Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Észrevettem. Éjjel majdnem ittál egyet, de aztán ott maradt felbontatlanul. :evil: Nem kötelező sört inni. Viszont akkor én mennyit ittam? Mert a fenti hűtőben egy darab nem maradt, és a garázsban lévő is elég üresnek tünt már éjjel. :D Sört ugye meg csak én ittam.
Nem akartam keverni a borral. Plusz nagyon izzadok a sörtől, és álmosít is nagy melegben, így inkább maradtam a bornál. :D Szerintem Te megittál vagy 15-18 üveggel. Persze egész nap ez nem sok. :D
Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Legközelebb mindenképp megkóstolom. Biztos finom, mert a sütijeid is nagyon jók.

Oké, ez is már nagy szó egy vérbeli sörivótól :D Csak jó recept kell mindegyikhez :D Bár sütni utálok tulajdonképpen :evil:

Hozzászólás ideje:
Viszont akkor én mennyit ittam? Mert a fenti hűtőben egy darab nem maradt, és a garázsban lévő is elég üresnek tünt már éjjel. :D Sört ugye meg csak én ittam.
A garázsban lévőben vasárnap délután még találtam pár sört, úgyhogy nem néztél jól körül. :P Elvihettétek volna mindet. :D

Csak jó recept kell mindegyikhez :D Bár sütni utálok tulajdonképpen :P
Kár, hogy utálsz sütni, mert ezek nagyon finomak voltak. :evil: Csak a meleg miatt nem fogyott el mindegyik azonnal. :D De én reggelire is azt ettem. :D
Hozzászólás ideje:

Várom. :evil: Szívesen kipróbálnám, ez jó kirándulásra is, meg végül is bármikor. És nálunk nagyon mennek ezek a száraz sütik. :D

Hozzászólás ideje:
Szerintem még frenkie talija előtt kellene tartani egy "public" összejövetelt a Katicába, mondjuk szeptember elején. :) Aki szeretne megismerni minket az most eljöhet. Mi a véleményetek? :P

Nyári szünet vége előtt, egy Ragadozókkal egybekötve talán?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nekem az aug. valószínűleg nem lesz túl jó, de ez függ mástól is. Csak előtte pár nappal tudom beírni, hogy tudok-e menni. Mondjuk film nélkül, erre nem megyek :)

Hozzászólás ideje:
Én is inkább a többiekre vagyok kíváncsi, de ha a többség filmezni akar, akkor meg kell gondolnom a dolgot. :clap2:

Persze, alkalmozkodom én is.

Hozzászólás ideje:
Megmondom őszintén nem igazán van már lóvém. Az idei pesti keret már most kimerült, szóval inkább jó lenne csak a tali.

Én is így vagyok vele. Bár nekem nincs pesti keretem. :clap2:

Hozzászólás ideje:
szóval inkább jó lenne csak a tali.
Mivel engem egyik ajánlott film sem érdekel igazán, ezért könnyű szívvel támogatom ezt az ötletet. :clap2: Ha össze lenne kötve akár a Predátorral, akár az Expandables-szel, valszeg nem is mennék.
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Vagy lányoknak másik filmet néznénk ki párhuzamosan :D Utána meg közös tali a fiúkkal :clap2: Vagy ami összejön, majd kiderül.

Hozzászólás ideje:

Kedves Forumosok!( Ildi , Frenki stb)

Végre sikerült belépnem e messzi- messzi galaxisba! :clap2:

Üdv: Orki húgi Odri

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.