Hozzászólás ideje: 2010. Július 22.15 éve Észrevettem. Éjjel majdnem ittál egyet, de aztán ott maradt felbontatlanul. Nem kötelező sört inni. Viszont akkor én mennyit ittam? Mert a fenti hűtőben egy darab nem maradt, és a garázsban lévő is elég üresnek tünt már éjjel. Sört ugye meg csak én ittam.Nem akartam keverni a borral. Plusz nagyon izzadok a sörtől, és álmosít is nagy melegben, így inkább maradtam a bornál. Szerintem Te megittál vagy 15-18 üveggel. Persze egész nap ez nem sok.
Hozzászólás ideje: 2010. Július 22.15 éve Húúúúúúúú ez kemény. Vissza kell majd magam fogni. Ez rengeteg.
Hozzászólás ideje: 2010. Július 22.15 éve Húúúúúúúú ez kemény. Vissza kell majd magam fogni. Ez rengeteg.Abban a melegben és mint írtam egész nap ez abszolút nem sok. Szerintem. Szerkesztve: 2010. Július 22.15 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2010. Július 22.15 éve Abban a melegben és mint írtam egész nap ez abszolút nem sok. Szerintem. Én is ezzel vigasztalom magam.
Hozzászólás ideje: 2010. Július 22.15 éve Szerző Legközelebb mindenképp megkóstolom. Biztos finom, mert a sütijeid is nagyon jók. Oké, ez is már nagy szó egy vérbeli sörivótól Csak jó recept kell mindegyikhez Bár sütni utálok tulajdonképpen
Hozzászólás ideje: 2010. Július 22.15 éve Viszont akkor én mennyit ittam? Mert a fenti hűtőben egy darab nem maradt, és a garázsban lévő is elég üresnek tünt már éjjel. Sört ugye meg csak én ittam. A garázsban lévőben vasárnap délután még találtam pár sört, úgyhogy nem néztél jól körül. Elvihettétek volna mindet. Csak jó recept kell mindegyikhez Bár sütni utálok tulajdonképpen Kár, hogy utálsz sütni, mert ezek nagyon finomak voltak. Csak a meleg miatt nem fogyott el mindegyik azonnal. De én reggelire is azt ettem.
Hozzászólás ideje: 2010. Július 22.15 éve Szerző Jó is reggelire Szerencsére ezek könnyűek Ha hazamentem, akkor leírom majd a recepteket is, csak nem ebbe a topikba
Hozzászólás ideje: 2010. Július 22.15 éve Várom. Szívesen kipróbálnám, ez jó kirándulásra is, meg végül is bármikor. És nálunk nagyon mennek ezek a száraz sütik.
Hozzászólás ideje: 2010. Július 25.15 éve Szerintem még frenkie talija előtt kellene tartani egy "public" összejövetelt a Katicába, mondjuk szeptember elején. Aki szeretne megismerni minket az most eljöhet. Mi a véleményetek?
Hozzászólás ideje: 2010. Július 25.15 éve Szerintem még frenkie talija előtt kellene tartani egy "public" összejövetelt a Katicába, mondjuk szeptember elején. Aki szeretne megismerni minket az most eljöhet. Mi a véleményetek? Nyári szünet vége előtt, egy Ragadozókkal egybekötve talán?
Hozzászólás ideje: 2010. Július 25.15 éve Nyári szünet vége előtt, egy Ragadozókkal egybekötve talán?Augusztus 28? Jó lenne ha eljönnél!
Hozzászólás ideje: 2010. Július 25.15 éve Szerző Nekem az aug. valószínűleg nem lesz túl jó, de ez függ mástól is. Csak előtte pár nappal tudom beírni, hogy tudok-e menni. Mondjuk film nélkül, erre nem megyek
Hozzászólás ideje: 2010. Július 25.15 éve Vagy a Predatorst vagy az Expendablest kéne kiszúrni valamely formában
Hozzászólás ideje: 2010. Július 25.15 éve Vagy a Predatorst vagy az Expendablest kéne kiszúrni valamely formában Vagy a Varázslótanoncot, vagy a Scott Pilgrim-met kéne
Hozzászólás ideje: 2010. Július 25.15 éve OFF Varázslótanonc? Wuhh... vagy 5x láttam a trailerét az elmúlt időszakban ilyen-olyan film előtt, valami borzalom. ON
Hozzászólás ideje: 2010. Július 25.15 éve Vagy a Varázslótanoncot, vagy a Scott Pilgrim-met kéne Azért bizonyos színvonalat tartsunk fenn. :P
Hozzászólás ideje: 2010. Július 25.15 éve Azért bizonyos színvonalat tartsunk fenn. Éppen ezért javasoltam ezeket a kiváló filmeket, nem azokat a gagyikat
Hozzászólás ideje: 2010. Július 26.15 éve Az ötlet kitünő, igen az én talimhoz még kb 3 hónap van ami sok. Én nem kötném filmhez ha lehet.
Hozzászólás ideje: 2010. Július 26.15 éve Én nem kötném filmhez ha lehet.Én is inkább a többiekre vagyok kíváncsi, de ha a többség filmezni akar, akkor meg kell gondolnom a dolgot.
Hozzászólás ideje: 2010. Július 26.15 éve Én is inkább a többiekre vagyok kíváncsi, de ha a többség filmezni akar, akkor meg kell gondolnom a dolgot. Persze, alkalmozkodom én is.
Hozzászólás ideje: 2010. Július 26.15 éve Persze, alkalmozkodom én is.Megmondom őszintén nem igazán van már lóvém. Az idei pesti keret már most kimerült, szóval inkább jó lenne csak a tali.
Hozzászólás ideje: 2010. Július 26.15 éve Megmondom őszintén nem igazán van már lóvém. Az idei pesti keret már most kimerült, szóval inkább jó lenne csak a tali. Én is így vagyok vele. Bár nekem nincs pesti keretem.
Hozzászólás ideje: 2010. Július 26.15 éve szóval inkább jó lenne csak a tali. Mivel engem egyik ajánlott film sem érdekel igazán, ezért könnyű szívvel támogatom ezt az ötletet. Ha össze lenne kötve akár a Predátorral, akár az Expandables-szel, valszeg nem is mennék.
Hozzászólás ideje: 2010. Július 26.15 éve Szerző Vagy lányoknak másik filmet néznénk ki párhuzamosan Utána meg közös tali a fiúkkal Vagy ami összejön, majd kiderül.
Hozzászólás ideje: 2010. Július 26.15 éve Akkor lehet, hogy megnézem egyedül, és később csatlakozom hozzátok.
Hozzászólás ideje: 2010. Július 27.15 éve Kedves Forumosok!( Ildi , Frenki stb) Végre sikerült belépnem e messzi- messzi galaxisba! Üdv: Orki húgi Odri
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.