Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Hozzászólás ideje: 2009. December 15. (szerkesztve) Az Arénában van könyvesbolt?Mert a jegyért könyvet is lehet kapni. Szerkesztve: 2009. December 15. - frenkie Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Az Arénában van könyvesbolt?Mert a jegyért könyvet is lehet kapni.Naná Van Alexandra a földszinten és Libri az ElectroWorld mellett Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Hozzászólás ideje: 2009. December 15. Naná Van Alexandra a földszinten és Libri az ElectroWorld mellett Köszi.Akkor aznap meg is oldok mindent.Jó nagy pakk lesz nálam a moziban. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Nem baj, segítünk cipelni, ha meg lehet őket lapozgatni Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Dzséjt a két könyvet ugye nem felejted el? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Dzséjt a két könyvet ugye nem felejted el? Már eltettem őket a táskába, hogy még véletlen se hagyjam itthon őket (ha csak nem hagyom itthon az egész táskát, de annyira még az én eszem sem lehet lyukas...) Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Már eltettem őket a táskába, hogy még véletlen se hagyjam itthon őket (ha csak nem hagyom itthon az egész táskát, de annyira még az én eszem sem lehet lyukas...) Remek, akkor már nem is kell emlékeztetnem rá, hogy ne felejtsd el. Szerintem az Aránás találkozót hozzuk előre, legkésőbb 11-kor találkozzunk, aztán irány a pénztár. Pár embert el tudok érni telefonon, ha esetleg nem érne oda időben közlekedés vagy más miatt. OK, legyen 11 óra. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Hozzászólás ideje: 2009. December 18. Remek, akkor már nem is kell emlékeztetnem rá, hogy ne felejtsd el. Nálam az sosem árt, én mindenre képes vagyok Apropó, Tenel Ka, el ne feledd a Harry Kóklereket (holnap délelőtt nem biztos, hogy eszembe jut figyelmeztetni, délutántól meg nem valószínű, hogy nethez jutok) Remélem másnak nem kell vinnem semmit... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Szerintem nem kell Vagyis itt nem hangzott el Szóval utolsó figyelmeztetések mindenkinek, mit ne hagyjon otthon, mert Dzséjthez hasonlóan hamarosan útnak indulok én is Mártinak hozok lemezeket, aztán mindenki könyveket mindenkinek Bár még este nethez jutok. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Ha nem késik a vonat akkor 11-re mi is beérünk. Mára állítólag piszok nagy havazást ígérnek. Meglátjuk. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Nálunk már esik tisztességgel... Szóval számítsatok jófajta havazásra, meg némi hófúvásra... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Skaccok, holnapi nappal kapcsolatosan mindenkinek minden világos, mint az atomvillanás? Tali 11-re a megbeszélt helyen. Tömegoszlatásra is készüljön fel mindenki, shotival, klingon harci üvöltéssel, fénykarddal, kinek mi akad a kezébe ha nagy sorok lesznek Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Skaccok, holnapi nappal kapcsolatosan mindenkinek minden világos, mint az atomvillanás? Tali 11-re a megbeszélt helyen. Tömegoszlatásra is készüljön fel mindenki, shotival, klingon harci üvöltéssel, fénykarddal, kinek mi akad a kezébe ha nagy sorok lesznek Szerintem jobb lenne ha a mozi előtt találkoznánk. Amúgy nekem bárki hozhat BR filmeket, persze csak kölcsönbe. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Szerintem jobb lenne ha a mozi előtt találkoznánk. Amúgy nekem bárki hozhat BR filmeket, persze csak kölcsönbe. Kábé tíz méterre van onnan a feljáró. Diákok! Diákigazolványt hozzatok ha még nem mondtam volna. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Kábé tíz méterre van onnan a feljáró. Én a mozinál leszek. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Hólapátot is vigyetek magatokkal! Lehet, hogy úgy kell beásnotok magatokat a bejáratig (meg ki-ki a szállító járművéig). Nálunk már 20 cm-es friss hó van és felétek (Bp) állítólag majd csak hajnal/reggel felé fog elállni. Az az intenzív havazás, ami most itt van, éppen Bp felé halad. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Budapestről helyzetjelentés: nyakig ér a hóóóóóóóóóóó! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Budapestről helyzetjelentés: nyakig ér a hóóóóóóóóóóó! Fentről kezdve vagy alúlról? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Fentről kezdve vagy alúlról? Fekve Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Fekve Valami ilyesmire akartam célozni. No majd holnap a forralt bor után "hihetetlen mély" hó lesz Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Hozzászólás ideje: 2009. December 19. (szerkesztve) Nem tudom gyerekek! Nagyon kemény a helyzet. Remélem tudok menni. Jelenleg egy órás késéssel közlekednek a vonatok...... http://www.mav-start.hu/hirek/hir.php?mid=14b2cecd437401 http://www.mav-start.hu/hirek/hir.php?mid=14b2d0b6a9d36c Szerkesztve: 2009. December 19. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Remélem reggelre normalizálódik a helyzet :S Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Hozzászólás ideje: 2009. December 19. szerintem mindenki 1 járattal előbb menjen, az a biztos... Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Szerintem is egy vonatal korábban kell jönni.Már 5 órája esik itt a hó.Bele kell kalkulálni a bkv-t is az is baromi rossz lesz.Helyzet nem fog változni reggelre mert fagy van és egy millimétert sem fog olvadni. Különben iszonyú nevetséges, hogy intelligens fajnak tartjuk magunkat, azt pár centi hó kifog a technikán. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Szóval utolsó figyelmeztetések mindenkinek, mit ne hagyjon otthon, mert Dzséjthez hasonlóan hamarosan útnak indulok én is Én is viszem mindenkinek, amit ígértem. Remélem reggelre normalizálódik a helyzet :S A met.hu holnapra már szikrázó napsütést igér. Reggelre meg csak kezdenek valamit ezzel a sok hóval. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Bele kell kalkulálni a bkv-t is az is baromi rossz lesz.Hála istennek csak metrózunk. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Mondjuk nekem buszoznom is kell... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Mondjuk nekem buszoznom is kell... Pest szinte járhatatlan. Remélem reggelre jobb lesz a helyzet. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Hozzászólás ideje: 2009. December 19. A durva havazás és az ítéletidőre való tekintettel más közlekedés eszköz után kellett néznem.. 1 Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 19. Hozzászólás ideje: 2009. December 19. A durva havazás és az ítéletidőre való tekintettel más közlekedés eszköz után kellett néznem.. én inkább ilyet ajánlok: Többen elfértek benne, a vidékieket is felveheted vele és legalább gyorsan is megy 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.