Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Észrevettem. Éjjel majdnem ittál egyet, de aztán ott maradt felbontatlanul. Nem kötelező sört inni. Viszont akkor én mennyit ittam? Mert a fenti hűtőben egy darab nem maradt, és a garázsban lévő is elég üresnek tünt már éjjel. Sört ugye meg csak én ittam.Nem akartam keverni a borral. Plusz nagyon izzadok a sörtől, és álmosít is nagy melegben, így inkább maradtam a bornál. Szerintem Te megittál vagy 15-18 üveggel. Persze egész nap ez nem sok. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Húúúúúúúú ez kemény. Vissza kell majd magam fogni. Ez rengeteg. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. (szerkesztve) Húúúúúúúú ez kemény. Vissza kell majd magam fogni. Ez rengeteg.Abban a melegben és mint írtam egész nap ez abszolút nem sok. Szerintem. Szerkesztve: 2010. Július 22. - Ody Mandrell Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Abban a melegben és mint írtam egész nap ez abszolút nem sok. Szerintem. Én is ezzel vigasztalom magam. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Legközelebb mindenképp megkóstolom. Biztos finom, mert a sütijeid is nagyon jók. Oké, ez is már nagy szó egy vérbeli sörivótól Csak jó recept kell mindegyikhez Bár sütni utálok tulajdonképpen Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Viszont akkor én mennyit ittam? Mert a fenti hűtőben egy darab nem maradt, és a garázsban lévő is elég üresnek tünt már éjjel. Sört ugye meg csak én ittam. A garázsban lévőben vasárnap délután még találtam pár sört, úgyhogy nem néztél jól körül. Elvihettétek volna mindet. Csak jó recept kell mindegyikhez Bár sütni utálok tulajdonképpen Kár, hogy utálsz sütni, mert ezek nagyon finomak voltak. Csak a meleg miatt nem fogyott el mindegyik azonnal. De én reggelire is azt ettem. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Jó is reggelire Szerencsére ezek könnyűek Ha hazamentem, akkor leírom majd a recepteket is, csak nem ebbe a topikba Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Várom. Szívesen kipróbálnám, ez jó kirándulásra is, meg végül is bármikor. És nálunk nagyon mennek ezek a száraz sütik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Szerintem még frenkie talija előtt kellene tartani egy "public" összejövetelt a Katicába, mondjuk szeptember elején. Aki szeretne megismerni minket az most eljöhet. Mi a véleményetek? Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Szerintem még frenkie talija előtt kellene tartani egy "public" összejövetelt a Katicába, mondjuk szeptember elején. Aki szeretne megismerni minket az most eljöhet. Mi a véleményetek? Nyári szünet vége előtt, egy Ragadozókkal egybekötve talán? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Nyári szünet vége előtt, egy Ragadozókkal egybekötve talán?Augusztus 28? Jó lenne ha eljönnél! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Nekem az aug. valószínűleg nem lesz túl jó, de ez függ mástól is. Csak előtte pár nappal tudom beírni, hogy tudok-e menni. Mondjuk film nélkül, erre nem megyek Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Vagy a Predatorst vagy az Expendablest kéne kiszúrni valamely formában Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Vagy a Predatorst vagy az Expendablest kéne kiszúrni valamely formában Vagy a Varázslótanoncot, vagy a Scott Pilgrim-met kéne Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. OFF Varázslótanonc? Wuhh... vagy 5x láttam a trailerét az elmúlt időszakban ilyen-olyan film előtt, valami borzalom. ON Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Vagy a Varázslótanoncot, vagy a Scott Pilgrim-met kéne Azért bizonyos színvonalat tartsunk fenn. :P Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Hozzászólás ideje: 2010. Július 25. Azért bizonyos színvonalat tartsunk fenn. Éppen ezért javasoltam ezeket a kiváló filmeket, nem azokat a gagyikat Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 26. Hozzászólás ideje: 2010. Július 26. Az ötlet kitünő, igen az én talimhoz még kb 3 hónap van ami sok. Én nem kötném filmhez ha lehet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 26. Hozzászólás ideje: 2010. Július 26. Én nem kötném filmhez ha lehet.Én is inkább a többiekre vagyok kíváncsi, de ha a többség filmezni akar, akkor meg kell gondolnom a dolgot. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 26. Hozzászólás ideje: 2010. Július 26. Én is inkább a többiekre vagyok kíváncsi, de ha a többség filmezni akar, akkor meg kell gondolnom a dolgot. Persze, alkalmozkodom én is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 26. Hozzászólás ideje: 2010. Július 26. Persze, alkalmozkodom én is.Megmondom őszintén nem igazán van már lóvém. Az idei pesti keret már most kimerült, szóval inkább jó lenne csak a tali. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 26. Hozzászólás ideje: 2010. Július 26. Megmondom őszintén nem igazán van már lóvém. Az idei pesti keret már most kimerült, szóval inkább jó lenne csak a tali. Én is így vagyok vele. Bár nekem nincs pesti keretem. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Július 26. Hozzászólás ideje: 2010. Július 26. szóval inkább jó lenne csak a tali. Mivel engem egyik ajánlott film sem érdekel igazán, ezért könnyű szívvel támogatom ezt az ötletet. Ha össze lenne kötve akár a Predátorral, akár az Expandables-szel, valszeg nem is mennék. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Július 26. Vagy lányoknak másik filmet néznénk ki párhuzamosan Utána meg közös tali a fiúkkal Vagy ami összejön, majd kiderül. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Július 26. Hozzászólás ideje: 2010. Július 26. Akkor lehet, hogy megnézem egyedül, és később csatlakozom hozzátok. Válasz
Odri Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Kedves Forumosok!( Ildi , Frenki stb) Végre sikerült belépnem e messzi- messzi galaxisba! Üdv: Orki húgi Odri Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Kedves Forumosok!( Ildi , Frenki stb)Üdv köztünk! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Üdv az oldalon Adri! Jó fórumozást! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Üdvözlünk a fórumon. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Július 27. Üdv a fórumon Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.