luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 4. Ebben a sorozatban szerepel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 4. Ebben a sorozatban szerepel. Sejtettem. Pont lejjebb én kérdeztem, hogy mi fán terem ez a sorozat.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 5. (szerkesztve) Sziasztok! LEGO Star Wars: The Resistance Rises ,ebből nem lesz több magyarul? Nagyon jó eez az eddigi 2. Szerkesztve: 2016. Szeptember 5. - ZoliZoltán Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 6. Sziasztok! LEGO Star Wars: The Resistance Rises ,ebből nem lesz több magyarul? Nagyon jó eez az eddigi 2. Gondolom feliratosat értesz "magyarul" alatt. Az eddigi kettőt Kira csinálta. Most csend van az ügyben.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 6. Igen.Arrra gondoltam. Oh. Pedig nagyon jók! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 6. Igen.Arrra gondoltam. Oh. Pedig nagyon jók! Én is mindig is csíptem a műfajt. Általában érkezgettek szinkronnal is. De a "resistance" nem és ez az új sincs.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 6. Én is mindig is csíptem a műfajt. Általában érkezgettek szinkronnal is. De a "resistance" nem és ez az új sincs.. Gondolom idővel majd ezek is kapnak szinkront. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Gondolom idővel majd ezek is kapnak szinkront. Szerintem leheg benne egy kis kavarás is. Emlékszem a Rebels már a Disney-n ment, a lego sw meg a cn-nen. Lehet, hogy van még mit elsimítani forgalmazó ügyben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 17. Vajon miért nem vállalták be Ahsokának a fehér pengéket? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 17. Számít? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 26. (szerkesztve) Számít? Hát hóógyne?! Más: Figyelem! Lesz a "Resistance rises" magyarul a Disney channel-en október 1-jén 20:25-kor! egy héttel későbbre is ezt írják, de nem kizárt, hogy az már új rész lesz.. Szerkesztve: 2016. Szeptember 26. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 26. Más: Figyelem! Lesz a "Resistance rises" magyarul a Disney channel-en október 1-jén 20:25-kor! egy héttel későbbre is ezt írják, de nem kizárt, hogy az már új rész lesz.. Mondtam, hogy csak idő kérdése. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 26. Királyság!Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 28. (szerkesztve) Figyelem! 21:25-re jegyzi a port.hu a Rise of the resistance-t okt 1.-re és 2.-re is.(szóval nem tudom, hogy elnéztem korábban, vagy megváltozott az időpont..) Valamint a következő hétvégére okt 8-ra és 9-re is. azt nehezen képzelem el, hogy az első részt ismétlik 2 hétvégén keresztül, szerintem elképzelhető, hogy nem foglalkoznak a különböző címekkel és két hétvége alatt már meglesz 4 epizód. Meglessük. Szerkesztve: 2016. Szeptember 28. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 30. (szerkesztve) A Rogue One szettek közül a legolcsóbb is 10800 ft.. Ennek már van visszatartó ereje.. http://www.kockaaruhaz.hu/oktoberi-ujdonsagok/lego-star-wars Szerkesztve: 2016. Szeptember 30. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2016. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 1. Figyelem! 21:25-re jegyzi a port.hu a Rise of the resistance-t okt 1.-re és 2.-re is.(szóval nem tudom, hogy elnéztem korábban, vagy megváltozott az időpont..) Valamint a következő hétvégére okt 8-ra és 9-re is. azt nehezen képzelem el, hogy az első részt ismétlik 2 hétvégén keresztül, szerintem elképzelhető, hogy nem foglalkoznak a különböző címekkel és két hétvége alatt már meglesz 4 epizód. Meglessük. Úgy tűnik ez most elmaradt, helyette a Hamis cica ment: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 1. A francba is. Ez "gyönyörű"... Azért holnap is adjunk egy esélyt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kira Hozzászólás ideje: 2016. Október 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 1. Azért hoztam egy újabb részt magyar felirattal: http://www.youtube.com/watch?v=fDzm49d_Cto Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 2. Köszi. Lehet, hogy szükség lesz rá, ha így bénáznak a kezdéssel.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 2. Kár, hogy elmaradt. Most így utólag ugyan könnyű okosnak lenni, de a Lego sorozatok könnyedebb még inkább gyerekeknek szóló művek, ennek tükrében egy 21:25ös kezdés, pláne premier esetén eléggé sántít. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 2. Kár, hogy elmaradt. Most így utólag ugyan könnyű okosnak lenni, de a Lego sorozatok könnyedebb még inkább gyerekeknek szóló művek, ennek tükrében egy 21:25ös kezdés, pláne premier esetén eléggé sántít. Ma sem volt semmi.. Nem tudom, a műsorújságok honnan szedték az infókat.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kira Hozzászólás ideje: 2016. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 4. Öröm az ürömben, érkezik a Freemaker család kalandjai a Disney Csatornára: http://starwarsmedia.hu/comment.php?comment.news.1233 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 4. Jó hír! Bizonyára a másik is érkezni fog, lehet csak valami technikai zavar volt vagy a port.hu pacsált el valamit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 4. Öröm az ürömben, érkezik a Freemaker család kalandjai a Disney Csatornára: http://starwarsmedia.hu/comment.php?comment.news.1233 Reméljük akkor ez már nem kacsa, köszi az infót. De tényleg jöhetne a Resistance rises is, hisz az a 4. , míg a freemaker az 5. évad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 8. Mára is írják a Resistance Rises-t! Én azért ránézek.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 17. Ma is nagy reményekkel futunk neki a délutánnak! Resistance Rises 15:55; és utána Freemaker család 16:00... hisszük, ha látjuk végre! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2016. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 17. (szerkesztve) Sziasztok! A Freemaker család kalandjai első része -A Hero Discovered- szinkronnal... Az epizód linket jogi okokból töröltem - by Dzséjt Szerkesztve: 2020. Augusztus 6. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 17. Nagyon nagyon NAGYON szépen köszönöm Al! Igazán szórakoztató epizód volt, nagyon tetszett a gyerekeknek és megvallom; nekem is! Jó kis történet. Battle droid protokoll-droid szerepben és a Jedi-hölgy, aki sith-csatlós! Bravó! Várunk következő napokban is Al! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 17. Kösz, hogy feltetted! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2016. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 18. (szerkesztve) Szívesen, és itt a folytatás a második rész -The Mines of Graballa- szinkronnal... Az epizód linket jogi okokból töröltem - by Dzséjt Szerkesztve: 2020. Augusztus 6. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.