Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Épp most néztem újra a HP5-öt.... végig volt egy "Bezzeg amikor moziban néztük!"-érzésem. Főleg, amikor egymásra röhögtünk a metróbejáratos résznél.... Ennek mi köze a fórumtalikhoz? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Nekem éppen a Klónok háborújának a moziba nézése juttatott a fejembe jó kis emlékeket a taliról. Jó lenne ha Avatarnál is minimum annyian lennénk. Ne felejtsük, Jaket valszeg a film után a totál döbbenettől támogatni kell majd, kellenek a "statiszták". Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Néztük fórumtalin a HP5 -öt? Ez kezd egyre X-aktásabb lenni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Hozzászólás ideje: 2009. Május 30. Néztük fórumtalin a HP5 -öt? Ez kezd egyre X-aktásabb lenni. De nagyon durván. Ennyit azért csak nem ittunk Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Márpedig szerintem néztünk valamikor..... Avatar: felőlem nézhetjük Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Nem lehet, hogy másokkal nézted meg, csak már nem rémlik? Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Avatar: felőlem nézhetjük Felőlem is Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Felőlem is Jake, aztán remélem mint fórumtalis újoncnak, vágod, hogy miket kell majd kiállnod. Garantálom, hogy nem lesz eccerű......de tuti, jót fogunk rajta(d) szórakozni Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Meg aztán, erre el is kell ám jönnöd, Jake. Errefelé nem úgy működik ám, mint az AVPU-n. Itt, ha azt mondd jössz, akkor nincs visszamondva 1 nappal a tali előtt, hogy megdöglött az aranyhal, a nagymama, vagy te, akkor is jönnöd kell. Különben a retorziók hatványozotabban rosszabbak lesznek, mint amit lentebb olvashattál. Ne akard, hogy rád uszítsuk Phobost! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Úristen, Phobost "bevetni" tényleg kegyetlenség lenne, de elvégre mi szóltunk. Az meg hogy a beavatás alatt minimum három ember szükségeltetik, hogy lefogja addig a delikvens, ne riasszon vissza senkit se. Az már persze aggodalomra adhat okot, ha az újonc Phobos mellől kénytelen lenne végignézni ahogy az vedeli a piát, hogy aztán......á, inkább nem is folytatom. Még az utóbbi látványt se heverte ki mindenki. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Azóta sem aludtam, pedig ott sem voltam Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Azóta sem aludtam, pedig ott sem voltam Legyen ez kellő okulás Jake-nek Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Jól van, nem tehetek róla, hogy a nagy adag pia kihozza belőlem az orosz táncost. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Mit szándékoztok velem művelni, mondjátok csak.. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Áh semmit, csak végig kell hallgatnod száz különböző hollywoodi hírességet, ahogy NEM isteníti az Avatart Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Áh semmit, csak végig kell hallgatnod száz különböző hollywoodi hírességet, ahogy NEM isteníti az Avatart No no, nem elijeszteni akarjuk elsőre Jake-et. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Jól van, nem tehetek róla, hogy a nagy adag pia kihozza belőlem az orosz táncost. Háááát, innen már csak az asztal hiányzott, a ruhafogas mint táncpartner és a csápló tömeg, mint mi. Meg persze a visszatapsolás. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Jake, aztán remélem mint fórumtalis újoncnak, vágod, hogy miket kell majd kiállnod. :DGarantálom, hogy nem lesz eccerű......de tuti, jót fogunk rajta(d) szórakozni Leginkább, hogy győzd megjegyezni melyik névhez milyen emberke tartozik Na de viccet félretéve, nyugi, jó lesz, nem bántottuk ám eddig senkit...annyira... de tényleg nem ér lemondani a tali előtt, mert akkor véged Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Leginkább, hogy győzd megjegyezni melyik névhez milyen emberke tartozik Na de viccet félretéve, nyugi, jó lesz, nem bántottuk ám eddig senkit...annyira... de tényleg nem ér lemondani a tali előtt, mert akkor véged És nem lesz furcsa, amikor beülünk év végén erre a space fantasyra, felcsendül a 20th century fox logo, és hirtelen elkap titeket a deja vu, mintha SW filmre ültetek volna be Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Leginkább, hogy győzd megjegyezni melyik névhez milyen emberke tartozik Na de viccet félretéve, nyugi, jó lesz, nem bántottuk ám eddig senkit...annyira... de tényleg nem ér lemondani a tali előtt, mert akkor véged Eh, ennél cinkosabbnak kell lenni. Ez a következő dolog amire ki fogjuk képezni. Amúgy hiába nyugtatgatod, az az eseményeket mit sem fog változtatni Jake, asszem mi már az animációs rajzfilmmel adaptálódtunk Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. És nem lesz furcsa, amikor beülünk év végén erre a space fantasyra, felcsendül a 20th century fox logo, és hirtelen elkap titeket a deja vu, mintha SW filmre ültetek volna be Ez mindig fura, minden filmnél Egyszer csak elmúlik Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Nálam még sose fordult ilyen elő. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. (szerkesztve) Ez a fórumtali szerintem hétvégén lesz majd. Hétközben semmiképp nem tudok felutazni. Szerkesztve: 2009. Június 1. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Itt most kicsit ellentmondtál magadnak Egyébként erre a nyárira gondoltál? Szerintem másnak is gond, ha "hétköznap" kéne felutazni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Itt most kicsit ellentmondtál magadnak Egyébként erre a nyárira gondoltál? Szerintem másnak is gond, ha "hétköznap" kéne felutazni. Az Avatar premierre gondoltam. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. (szerkesztve) Nekem sem jó, csak hétvégén, és valószínűleg a többségnek szintén. Nem hiszem, hogy hétköznap suliból melóból bárki lógna/szabit venne ki premier miatt. Amúgy meg olvass vissza, tényleg elírtál Szerkesztve: 2009. Június 1. - MissKarrde Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Hétvégén tökéletes. Tekintettel arra, hogy tél van akkor, köd hó és latyak, na meg -10 fok árnyékban, talán egy délután 3 órási előadásra kéne beülni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Nekem sem jó, csak hétvégén, és valószínűleg a többségnek szintén. Nem hiszem, hogy hétköznap suliból melóból bárki lógna/szabit venne ki premier miatt.Amúgy meg olvass vissza, tényleg elírtál Mit írtam el? Hogy premier tali lesz? Akkor nem gondoltam bele, hogy az hétközben van és nem szombaton. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Ez a fórumtali szerintem hétvégén lesz majd. Hétvégén semmiképp nem tudok felutazni. Hát ezt Legyen hétvégén, mert hétvégén nem tudsz felutazni Jake, jó a délutáni mozik, de lehet picit előbb is, mert utána haza is kell jutni Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. Hozzászólás ideje: 2009. Június 1. (szerkesztve) Szóval hétvége Szerkesztve: 2009. Június 1. - JakeSully Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.