MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Szerintem busszal is megoldható, ennyi igazán nem gond nekünk Vagyis inkább a magam nevében beszélek Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. A busz nálam sem gáz. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. (szerkesztve) Jó annak, aki bérlettel van.... részemről, inkább preferálnám az autót. Vagy gyalogolhatunk is akár A rollert nem hozom, az marad Pécsett. Ja, és szalonna helyett jó lesz nekem a trappistasajt (-->füstölt sajt) és az alma (--> sült alma) is. Szerkesztve: 2010. Június 24. - Darth Krande Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Jó annak, aki bérlettel van.... részemről, inkább preferálnám az autót. Vagy gyalogolhatunk is akár A rollert nem hozom, az marad Pécsett. Ja, és szalonna helyett jó lesz nekem a trappistasajt (-->füstölt sajt) és az alma (--> sült alma) is. Nem hinném, hogy Karrdénak és Odynak bérlete lenne. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Szerintem busszal is megoldható, ennyi igazán nem gond nekünk Vagyis inkább a magam nevében beszélek Nem kell sokat utazni, és én még életemben nem találkoztam a buszon ellenőrrel, pedig itt lakunk már 8 éve - szóval még bérlet vagy jegy sem kell hozzá. Viszont kb. 10 percet kell sétálni a megállótól a házig, ami persze nem vészes, csak tudjatok róla. De majd még meglátjuk, hányan leszünk, és mi a legjobb megoldás. Ja, és szalonna helyett jó lesz nekem a trappistasajt (-->füstölt sajt) és az alma (--> sült alma) is. Örülök, hogy mégis jössz. Sajt és alma biztos lesz, mert most én is kipróbálom. No és persze, mindenkinek örülök, aki már jelezte, hogy tud jönni. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Szinte tuti, hogy tudok menni. Juli 10 elött igyekszem 100%-ra mondani. Nagyon várom! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Szinte tuti, hogy tudok menni. Juli 10 elött igyekszem 100%-ra mondani. Nagyon várom! Nagyszerű! Válasz
DhenSter Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Hozzászólás ideje: 2010. Június 24. Én is tudok menni, valószínűleg... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Nem hinném, hogy Karrdénak és Odynak bérlete lenne. Valahogy úgy Viszont kb. 10 percet kell sétálni a megállótól a házig, ami persze nem vészes, csak tudjatok róla. 10 perc aztán tényleg minimális Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Most már hozzávetőlegesen 100%-ra mondhatom, hogy júli 15 és aug 15 között Pesten fogok lakni. Azt még nem tudom, hogy dolgozom-e, és ha igen, hol, de legalább helyben leszek Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Én is tudok menni, valószínűleg... Hoppá. Válasz
DhenSter Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Esetleg probléma? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Esetleg probléma?Ezt majd a házigazdával beszéld meg. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Bomarr, Donát: jó, hogy tudtok jönni. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. (szerkesztve) Esetleg probléma? Először azt hittem, hogy viccelsz. Aztán most látom, hogy komolyan gondolod. Nem érzed, hogy ez nem igazán helyénvaló? Igaz, ez egy nyílt fórum, de mi már egy összeszokott csapat vagyunk, akik régóta beszélgetnek egymással, és személyesen is találkoztunk már többször. Rólad viszont semmit sem tudunk, még a fórumba is alig írtál valamit. Ha szeretnél csatlakozni a társasághoz, semmi akadálya annak, hogy részt vegyél egy hagyományos fórumtalin, amit mozival vagy sörözéssel kötünk össze valami nyilvános helyen. Persze azért nem ártana előtte írni néhány hsz-t ide is, hogy megismerhessünk. A saját házamba viszont csak a barátaimat hívom. Akiket már jól ismerek. Nem hiszem, hogy ezzel Te másként lennél, nem igaz? Szerkesztve: 2010. Június 25. - Pildi Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. (szerkesztve) Igaz, van egyfajta ranglétra, amit jó ha bejár egy fórum tag. Csak úgy a semmiből érkezve nem hiszem, hogy bárki is meghívna magához embereket. Szerkesztve: 2010. Június 25. - Ody Mandrell Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Eddig úgy néz ki,hogy tudok menni! Húgomat vihetem, asszem lóg Pildinek pár dvdvel?! Vihetek sámán dobot rossz idő esetére, hogy eldoboljuk. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Nem akartam beleszólni, de tényleg gáz. Két hozzászólással lakásra menni!!. Teljesen megértem Pildit. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Eddig úgy néz ki,hogy tudok menni! Húgomat vihetem, asszem lóg Pildinek pár dvdvel?! Vihetek sámán dobot rossz idő esetére, hogy eldoboljuk. Mit szólnál hozzá ha inkább egy üveg pálinkát hoznál. Válasz
DhenSter Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Először azt hittem, hogy viccelsz. Aztán most látom, hogy komolyan gondolod. Nem érzed, hogy ez nem igazán helyénvaló? Igaz, ez egy nyílt fórum, de mi már egy összeszokott csapat vagyunk, akik régóta beszélgetnek egymással, és személyesen is találkoztunk már többször. Rólad viszont semmit sem tudunk, még a fórumba is alig írtál valamit. Ha szeretnél csatlakozni a társasághoz, semmi akadálya annak, hogy részt vegyél egy hagyományos fórumtalin, amit mozival vagy sörözéssel kötünk össze valami nyilvános helyen. Persze azért nem ártana előtte írni néhány hsz-t ide is, hogy megismerhessünk. A saját házamba viszont csak a barátaimat hívom. Akiket már jól ismerek. Nem hiszem, hogy ezzel Te másként lennél, nem igaz? Másként lennék vele. Mint már írtam, régebb óta olvasgatom rendszeresen ezt a fórumot, (több, mint fél éve) így koránt sem vagytok olyan idegenek számomra, mint én nektek. A tali pontosan erre lett volna jó, hogy jobban megismerjük egymást, de ha nem látsz szívesen, nem látsz szívesen. Elfogadom. Jól tudom, milyen egy jól összeszokott baráti körbe tartozni, aminél még jobban tudom, milyen nehéz beszokni oda, így hát szerintem az lenne a helyén való, ha az ismerkedni próbáló személyt támogatnák elutasítás helyett. Azt végképp helytelennek tartom, hogy valaki a hozzászólásai alapján kerül előrébb a ranglétrán. Itt van pl. Lew, aki nem gyakran ír, mégis ügyesen tudja jellemeztetni magát néhány hozzászólásban. Míg vannak, akik minden zagyvaságot beirkálnak, (nem nevezek, nem akarok sértegetni) hogy nagyobb legyen a "rangjuk". Szóval sajnálom az elutasító választ, egy ilyen indítás után nem tudom mire számíthatok a későbbiekben. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. orki, tök jó lenne, ha jönnétek. És szerintem a hugodnál csak egy dvd-m van... Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Másként lennék vele. Mint már írtam, régebb óta olvasgatom rendszeresen ezt a fórumot, (több, mint fél éve) így koránt sem vagytok olyan idegenek számomra, mint én nektek. A tali pontosan erre lett volna jó, hogy jobban megismerjük egymást, de ha nem látsz szívesen, nem látsz szívesen. Elfogadom. Jól tudom, milyen egy jól összeszokott baráti körbe tartozni, aminél még jobban tudom, milyen nehéz beszokni oda, így hát szerintem az lenne a helyén való, ha az ismerkedni próbáló személyt támogatnák elutasítás helyett. Azt végképp helytelennek tartom, hogy valaki a hozzászólásai alapján kerül előrébb a ranglétrán. Itt van pl. Lew, aki nem gyakran ír, mégis ügyesen tudja jellemeztetni magát néhány hozzászólásban. Míg vannak, akik minden zagyvaságot beirkálnak, (nem nevezek, nem akarok sértegetni) hogy nagyobb legyen a "rangjuk". Szóval sajnálom az elutasító választ, egy ilyen indítás után nem tudom mire számíthatok a későbbiekben. Ember. Te meghívnál a saját lakásodba tök idegen embereket ITT? Szívesen látunk a Katicában(egy pesti söröző), de nem egy magánlakásban. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Másként lennék vele. Mint már írtam, régebb óta olvasgatom rendszeresen ezt a fórumot, (több, mint fél éve) így koránt sem vagytok olyan idegenek számomra, mint én nektek. A tali pontosan erre lett volna jó, hogy jobban megismerjük egymást, de ha nem látsz szívesen, nem látsz szívesen. Elfogadom. Jól tudom, milyen egy jól összeszokott baráti körbe tartozni, aminél még jobban tudom, milyen nehéz beszokni oda, így hát szerintem az lenne a helyén való, ha az ismerkedni próbáló személyt támogatnák elutasítás helyett. Azt végképp helytelennek tartom, hogy valaki a hozzászólásai alapján kerül előrébb a ranglétrán. Itt van pl. Lew, aki nem gyakran ír, mégis ügyesen tudja jellemeztetni magát néhány hozzászólásban. Míg vannak, akik minden zagyvaságot beirkálnak, (nem nevezek, nem akarok sértegetni) hogy nagyobb legyen a "rangjuk". Szóval sajnálom az elutasító választ, egy ilyen indítás után nem tudom mire számíthatok a későbbiekben. Nézd, sajnálom, ha megbántottalak. Az elutasítás csupán erre az alkalomra szól, mert lehet, hogy konzervatív vagyok, de az otthonom nem ismerkedésre való.Ahogy írtam is, szerintem bárki szívesen lát majd a hagyományos talikon, az a személyes ismerkedések igazi színtere. A hozzászólások és a ranglétra? Ha régebben olvasod a fórumot, akkor tudhatnád, hogy nem erről van szó. Ha nem írsz semmit, akkor nem is fogunk sosem megismerni. És nem hiszem, hogy sok zagyvaság lenne a hsz-ek között. Ez pótolja a beszélgetést - hiszen ez egy fórum. Ha nem írsz semmit, miért akarsz a tagja lenni? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. (szerkesztve) Másként lennék vele. Mint már írtam, régebb óta olvasgatom rendszeresen ezt a fórumot, (több, mint fél éve) így koránt sem vagytok olyan idegenek számomra, mint én nektek. A tali pontosan erre lett volna jó, hogy jobban megismerjük egymást, de ha nem látsz szívesen, nem látsz szívesen. Elfogadom. Jól tudom, milyen egy jól összeszokott baráti körbe tartozni, aminél még jobban tudom, milyen nehéz beszokni oda, így hát szerintem az lenne a helyén való, ha az ismerkedni próbáló személyt támogatnák elutasítás helyett. Azt végképp helytelennek tartom, hogy valaki a hozzászólásai alapján kerül előrébb a ranglétrán. Itt van pl. Lew, aki nem gyakran ír, mégis ügyesen tudja jellemeztetni magát néhány hozzászólásban. Míg vannak, akik minden zagyvaságot beirkálnak, (nem nevezek, nem akarok sértegetni) hogy nagyobb legyen a "rangjuk". Szóval sajnálom az elutasító választ, egy ilyen indítás után nem tudom mire számíthatok a későbbiekben. Nem erről van szó. A fórumon írtak csak egy részét képezik a megítélésnek, ehhez jön hozzá a személyes ismeretség. Elhiheted nem úgy kezdtük, hogy egymás lakására mentünk. Nyilvános helyeken találkozgattunk, és aztán alakult ki az ami most van. Szóval ha igazán szeretnél megismerni minket élőben is akkor egy ilyen alkalommal kezdjük majd el. Szerkesztve: 2010. Június 25. - Ody Mandrell Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Mit szólnál hozzá ha inkább egy üveg pálinkát hoznál. Ma szedtem le a cseresznyét! Egy marékra való sem volt, de ha tudsz szedd magad akciót, megyunk, családdal szedünk és lészen pálesz. Süti? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Süti?Ha be lehet tőle rúgni akkor hozhatsz. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Csatlakozom az elöttem szólóhoz. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Hehe sütitől nem lehet berúgni! Kivéve, ha Caffe Shopban vetted! De az kishazánkban illegális. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Akkor berúgunk mástól. Különben köszönjük szépen a sütit. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Hozzászólás ideje: 2010. Június 25. Hehe sütitől nem lehet berúgni! Kivéve, ha Caffe Shopban vetted! De az kishazánkban illegális. Szeszt hozzál drága, ne sütit. De ha a lányokat kérdezed akkor nyilván a süti a nyerő. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.