Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Július 29. Hozzászólás ideje: 2022. Július 29. Nekem elvileg a 21 jó csak. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2022. Július 30. Hozzászólás ideje: 2022. Július 30. 21 megoldható, 27 jó. Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 2. (szerkesztve) aug. 13. szombat megoldható, 14. vasárnap nem jó aug. 21 vasárnap nem jó aug. 27. szombat és 28. vasárnap mindkét időpont jó Szerkesztve: 2022. Augusztus 2. - Sinistra Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 8. Eddig nem állunk jól, mert egyelőre nincs olyan időpont, ami minden érdeklődőnek megfelelne, ideértve az ötletgazda Ody-t is. És eddig összesen négyen vagyunk. Mit gondoltok, halasszuk szeptemberre? Van olyan esetleg, aki jönne, de nem jó neki az augusztus? 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 8. 1 órával korábban, Pildi írta: ideértve az ötletgazda Ody-t is. Nem én voltam az ötletgazda hanem Yoda József. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 8. Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 8. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Nem én voltam az ötletgazda hanem Yoda József. Visszaolvasva, valóban. Arra emlékeztem, hogy Te kezdted az időpont egyeztetést júniusban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Március 18. Hozzászólás ideje: 2023. Március 18. 1 órával korábban, BADam013 írta: Haha,tetszőleges mentes itokara bevalthato A forumtalalkozo jól hangzik nagyon, nagyjából dátum/helyszin körvonalazódik esetleg? lassan 10 éve olvasom a fórumot, általában ritkán szólok hozzá, főleg olyan volumenű részeknél, mint amilyen a mando 3.2 de nagyon tetszik a közösség Szerintem tavasszal lesz majd, ezt a topikot érdemes figyelni, itt lesznek a részletek. Örülök ha van olyan tartalom ami megmozgat annyira, hogy hozzászólj. Ez lenne a lényege a helynek. Minél többen írnak annál jobb. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: November 8. Hozzászólás ideje: November 8. November 23-án lehetne egy lightos fórumtali. Kit érdekelne az ötlet? 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: November 8. Hozzászólás ideje: November 8. Nekem jó a nov. 23. délután. Mit jelent a light-os? Egy sörözőben taliznánk gondolom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: November 8. Hozzászólás ideje: November 8. Sörözőben igen, és nem sokáig. Aznap reggel végzek és másnap már melózom, de besűríteném a talit a naptárba. :D 2 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: November 8. Hozzászólás ideje: November 8. 7 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Kit érdekelne az ötlet? Engem. Rég voltunk már úgyis a Katicában(ha ott lenne). 2 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: November 9. Szerző Hozzászólás ideje: November 9. Nekem nem jó az a hétvége. 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: Hétfő 20:24 Hozzászólás ideje: Hétfő 20:24 2024. 11. 08. - 14:01, Ody Mandrell írta: November 23-án lehetne egy lightos fórumtali. Kit érdekelne az ötlet? Ebből lesz valami? Mert úgy alakítanám akkor a szombatot. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Hétfő 20:41 Hozzászólás ideje: Hétfő 20:41 Nem Frenkie bácsi, érdeklődés hiányában elmarad. Közben néven is sűrű lett a hétvége a meló miatt. 1 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: Hétfő 22:25 Hozzászólás ideje: Hétfő 22:25 Talán egy tavaszi tali jobb esélyekkel indulna. Egyébként meg legrosszabb esetben a következő mozis premier előtt összehozhatjuk. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Kedd 05:19 Hozzászólás ideje: Kedd 05:19 Azért addig nem várunk. Marad a tavasz. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 17 órával korábban Hozzászólás ideje: 17 órával korábban 2024. 11. 18. - 21:41, Ody Mandrell írta: Nem Frenkie bácsi, érdeklődés hiányában elmarad. Közben néven is sűrű lett a hétvége a meló miatt. Nem is gond, mert megyek be én is dolgozni szombaton. Írdatlan mennyiségü munka van. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 16 órával korábban Hozzászólás ideje: 16 órával korábban Szombaton végülis én is megyek melózni. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.