Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. November 27. Hozzászólás ideje: 2008. November 27. Remek. Foglalod nekünk a helyet. Ja igen csak siessetek maradjon még sör. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. November 28. Hozzászólás ideje: 2008. November 28. Kiderült, hogy a nyelvvizsga nyolckor kezdődik, így még van remény. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 28. Remek, még simán jöhetsz Hol is lesz a vizsga? Sajnos nem rémlik Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. November 28. Hozzászólás ideje: 2008. November 28. Remek, még simán jöhetsz Hol is lesz a vizsga? Sajnos nem rémlik Szekszárd. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. November 29. Hozzászólás ideje: 2008. November 29. Nohát, ma végre eldőlt a jövő hétvége programja, és úgy néz ki, szabad lesz a szombat. Ennek örömére úgy gondoltam, vinnék a talira egy doboz saját készítésű mézeskalácsot. Nem egy tipikus sörkorcsolya, de azért talán jól jön majd. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. November 29. Hozzászólás ideje: 2008. November 29. Nohát, ma végre eldőlt a jövő hétvége programja, és úgy néz ki, szabad lesz a szombat. Ennek örömére úgy gondoltam, vinnék a talira egy doboz saját készítésű mézeskalácsot. Nem egy tipikus sörkorcsolya, de azért talán jól jön majd. Nagyon kedves vagy.Köszönjük szépen. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 29. Hozzászólás ideje: 2008. November 29. Nohát, ma végre eldőlt a jövő hétvége programja, és úgy néz ki, szabad lesz a szombat. Ennek örömére úgy gondoltam, vinnék a talira egy doboz saját készítésű mézeskalácsot. Nem egy tipikus sörkorcsolya, de azért talán jól jön majd. "-Sütike!" -by Hammy Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Hozzászólás ideje: 2008. November 30. (szerkesztve) Nohát, ma végre eldőlt a jövő hétvége programja, és úgy néz ki, szabad lesz a szombat. Ennek örömére úgy gondoltam, vinnék a talira egy doboz saját készítésű mézeskalácsot. Nem egy tipikus sörkorcsolya, de azért talán jól jön majd. Ez tényleg nagyon kedves, köszi előre is! Jó lesz az a sör mellé. Szerkesztve: 2008. November 30. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Hozzászólás ideje: 2008. November 30. "-Sütike!" -by Hammy Fene azt az éhenkórász béledet Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Szerintem találkozhatnánk már délelőtt is! 10-11 körül. Szerintetek? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Fene azt az éhenkórász béledet Sütivel engem bármikor meg lehet vesztegetni. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Szerintem találkozhatnánk már délelőtt is! 10-11 körül. Szerintetek? Hát végülis minnél hamarabb eléri az ember a megfelelő dőlésszöget annál jobb. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Sütivel engem bármikor meg lehet vesztegetni. Jah, egyesek nagyon édesszájúak A környezetemben két igazán édesszájú egyént ismerek, mindkettő pasi Akkor legyen inkább 11 fele, ha nem baj Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Hát végülis minnél hamarabb eléri az ember a megfelelő dőlésszöget annál jobb. A kis ivó bajnok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Akkor legyen inkább 11 fele, ha nem baj Lehet előbb is, de a 11 is jó. Mehetnénk együtt megint. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Jah, egyesek nagyon édesszájúak A környezetemben két igazán édesszájú egyént ismerek, mindkettő pasi Tudod, van az a szívhez vezető gyomor dolog, az sem véletlen alakult ki Lesz süti és én meg most nem tudok menni, brühühűűű Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Tudod, van az a szívhez vezető gyomor dolog, az sem véletlen alakult ki Lesz süti és én meg most nem tudok menni, brühühűűű Dzséjt ezzel vigyázz, mert kapsz tőle mindjárt köldököt, arassznyi távolságot meg mást is.... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Á, nem félek, nem vagyok lőtávolban Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Lesz süti és én meg most nem tudok menni, brühühűűű Szomorú dolgok ezek... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Lehet előbb is, de a 11 is jó. Mehetnénk együtt megint. Oké, mehetünk, de inkább legyen 11 felé azért Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Tudod, van az a szívhez vezető gyomor dolog, az sem véletlen alakult ki Lesz süti és én meg most nem tudok menni, brühühűűű Sejtem Kár, de sajna nem tud mindig menni mindenki mindenhova, ahova szeretne Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Dzséjt ezzel vigyázz, mert kapsz tőle mindjárt köldököt, arassznyi távolságot meg mást is.... Á, második olvasásra esett le, hogy mire céloztál Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Á, nem félek, nem vagyok lőtávolban Neked nem is kell, egyesek persze már más esetek Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Hozzászólás ideje: 2008. November 30. A kis ivó bajnok. Ez azért túlzás, de az egész nap jó lesz.Találkozom veletek, majd elmegyek egy nagyon jó koncertre utána meg hajnalig rockzenét fogok hallgatni egy rockdizsiben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Ez azért túlzás, de az egész nap jó lesz.Találkozom veletek, majd elmegyek egy nagyon jó koncertre utána meg hajnalig rockzenét fogok hallgatni egy rockdizsiben. Jó programnak tűnik! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Örülök, hogy a sütim ilyen sikert arat már látatlanban is. Nekem jó az egész nap, szóval talizhatunk délelőtt, 10-11 körül. Válasz
orki Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Hozzászólás ideje: 2008. November 30. Én is nagyon édesszájú vagyok. Rajongok a marcipánért egy kilóval boldoggá lehet tenni. 11kor és pontosan a nyugati melyik részén? A combinó megállójában? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 1. Hozzászólás ideje: 2008. December 1. Szerintem legyen a találkozó a Westend bejáratánál az utcaszinten. Én időpontot még nem mondok, mert vagy előtte, vagy utána mászkálás lesz vásárolnivaló után. De inkább utánna. Tízkor még elég hajnal van. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. December 1. Nekem jó a Westend bejárata. Orki, Neked is? Bár a számod megvan, max hívlak és megleszel De ha előbb érsz be, nem baj, nekem is kb. pár perccel fél 11 után ér be a vonatom a legújabb kb. másfél hétig tartó menetrend szerint. Vasárnap már megint egy másik szerint jövök haza. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 1. Hozzászólás ideje: 2008. December 1. Nekem jó a Westend bejárata. Orki, Neked is? Bár a számod megvan, max hívlak és megleszel De ha előbb érsz be, nem baj, nekem is kb. pár perccel fél 11 után ér be a vonatom a legújabb kb. másfél hétig tartó menetrend szerint. Vasárnap már megint egy másik szerint jövök haza. Nekem is mesélnél a menetrendről? Amúgy melyikkel menjünk? A 9:07 -es személlyel? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.