Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Hozzászólás ideje: 2009. November 3. Újpest Központ? Kicsit le vagyok maradva, tudom.... szóval az északi vége a metrónak. Oké, megjegyezve. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Szerintem a tali előtt egy-két nappal beírjuk a véglegest, pontos időponttal és helyszínnel Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Akkor hárman megyünk Kispestről, remek! Én ugyan Újpesten tökéletesen kiismerem magam, mivel ott laktunk 6 évet, és ebből 3-at a célállomás közelében, így biztos oda tudnám vezetni a csapatot, de ezért jó, ha kijössz elénk, frenkie. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Kimegyek mindenképp. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Hozzászólás ideje: 2009. November 4. Nekem még lövésem sincs, hogy merre, hogyan. Újpest az a Gyöngyösi út - Duna Pláza? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Utána. Gyöngyösi út után jön két újpesti megálló, Újpest-Városkapu és Újpest-Központ. Eddig úgy vettem ki, hogy nekünk a végállomásig kell menni, Újpest-Központig. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Nekem még lövésem sincs, hogy merre, hogyan. Újpest az a Gyöngyösi út - Duna Pláza?A végállomásig kell menni. Nekünk egyszerű lesz Kispesttől. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 5. (szerkesztve) Hajaj, felszállunk az egyik végén, és le a másikon Közben lesz időnk csevegni, elvégre tuti lesz vagy fél óra, mire átszeljük a várost Donát, jössz velünk? Szerkesztve: 2009. November 5. - MissKarrde Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hajaj, felszállunk az egyik végén, és le a másikon Közben lesz időnk csevegni, elvégre tuti lesz vagy fél óra, mire átszeljük a várost Donát, jössz velünk? Remek ötlet! Jöhetne velünk, bár akkor szolnoki személyt kell majd nézni. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Közben lesz időnk csevegni, elvégre tuti lesz vagy fél óra, mire átszeljük a várost Egészen pontosan 35 perc. Ennyi idő alatt egy másik városba is el lehet jutni vonattal. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Remek ötlet! Jöhetne velünk, bár akkor szolnoki személyt kell majd nézni. Ezt el is felejtettem Szolnokról nincsenek személyek. Vagy átszáll Cegléden, vagy Kökin bevárjuk egymást, és onnan már mehetünk együtt a metrón. Egészen pontosan 35 perc. Ennyi idő alatt egy másik városba is el lehet jutni vonattal. Kb. 35-40 km-t lehet megtenni vonattal, csak ott kevesebb a megálló Amióta az egyik dokim az ÁEK-ban van, azóta gyakorlom metrózást, mert Kökin felszállok, aztán irány az Árpád híd Onnan már csak 4 megálló a vége. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Ezt el is felejtettem Szolnokról nincsenek személyek. Vagy átszáll Cegléden, vagy Kökin bevárjuk egymást, és onnan már mehetünk együtt a metrón.De van személy Szolnokról is, csak ritkábban. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 5. De van személy Szolnokról is, csak ritkábban. Olyan nincs, ami megáll nálunk, és nem kell átszállni, kivéve hajnalban. Gyors, IC, stb. vannak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Hozzászólás ideje: 2009. November 5. Olyan nincs, ami megáll nálunk, és nem kell átszállni, kivéve hajnalban. Gyors, IC, stb. vannak.Tényleg...hmmm. Akkor bevárhat minket Kispesten. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Hozzászólás ideje: 2009. November 6. A végállomásig kell menni. Nekünk egyszerű lesz Kispesttől. Nekem sem lesz bonyolultabb. A Népliget majdnem félúton van a két végpont között Egészen pontosan 35 perc. Ennyi idő alatt egy másik városba is el lehet jutni vonattal. Emlékszem, mikor hosszú idő után először metróztam (hosszú idő: először úgy 5, legközelebb kb 15 éves koromban). A Népligetből mentem át a Hősök terére. Kicsit megdöbbentett, hogy annyi ideig voltam a föld alatt és száguldoztam a metrón és kisföldalattin, amennyi ideig a középsulimba való utazás tartott. És Zirc csak 25 percre van Veszprémtől, de nekem már az is furcsa volt, hogy egy városban utaztam annyi ideig, mint amikor két város között lófrálok. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 6. BP nem is kisváros, no meg rengeteg a megálló, de így is fura Szóval a mi metrónk azért lassú is. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Okés, akkor majd leszállok Kispesten. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Hozzászólás ideje: 2009. November 6. (szerkesztve) Okés, akkor majd leszállok Kispesten. Időpontot pedig majd egyeztetünk jövő héten. Bár szerintem elég korán kellene menni, mert már négykor sötét van... Szerkesztve: 2009. November 6. - Ody Mandrell Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Nálam meg kialakulóban van a szombat esti program, szóval valószínűleg max. 5-ig leszek Nem tudom, hogy másoknak hogy jó, mennyire akartok estébe maradni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Nálam meg kialakulóban van a szombat esti program, szóval valószínűleg max. 5-ig leszek Nem tudom, hogy másoknak hogy jó, mennyire akartok estébe maradni.Én egyelőre nem tervezek semmit, de nem akarok 'éjszaka' utazgatni. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Nálam meg kialakulóban van a szombat esti program, szóval valószínűleg max. 5-ig leszek.Az nekem is jó lesz Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Az nekem is jó lesz Igen, sejtettem, hogy nem maradsz sokáig szokásos okból kifolyólag Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Igen, sejtettem, hogy nem maradsz sokáig szokásos okból kifolyólag Ezt nem mondtam, csak azt, hogy nem akarok utazgatni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Ezt nem mondtam, csak azt, hogy nem akarok utazgatni. Még jó, hogy nem neked válaszoltam, hanem Phobosnak Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Még jó, hogy nem neked válaszoltam, hanem Phobosnak Pfffffff....... Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Dzséjt: A Népliget nem félúton van, hanem baromi közel a KöKihez.Úgy számolj, hogy kb félóra az út.13 megállót kell jönnöd. Különben bármeddig maradhattok.Neten meg tudjuk majd nézni mikor mennek tőlem buszok metrók.Olyan mintha egy közlekedési csomópontban laknék, mennek tőlem buszok Keletihez stb..De ezt majd megbeszéljük. A részletekkel jövő hét elején szolgálnék. Még valami.Ha valaki késöbb tud jönni kimegyek elé szívesen.A lakástól a metró kb 10 perc gyalog. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Akár közös TCW nézés is lehetne, hisz lesz új epizód! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Akár közös TCW nézés is lehetne, hisz lesz új epizód! Ez sajnos kizárt.A tv-m ultrabrutál(és nincs is rákötve a pc), a monitor elé meg nem fér be csak egy fotel. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Hozzászólás ideje: 2009. November 6. Dzséjt: A Népliget nem félúton van, hanem baromi közel a KöKihez. Igen, tudom, így értettem a "majdnem" részt Mondjuk ez a fél óra azért szép, bár alapból 20 perccel számoltam, szóval nem nagy vész. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Részemről nézheti, aki szeretné, az új epizódot majd a monitor előtt, nekem jó lesz vasárnap vagy hétfőn is Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.