Hozzászólás ideje: 2006. Június 29.19 éve ide irhattok a különböző gépekről hajókról siklókról stb. amugy tud valaki segiteni meghatározni ennek a hajónak a tipusát? Szerkesztve: 2006. Június 29.19 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2006. Június 29.19 éve Szerző ti hogy képzelitek el a Napzúzót? (Kevin J. Anderson - Jedi Akadémia trilógia - EU)
Hozzászólás ideje: 2006. Június 29.19 éve ide irhattok a különböző gépekről hajókról siklókról stb. Szinte nincs is olyan SW jármű, ami valamilyen szinten ne tetszene. A birodalmi gépezetek mind a kedvenceim, de pl. a nubien hajókat is nagyon csípem.
Hozzászólás ideje: 2006. Június 29.19 éve amugy tud valaki segiteni meghatározni ennek a hajónak a tipusát? Hát kérlek szépen, ez egy Eclipse osztályu csillagromboló, Palpatine klónjai használtak ilyet. Csak nagyon-nagyon-nagyon bénán van megcsinálva.
Hozzászólás ideje: 2006. Június 29.19 éve Tudom én, de ha lenne a harmadikban, akkor így nem állná meg a helyét, ha beletennék.
Hozzászólás ideje: 2006. Június 29.19 éve ÉS íme a Yuuzhan Vong biotechnológia csúcsa, a Koros-Strohna világhajó. A Ro'ik chuun m'arh és I'Friil Ma-Nat szállítására is alkalmas 10 kilométer hosszú monstrum... *Modi gyorsan elfut*
Hozzászólás ideje: 2006. Június 30.19 éve ÉS íme a Yuuzhan Vong biotechnológia csúcsa, a Koros-Strohna világhajó. Aranyos... Mid Riikről van kép?
Hozzászólás ideje: 2006. Június 30.19 éve *Modi gyorsan elfut* Ne fuss messzire, mert van, aki(ke)t ez érdekel Főleg, hogy olyan keveset lehet tudni a Vongos dolgokról.
Hozzászólás ideje: 2006. Június 30.19 éve Szerző sajnos a Vongos storyk a Vector Prime -tól az The Unifying Force -ig terjed és csak angolul lehet megkapni a könyveket Szerkesztve: 2006. Június 30.19 éve - Darth Fuge
Hozzászólás ideje: 2006. Június 30.19 éve Mindez oké, nekem meg is vannak e-bookban néhány hete. Hogy mikor leszek képes elolvasni, az kérdéses Addig is nagyon jól jönnek ezek az infók. Hm, jó ez a kép.
Hozzászólás ideje: 2006. Június 30.19 éve Abban bizony. A neve pedig Nom Anor. http://www.starwars.com/databank/character...anor/index.html Szerkesztve: 2006. Július 2.19 éve - Ander
Hozzászólás ideje: 2006. Június 30.19 éve Szerző Amugy hogy nézhet ki az a Sikló(?) ami miatt luke csak néhány ezer kreditért tudta eladni a siklóját? (nem tudom a tipusát) Szerkesztve: 2006. Július 6.19 éve - Darth Fuge
Hozzászólás ideje: 2006. Július 8.19 éve Az milyen fajta droid amit az epVI-ban dezintegrálnak Jabbához menet?
Hozzászólás ideje: 2013. Július 7.12 éve Köszi ezt a sok-sok feltöltést. Szívesen, pláne ha tudom, hogy olvassátok. Még három újság hátra van, aztán leáll. Elvileg.
Hozzászólás ideje: 2013. Július 8.12 éve Szívesen, pláne ha tudom, hogy olvassátok. Még három újság hátra van, aztán leáll. Elvileg. És azokkal együtt hány szám jelent meg összesen?
Hozzászólás ideje: 2013. Július 8.12 éve És azokkal együtt hány szám jelent meg összesen? 40-et terveztek, most már végig is megy. http://www.starwars.deagostini.hu/jarmuvek_leirasa.php
Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 9.12 éve Miért? Mindenki meghalt, aki benne ült, nem? Na jó, a két ewok és Chewie nem.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.