Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 4.8 éve Ebben a sorozatban szerepel. Sejtettem. Pont lejjebb én kérdeztem, hogy mi fán terem ez a sorozat..
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 5.8 éve Sziasztok! LEGO Star Wars: The Resistance Rises ,ebből nem lesz több magyarul? Nagyon jó eez az eddigi 2. Szerkesztve: 2016. Szeptember 5.8 éve - ZoliZoltán
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 6.8 éve Sziasztok! LEGO Star Wars: The Resistance Rises ,ebből nem lesz több magyarul? Nagyon jó eez az eddigi 2. Gondolom feliratosat értesz "magyarul" alatt. Az eddigi kettőt Kira csinálta. Most csend van az ügyben..
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 6.8 éve Igen.Arrra gondoltam. Oh. Pedig nagyon jók! Én is mindig is csíptem a műfajt. Általában érkezgettek szinkronnal is. De a "resistance" nem és ez az új sincs..
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 6.8 éve Én is mindig is csíptem a műfajt. Általában érkezgettek szinkronnal is. De a "resistance" nem és ez az új sincs.. Gondolom idővel majd ezek is kapnak szinkront.
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7.8 éve Gondolom idővel majd ezek is kapnak szinkront. Szerintem leheg benne egy kis kavarás is. Emlékszem a Rebels már a Disney-n ment, a lego sw meg a cn-nen. Lehet, hogy van még mit elsimítani forgalmazó ügyben.
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 17.8 éve Vajon miért nem vállalták be Ahsokának a fehér pengéket?
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 26.8 éve Számít? Hát hóógyne?! Más: Figyelem! Lesz a "Resistance rises" magyarul a Disney channel-en október 1-jén 20:25-kor! egy héttel későbbre is ezt írják, de nem kizárt, hogy az már új rész lesz.. Szerkesztve: 2016. Szeptember 26.8 éve - csoli1138
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 26.8 éve Más: Figyelem! Lesz a "Resistance rises" magyarul a Disney channel-en október 1-jén 20:25-kor! egy héttel későbbre is ezt írják, de nem kizárt, hogy az már új rész lesz.. Mondtam, hogy csak idő kérdése.
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 28.8 éve Figyelem! 21:25-re jegyzi a port.hu a Rise of the resistance-t okt 1.-re és 2.-re is.(szóval nem tudom, hogy elnéztem korábban, vagy megváltozott az időpont..) Valamint a következő hétvégére okt 8-ra és 9-re is. azt nehezen képzelem el, hogy az első részt ismétlik 2 hétvégén keresztül, szerintem elképzelhető, hogy nem foglalkoznak a különböző címekkel és két hétvége alatt már meglesz 4 epizód. Meglessük. Szerkesztve: 2016. Szeptember 28.8 éve - csoli1138
Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 30.8 éve A Rogue One szettek közül a legolcsóbb is 10800 ft.. Ennek már van visszatartó ereje.. http://www.kockaaruhaz.hu/oktoberi-ujdonsagok/lego-star-wars Szerkesztve: 2016. Szeptember 30.8 éve - csoli1138
Hozzászólás ideje: 2016. Október 1.8 éve Figyelem! 21:25-re jegyzi a port.hu a Rise of the resistance-t okt 1.-re és 2.-re is.(szóval nem tudom, hogy elnéztem korábban, vagy megváltozott az időpont..) Valamint a következő hétvégére okt 8-ra és 9-re is. azt nehezen képzelem el, hogy az első részt ismétlik 2 hétvégén keresztül, szerintem elképzelhető, hogy nem foglalkoznak a különböző címekkel és két hétvége alatt már meglesz 4 epizód. Meglessük. Úgy tűnik ez most elmaradt, helyette a Hamis cica ment:
Hozzászólás ideje: 2016. Október 1.8 éve A francba is. Ez "gyönyörű"... Azért holnap is adjunk egy esélyt!
Hozzászólás ideje: 2016. Október 1.8 éve Azért hoztam egy újabb részt magyar felirattal: http://www.youtube.com/watch?v=fDzm49d_Cto
Hozzászólás ideje: 2016. Október 2.8 éve Köszi. Lehet, hogy szükség lesz rá, ha így bénáznak a kezdéssel..
Hozzászólás ideje: 2016. Október 2.8 éve Kár, hogy elmaradt. Most így utólag ugyan könnyű okosnak lenni, de a Lego sorozatok könnyedebb még inkább gyerekeknek szóló művek, ennek tükrében egy 21:25ös kezdés, pláne premier esetén eléggé sántít.
Hozzászólás ideje: 2016. Október 2.8 éve Kár, hogy elmaradt. Most így utólag ugyan könnyű okosnak lenni, de a Lego sorozatok könnyedebb még inkább gyerekeknek szóló művek, ennek tükrében egy 21:25ös kezdés, pláne premier esetén eléggé sántít. Ma sem volt semmi.. Nem tudom, a műsorújságok honnan szedték az infókat..
Hozzászólás ideje: 2016. Október 4.8 éve Öröm az ürömben, érkezik a Freemaker család kalandjai a Disney Csatornára: http://starwarsmedia.hu/comment.php?comment.news.1233
Hozzászólás ideje: 2016. Október 4.8 éve Jó hír! Bizonyára a másik is érkezni fog, lehet csak valami technikai zavar volt vagy a port.hu pacsált el valamit.
Hozzászólás ideje: 2016. Október 4.8 éve Öröm az ürömben, érkezik a Freemaker család kalandjai a Disney Csatornára: http://starwarsmedia.hu/comment.php?comment.news.1233 Reméljük akkor ez már nem kacsa, köszi az infót. De tényleg jöhetne a Resistance rises is, hisz az a 4. , míg a freemaker az 5. évad.
Hozzászólás ideje: 2016. Október 17.8 éve Ma is nagy reményekkel futunk neki a délutánnak! Resistance Rises 15:55; és utána Freemaker család 16:00... hisszük, ha látjuk végre!
Hozzászólás ideje: 2016. Október 17.8 éve Sziasztok! A Freemaker család kalandjai első része -A Hero Discovered- szinkronnal... Az epizód linket jogi okokból töröltem - by Dzséjt Szerkesztve: 2020. Augusztus 6.5 éve - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 2016. Október 17.8 éve Nagyon nagyon NAGYON szépen köszönöm Al! Igazán szórakoztató epizód volt, nagyon tetszett a gyerekeknek és megvallom; nekem is! Jó kis történet. Battle droid protokoll-droid szerepben és a Jedi-hölgy, aki sith-csatlós! Bravó! Várunk következő napokban is Al!
Hozzászólás ideje: 2016. Október 18.8 éve Szívesen, és itt a folytatás a második rész -The Mines of Graballa- szinkronnal... Az epizód linket jogi okokból töröltem - by Dzséjt Szerkesztve: 2020. Augusztus 6.5 éve - Dzséjt
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.