Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 2.3 éve aug. 13. szombat megoldható, 14. vasárnap nem jó aug. 21 vasárnap nem jó aug. 27. szombat és 28. vasárnap mindkét időpont jó Szerkesztve: 2022. Augusztus 2.3 éve - Sinistra
Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 8.3 éve Eddig nem állunk jól, mert egyelőre nincs olyan időpont, ami minden érdeklődőnek megfelelne, ideértve az ötletgazda Ody-t is. És eddig összesen négyen vagyunk. Mit gondoltok, halasszuk szeptemberre? Van olyan esetleg, aki jönne, de nem jó neki az augusztus?
Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 8.3 éve 1 órával korábban, Pildi írta: ideértve az ötletgazda Ody-t is. Nem én voltam az ötletgazda hanem Yoda József.
Hozzászólás ideje: 2022. Augusztus 8.3 éve 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Nem én voltam az ötletgazda hanem Yoda József. Visszaolvasva, valóban. Arra emlékeztem, hogy Te kezdted az időpont egyeztetést júniusban.
Hozzászólás ideje: 2023. Március 18.2 éve 1 órával korábban, BADam013 írta: Haha,tetszőleges mentes itokara bevalthato A forumtalalkozo jól hangzik nagyon, nagyjából dátum/helyszin körvonalazódik esetleg? lassan 10 éve olvasom a fórumot, általában ritkán szólok hozzá, főleg olyan volumenű részeknél, mint amilyen a mando 3.2 de nagyon tetszik a közösség Szerintem tavasszal lesz majd, ezt a topikot érdemes figyelni, itt lesznek a részletek. Örülök ha van olyan tartalom ami megmozgat annyira, hogy hozzászólj. Ez lenne a lényege a helynek. Minél többen írnak annál jobb.
Hozzászólás ideje: 2024. November 8.Nov. 8. November 23-án lehetne egy lightos fórumtali. Kit érdekelne az ötlet?
Hozzászólás ideje: 2024. November 8.Nov. 8. Nekem jó a nov. 23. délután. Mit jelent a light-os? Egy sörözőben taliznánk gondolom.
Hozzászólás ideje: 2024. November 8.Nov. 8. Sörözőben igen, és nem sokáig. Aznap reggel végzek és másnap már melózom, de besűríteném a talit a naptárba. :D
Hozzászólás ideje: 2024. November 8.Nov. 8. 7 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Kit érdekelne az ötlet? Engem. Rég voltunk már úgyis a Katicában(ha ott lenne).
Hozzászólás ideje: 2024. November 18.Nov. 18. 2024. 11. 08. - 14:01, Ody Mandrell írta: November 23-án lehetne egy lightos fórumtali. Kit érdekelne az ötlet? Ebből lesz valami? Mert úgy alakítanám akkor a szombatot.
Hozzászólás ideje: 2024. November 18.Nov. 18. Nem Frenkie bácsi, érdeklődés hiányában elmarad. Közben néven is sűrű lett a hétvége a meló miatt.
Hozzászólás ideje: 2024. November 18.Nov. 18. Talán egy tavaszi tali jobb esélyekkel indulna. Egyébként meg legrosszabb esetben a következő mozis premier előtt összehozhatjuk.
Hozzászólás ideje: 2024. November 20.Nov. 20. 2024. 11. 18. - 21:41, Ody Mandrell írta: Nem Frenkie bácsi, érdeklődés hiányában elmarad. Közben néven is sűrű lett a hétvége a meló miatt. Nem is gond, mert megyek be én is dolgozni szombaton. Írdatlan mennyiségü munka van.
Hozzászólás ideje: 2024. November 21.Nov. 21. 2024. 11. 20. - 20:36, Ody Mandrell írta: Szombaton végülis én is megyek melózni. Azért hozzá kell tenni hogy ez nem egy negatív dolog. Bár sok a munka, de nem kötelező a szombat. Meg szokták kérdezni ki akar jönni, én általában vállalom, mert közel a munkahelyem és nagyon jól fizet a szombati munka. Másodsorban meg utolérem magam a munkámban, meg tudom azt csinálni amit hétköznap nem tudok. Nagyjából nyár eleje óta brutális a munka(hálistennek), így nem a fizetésemből megy egy csomó kiadásom. Pl most vettem egy kabátot, ami 3 szombati pénz és nem kellett a fizetésemhez nyúlni emiatt. Brilliáns. Visszatérve a talira, remélem tavasszal összejön.
Hozzászólás ideje: 2024. November 22.Nov. 22. Én is így vagyok most ezzel, jól egy kis plusz pénz az ünnepekre. Talizni meg máskor is lehet, főleg, hogy nem igazán írt ide senki új, hogy érdekelné.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.