácsony van. Jön a Jézuska... - És nálunk fog kakilni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Egy amerikai orvoshoz beállít egy fiatal lány. Az orvos megkeri, vetkőzzön le. Mikor lekerül a póló, meglepődve veszi észre, hogy a lány mellén egy nagy piros "H" betű van. - Mi ez, kisasszony? - kérdi a doki. - Tudja, a barátom a Harvardon tanul, s erre nagyon büszke, úgyhogy amikor szeretkezünk, nem veszi le a pólójat, a festék pedig megfogja a bőröm. Másnap az orvoshoz beállít egy újabb fiatal nő. Vetkőzéskor kiderül, az ő felsőtestén egy "V" betű ékeskedik. - Mi ez, kisasszony? - Hát, a barátom a valladolidi egyetemre jár, nagyon öntudatos egyetemi polgár, szerelmeskedés közben sem veszi le a trikójat, úgyhogy a festék ezt a nyomot hagyja. Következő nap a hölgynek egy "W" betű van a mellén. - Ne is mondja, - mosolyog az orvos -, van egy barátja a wisconsini egyetemen. - Nincs. Viszont van egy baratnőm Massachusettsben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Oldie ez loool Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Hogy mit történt igazából Silvio Berlusconival Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Hát ez inkább durva mint vicces: Lehet zoomolni. http://www.dresden-26-gigapixels.com/dresden26GP Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Tényleg durva, érdemes megnézni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Nagyon komoly. Milyen kamerával lőhetik már ezt a képet? Még a sínek között a kavics is látszik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Nagyon komoly. Milyen kamerával lőhetik már ezt a képet? Még a sínek között a kavics is látszik Dzséjt, itt le van írva: http://index.hu/tech/2009/12/18/26_gigapix...gyobb_fenykepe/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Hogy mit történt igazából Silvio Berlusconival Azt hiszem ezt a képet hamarosan ki lehet cserélni Miles képére! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Hát ez inkább durva mint vicces: Lehet zoomolni. http://www.dresden-26-gigapixels.com/dresden26GP Nyáron voltam Drezdában, élőben még ennél is jobb (Mert be lehet menni az épületekbe ) Azért elég durván körül lehet nézni itt is : http://www.utvonalterv.hu/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Nyáron voltam Drezdában, élőben még ennél is jobb (Mert be lehet menni az épületekbe ) Azért elég durván körül lehet nézni itt is : http://www.utvonalterv.hu/ Blutális! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.