Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nekem éppen a Klónok háborújának a moziba nézése juttatott a fejembe jó kis emlékeket a taliról. :yeah: Jó lenne ha Avatarnál is minimum annyian lennénk.

Ne felejtsük, Jaket valszeg a film után a totál döbbenettől támogatni kell majd, kellenek a "statiszták". :D

Hozzászólás ideje:
Felőlem is :D

Jake, aztán remélem mint fórumtalis újoncnak, vágod, hogy miket kell majd kiállnod. :):D

Garantálom, hogy nem lesz eccerű......de tuti, jót fogunk rajta(d) szórakozni :D

Hozzászólás ideje:

Meg aztán, erre el is kell ám jönnöd, Jake. Errefelé nem úgy működik ám, mint az AVPU-n. Itt, ha azt mondd jössz, akkor nincs visszamondva 1 nappal a tali előtt, hogy megdöglött az aranyhal, a nagymama, vagy te, akkor is jönnöd kell. Különben a retorziók hatványozotabban rosszabbak lesznek, mint amit lentebb olvashattál. Ne akard, hogy rád uszítsuk Phobost! :D:)

Hozzászólás ideje:

Úristen, Phobost "bevetni" tényleg kegyetlenség lenne, de elvégre mi szóltunk.

Az meg hogy a beavatás alatt minimum három ember szükségeltetik, hogy lefogja addig a delikvens, ne riasszon vissza senkit se.

Az már persze aggodalomra adhat okot, ha az újonc Phobos mellől kénytelen lenne végignézni ahogy az vedeli a piát, hogy aztán......á, inkább nem is folytatom. Még az utóbbi látványt se heverte ki mindenki.

:)

Hozzászólás ideje:
Áh semmit, csak végig kell hallgatnod száz különböző hollywoodi hírességet, ahogy NEM isteníti az Avatart :)

No no, nem elijeszteni akarjuk elsőre Jake-et. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Jake, aztán remélem mint fórumtalis újoncnak, vágod, hogy miket kell majd kiállnod. :D :D

Garantálom, hogy nem lesz eccerű......de tuti, jót fogunk rajta(d) szórakozni :D

Leginkább, hogy győzd megjegyezni melyik névhez milyen emberke tartozik :P

Na de viccet félretéve, nyugi, jó lesz, nem bántottuk ám eddig senkit...annyira... de tényleg nem ér lemondani a tali előtt, mert akkor véged :)

Hozzászólás ideje:
Leginkább, hogy győzd megjegyezni melyik névhez milyen emberke tartozik :D

Na de viccet félretéve, nyugi, jó lesz, nem bántottuk ám eddig senkit...annyira... de tényleg nem ér lemondani a tali előtt, mert akkor véged ;)

És nem lesz furcsa, amikor beülünk év végén erre a space fantasyra, felcsendül a 20th century fox logo, és hirtelen elkap titeket a deja vu, mintha SW filmre ültetek volna be :D

Hozzászólás ideje:
Leginkább, hogy győzd megjegyezni melyik névhez milyen emberke tartozik :D

Na de viccet félretéve, nyugi, jó lesz, nem bántottuk ám eddig senkit...annyira... de tényleg nem ér lemondani a tali előtt, mert akkor véged ;)

Eh, ennél cinkosabbnak kell lenni. :P Ez a következő dolog amire ki fogjuk képezni. Amúgy hiába nyugtatgatod, az az eseményeket mit sem fog változtatni :P:D

Jake, asszem mi már az animációs rajzfilmmel adaptálódtunk :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
És nem lesz furcsa, amikor beülünk év végén erre a space fantasyra, felcsendül a 20th century fox logo, és hirtelen elkap titeket a deja vu, mintha SW filmre ültetek volna be :D

Ez mindig fura, minden filmnél ;) Egyszer csak elmúlik :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Itt most kicsit ellentmondtál magadnak ;)

Egyébként erre a nyárira gondoltál? Szerintem másnak is gond, ha "hétköznap" kéne felutazni.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nekem sem jó, csak hétvégén, és valószínűleg a többségnek szintén. Nem hiszem, hogy hétköznap suliból melóból bárki lógna/szabit venne ki premier miatt.

Amúgy meg olvass vissza, tényleg elírtál ;)

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:

Hétvégén tökéletes. Tekintettel arra, hogy tél van akkor, köd hó és latyak, na meg -10 fok árnyékban, talán egy délután 3 órási előadásra kéne beülni.

Hozzászólás ideje:
Nekem sem jó, csak hétvégén, és valószínűleg a többségnek szintén. Nem hiszem, hogy hétköznap suliból melóból bárki lógna/szabit venne ki premier miatt.

Amúgy meg olvass vissza, tényleg elírtál :D

Mit írtam el? ;) Hogy premier tali lesz? Akkor nem gondoltam bele, hogy az hétközben van és nem szombaton. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Ez a fórumtali szerintem hétvégén lesz majd. Hétvégén semmiképp nem tudok felutazni.

Hát ezt ;) Legyen hétvégén, mert hétvégén nem tudsz felutazni :D

Jake, jó a délutáni mozik, de lehet picit előbb is, mert utána haza is kell jutni :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.