Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Rákattintva felnagyítható. :)Amúgy meg, ilyen arcberendezéseket minek részletbemenően kinagyítani? Adj inkább hálát. Igaz...nekem minden fórumtalis képen sör van a kezemben. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. (szerkesztve) Szerkesztve: 2008. Szeptember 21. - kolmilan Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Kolmilan, ez egy képrejtvény? :) Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Kolmilan, ez egy képrejtvény? :) Ülésrend. :) Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Ülésrend. Hát igen....A DON feneke alatt egy kész trón van. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. (szerkesztve) Hát igen....A DON feneke alatt egy kész trón van. A s*ggednek kell is. szerk: ne beszélj csúnyán! Szerkesztve: 2008. Szeptember 21. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. A s*ggednek kell is. szerk: ne beszélj csúnyán! Én azt mondom a tekintélynek valahol ki kell ütköznie. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Pölö ott van ugye Ody apám hasa. Úgy nyeli a sört mint kacsa a nokedlit. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Pölö ott van ugye Ody apám hasa. Úgy nyeli a sört mint kacsa a nokedlit. Le kell állnom a sörrel. Veled egyébként megint nem ihattam. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Le kell állnom a sörrel. Veled egyébként megint nem ihattam. Eszedbe ne jusson! Valaminek jól kell mutatnia melletted amikor éppen fényképeznek. Azért egy fél literes korsó sör sokakban szenvedélyt lobbant. :) Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Igaz...nekem minden fórumtalis képen sör van a kezemben. Mivel a fénykép a valóságot örökíti meg... Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Eszedbe ne jusson! Valaminek jól kell mutatnia melletted amikor éppen fényképeznek. Azért egy fél literes korsó sör sokakban szenvedélyt lobbant. :) Láttátok a híradóban a sörfesztivált? Csaj kb. 15 teli korsót cipelt egyszerre. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. No, sikerült lerugdosnom a telefonomról a képeket. (Nem a legjobb minőségűek.) Krande véleménye a fényképész technikámról... Krande zsonglőrködik a fénykardmarkolatokkal... Pildi Égjáró ténykedését figyeli erősen... MissKarrde fényképez, a DON pedig bosszankodik, hogy nem őt... Dzséjt is fényképezett... Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. (szerkesztve) No, sikerült lerugdosnom a telefonomról a képeket. Már csak MissKarrde és Dzséjt hiányzik. Bár azután fényképeztetek, miután eljöttem. Decemberben meg kéne nézni a The Day The Earth Stood Still-t. Jó volt az előzetese. Szerkesztve: 2008. Szeptember 21. - kolmilan Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. (szerkesztve) Ody: Én is sörrel vagyok lefényképezve.Mondjuk mi mással? Szeretem az árpalevet, ami az elfogyasztott mennyiségen látszott is.Remélem a vége felé nem voltam túl bolond.Akkora már kezdtem érezni a hatást. Örülök, hogy sikerült megismerkednem új emberekkel. Szerkesztve: 2008. Szeptember 21. - frenkie Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Sajnos az én képeim vagy nagyon sötétek vagy totál homályosak lettek, ezért szinte semmi sem látszik rajtuk Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Jó képhez nagyon kevés volt ott a fény, ezt be kell látni. De emléknek az a pár homályos kép is elég. Ody, te sörrel a kezedben szeretsz fényképezkedni, szóval ne csodálkozz, ha az utókorra ez marad majd belőled. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. (szerkesztve) Nem túl jó minőségűek, de e' van. Krande, Karrde és Oldi valamit tanulmányoznak: A bal oldal: A jobb oldal (DON és Mamája sajna lemaradtak): A Sagafórum csocsó bajnokság Szerkesztve: 2008. Szeptember 22. - Oldfighter Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 21. Sajnos az én képeim vagy nagyon sötétek vagy totál homályosak lettek, ezért szinte semmi sem látszik rajtuk A sötét képeken elvileg lehet kicsit javítani a Windows képeditorával (CTRL-E) is... Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 22. És igen! Megérkeztek Égjáró jó minőségű képei! Érdemes megfigyelni a képeken a söröskorsók elhelyezkedését! A Saga mozis különítménye. Ugyanez a másik oldalról... (Az asztal sarkán Égjáró 1999-es újságja.) Dzséjt, Phobos és Gyoka. Ilyen az, amikor a DON érteni próbál a mobilhoz... Pildi csak mosolyogni tud rajtunk... Krande zsonglőrködése jobb (kép)minőségben... Pildi már unja a vakut, inkább a haja mögé bújik... Krande jótékonysági célra készít karkötőt... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 22. Ezek nagyon jók lettek! Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 22. Legközelebb igyekszem tovább maradni... Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 22. (szerkesztve) Krande zsonglőrködése jobb (kép)minőségben... ...azonban Krande szerint a sima zsonglőrködés unalmas... Szerkesztve: 2008. Szeptember 22. - kolmilan 1 Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 22. Hja, Ody el is vesztette rögvest a három ujját. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 22. Nagyon jók az új képek - a fénykardos "Revisited" különösen! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 22. Krande jótékonysági célra készít karkötőt... Az a karkötő jótékonyan már az én gyűjteményemet gyarapítja. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 22. De jó, hogy rólam csak egy kép készült. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 22. De jó, hogy rólam csak egy kép készült. Hát már ez is eggyel több mint amit a közízlés meg tud emészteni. De most gondolj bele, velem már ijesztgetni is lehet. :D Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 22. Hát már ez is eggyel több mint amit a közízlés meg tud emészteni. De most gondolj bele, velem már ijesztgetni is lehet. :o Lehet, hogy ez lesz a végcél. Nekem olyan fejem van, mint aki hulla részeg. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 22. Lehet, hogy ez lesz a végcél. Nekem olyan fejem van, mint aki hulla részeg. Hát én sem panaszkodom ez ügyben. Egy-két képen úgy festek, mint aki mindjárt beájul... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.