Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Végül is nem hülye ötlet, hogy részt vennél egy talin, a következő sörözős alkalomra eljöhetnél, ha van kedved, és ha meg tudod ezt oldani. :)

Hozzászólás ideje:
Végül is nem hülye ötlet, hogy részt vennél egy talin, a következő sörözős alkalomra eljöhetnél, ha van kedved, és ha meg tudod ezt oldani. :)

Szerintem előbb jobban meg kéne ismernem a fórumózókat és a képeik alapján találgatok hogy nézhetnek ki :) Ody te megnehezíted a dolgom :D

Hozzászólás ideje:
Én? Miben nehezítem meg? :hmm:

A SEASON 3 feliratból nem nagyon tudok rájönni a kinézetedre ha csak nem egy nagy felirat vagy :)

Hozzászólás ideje:
És milyen következtetéseket gondoltál levonni az itteni képeink alapján? :)

Kapásból van 3 anakin 1 ewok 1 season 3 felirat :):hmm::D:P :P :D stb. Nem egyébként valahol láttam régen a fórumtaliról egy képet és ott próbálgattam be azonosítgatni kevesebb sikerrel

Szerkesztve: - Ugraum

Hozzászólás ideje:
:) Lesz itt majd komolyabb meglepetés egy Katicás talin :P

Kevésbé fiatal? :hmm: fogalmam sincs de ez a szép a találgatásokban phobos téged meg egy folyton kendőben járkáló embernek képzellek el :) SimonZ meg anakin\vadernek képzelem :D

Hozzászólás ideje:
Egy darabig úgy nézett ki, hogy sikerült keresztbe szervezni valamit, de végül megoldódott a dolog. Így továbbra is fenntartom, hogy tudok menni Pildihez. :)
Te vagy a keresztbe szervezések nagymestere. :hmm: De most kitörő örömmel konstatálom, hogy tudsz jönni!

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
Kapásból van 3 anakin 1 ewok 1 season 3 felirat :):hmm::):D:P:D stb. Nem egyébként valahol láttam régen a fórumtaliról egy képet és ott próbálgattam be azonosítgatni kevesebb sikerrel
De miért érdekes, hogy nézünk ki a valóságban? :P Ennek annyira nincs köze ahhoz, hogy jól lehetne-e érezni magad egy fórumtalin.

Egy darabig úgy nézett ki, hogy sikerült keresztbe szervezni valamit, de végül megoldódott a dolog. Így továbbra is fenntartom, hogy tudok menni Pildihez. :P
Nagyon örülök. :D

Szerkesztve: - Pildi

Hozzászólás ideje:

A talival kapcsolatban gondolkoztam ezen a vásárlás dolgon. Igazából lehetne úgy is intézni, hogy hozzátok magatokkal, amit gondoltok hozni, vagy megírjátok nekem, mit hoznátok, és én megveszem még pénteken - úgyis meg kell vennem az ebéd hozzávalóit, azzal nem várhatom meg a szombatot.

Így két lehetőség adódna: szívesen fordulok egyet, hogy mindenkit elhozzak autóval, de így elég lenne fél óra a két tali között, pl. 11:30 és 12:00 - vagy a társaság egy részét elviszem, a többiek pedig jönnek busszal (jegy nem kell, azt már írtam, mert a legtöbb járattal csak 1 megállót kell jönni), és akkor talizhatnánk egyszerre. Én most már rátok bízom, hogy legyen. :)

Holnap elutazok, de jövő pénteken este jövök, és megnézem, mi lett a végleges változat. Remélem, lesz olyan. :hmm:

Hozzászólás ideje:
De miért érdekes, hogy nézünk ki a valóságban? :) Ennek annyira nincs köze ahhoz, hogy jól lehetne-e érezni magad egy fórumtalin.

Nagyon örülök. :)

Nem azt mondtam hogy baj mert a kinézet télleg nem számít ha jó a buli én csak az elméleteimet mondtam el :hmm:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Jó ötletnek tartom, hogy inkább a vásárlást hagyjuk ki, és hozzuk/kérjük, ami kell :) Részemről egyébként is úgy terveztem, hogy hozom, amit gondoltam. A mi vonalunkon a vonatok kb. háromnegyed körül vannak ott, ha időben jönnek (mostanában nem jellemző a késés), így 3/4 12-re érek fel, vagy egy órával korábban, de az se baj, ha várni kell. Meglátjuk, a többiek mit mondanak.

Hozzászólás ideje:

Akkor nekem a bevásárlólistára írd föl legyél oly nagyon kedves, hogy füstöletlen / füstölnivaló trappista sajt, meg sütni való alma :) Kenyérből mennyi fogyott múltkor?

Hozzászólás ideje:
Jövő hétvégén úgy látszik remek időnk lesz. 37 fokkal és derült idővel. :D

Mi meg majd teszünk rá a szalonnasütéssel. Különben elvileg csütörtökön enyhülés.

Hozzászólás ideje:

Én meg akkor kapok idegbajt (részben, másrészt, kiugrok a bőrömből), ha bekerül a novellám a Preyer Hugó győztesei közé, mert akkor jövő héten nekem is (újra) Pestre kell mennem. Pedig ezt a talit direkt azért hagyom ki, mert nem akarok kétszer egymás után felutazni.

Hozzászólás ideje:
Én meg akkor kapok idegbajt (részben, másrészt, kiugrok a bőrömből), ha bekerül a novellám a Preyer Hugó győztesei közé, mert akkor jövő héten nekem is (újra) Pestre kell mennem. Pedig ezt a talit direkt azért hagyom ki, mert nem akarok kétszer egymás után felutazni.
Akkor jöhetsz Te is. :D
Hozzászólás ideje:

Én úgy láttam, hogy hétvégére komoly viharokat mondanak. (orgigó) A héten amúgy mindenki vigyázzon magára, ez piszok durva hét lesz hőség meg fülledtség szempontjából.

Hozzászólás ideje:
Én úgy láttam, hogy hétvégére komoly viharokat mondanak. (orgigó) A héten amúgy mindenki vigyázzon magára, ez piszok durva hét lesz hőség meg fülledtség szempontjából.

Hál' isten a mamámnál leszek a jó öreg parasztias házban, ahol nyáron 20 fok van (télen is, csak akkor -20 :D).

Akkor jöhetsz Te is. :D

Hát ha fönt leszek ( :D ), és Pildi is beenged, akkor előfordulhat :P 7:3 az esélye :D De ha fel kell mennem, akkor én ünnepelni fogok :D

Hozzászólás ideje:

Ne is mondd. Dögölne meg a nyár ahol van. Nem hiszem el, hogy nem lehet kellemes 28 fok. Jövő héten a munkahelyen meg fogok dögleni a 45 fokban(az üveg miatt). Alig várom a vihart és a hideget.

Hozzászólás ideje:
Ne is mondd. Dögölne meg a nyár ahol van. Nem hiszem el, hogy nem lehet kellemes 28 fok. Jövő héten a munkahelyen meg fogok dögleni a 45 fokban(az üveg miatt). Alig várom a vihart és a hideget.
Egy nyitott terű találkozón nekem nem kell se hideg, se vihar...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.