Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A 12-ik résznél tartok és leköt. :) Lor San Tekkát nehezebb megtalálni mint Luke-ot. :D A közbeeső kalandok is jók. Terex igazi többszínű ellenfél, továbbra is nagyon bejön. Poe viszont a TLJ fényében túl sokat törődik a bajtársai egészségével. A bombázó flotta beáldozása ugyebár... Itt még C3PO-t is a hátán cipelve menekítette meg úgy, hogy visszament érte. Persze még a hátralévő részekben árnyalódhat a karakter. Meglátjuk. 

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Jól haladsz. Ha minden igaz, akkor még 3 történetszál lesz, amely felvezeti a TFA -t, utána a 26. számtól mesélődnek majd el azok a dolgok, amik az EpVII-VIII alatt, illetve utána történtek. Ezek már nagyon jó sztorik. :)

Hozzászólás ideje:
7 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Rájöttem, hogy az szórakoztat a leginkább, hogy az új korszakból olvashatok sztorikat. :)

Ehhez pedig ősszel még jön a Resistance is. :D

Hozzászólás ideje:
24 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

C3PO is meglepően elmés. A droid hálózata meg kiváló. :D 

És máris ad egy pluszt ahhoz, hogy az EP 7-ben miért egy droid értesíti az ellenállást Takodanán :) 

Hozzászólás ideje:
2018. 07. 27. - 22:08, Ody Mandrell írta:

Pontosan. Plusz Poe és BB-8 kapcsolatát is nagyon jól megalapozzák. Csont uraság meg... :lol: 

Benne van Csont Uraság? Már a Jakku-i csata elött Wexley droidja volt.

Hozzászólás ideje:

Oh Terex. Lesz neki még durvább is.

Amúgy elég szépen haladsz, lassan eléred az utolsó történetszálat, amely a TFA-TLJ előtt játszódik. (20-25. szám) :) (persze utána is van még 1 sztori, ami nagyon érdekes. :))

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

Igen, a jelenlegi sztori - amely egyben a képregény zárása is - azt meséli el, hogy mi történt közvetlenül a craiti csata után. Ugye abból a sztoriból mutattam meg nektek korábban a Reyes képet. :) Ebben a hónapban még jön 2 szám (30. és a különszám), majd szeptemberben jön az utolsó. :)

Hozzászólás ideje:
2018. 01. 26. - 18:21, Bomarr írta:

Amik a sorozat előnyei:

-Bemutatja milyen volt az Ellenállás és az Első Rend harca a Csillagpusztító felbukkanása előtt. Az egyik kedvenc momentumom, amikor Poe egy kamera bekapcsolásával leszereli az Első Rend embereit. Ekkoriban ugyanis még be voltak tojva, hogy a Szenátus megtudja hogy ők a rosszfiúk

-Van benne egy remek gonosz karakter. Terex az Első Rend embere először egy szokásos két dimenziós ellenségnek tűnik, de aztán mikor kifejtik a háttérsztoriját egy nagyon érdekes szinfoltja lesz a kánonnak

-Olyan karakterekkel is foglalkoznak, akik csak villanásokra tűnnek fel az ep.7-ben. Miután elolvastad ezeket a képregényeket, már nem tudsz majd ugyanúgy nézni többé a Starkiller elleni támadásra. A feltünő pilóták ugyanis már nem csak statiszták lesznek egy harci jelenethez (kicsit sajnálom is, hogy a Black Squadron legtöbb tagja nem tűnik fel az ep.8-ban.... az enciklopédia szerint a Külső gyűrűknél próbáltak segítséget szerezni)

-Néhány prequeles elemet jól becsatornáznak az új érába. A legújabb sztori például Cato Neimoidia-n játszódik. Ahol bizony még mindig használnak harci droidokat :)

Most így a 22-ik füzet után én is pontosan ezeket érzem. A sorozat felétől a rajzok is nagyon szépek, és ez a Neimodiai sztori is nagyon jó, ha nem a legjobb! Először is jó látni egy régi világot, mindig tetszett ez a bolygó. Bemutatták a turistáknak Lott Dod kastélyát amit ugye a TCW-ben is láttunk. Eleve tök jó úgy hallani a régi eseményekről, hogy azok mára már a történelem részét képezik. De ami a legérdekesebb, és remélem még lesz szó erről, az Lor San Tekka kutakodása az Erővel kapcsolatban!! Ezekről mi is beszéltünk az Erő egyensúlyával kapcsolatban, hogy a két oldalt egyszerre kell uralni. Sajnos nem tudta ellopni azt a holokron szerű tárgyat az öreg, de remélem nem ennyi volt ez a téma. Most jöhet a 23-as. :) 

Hozzászólás ideje:

Csak most fogtam fel igazán, hogy hamarosan vége ennek a szériának. Jó hosszú utat tettünk meg, a közepétől már valóban egyre izgalmasabb és jobb történeteket kaptunk. Kíváncsi vagyok az utolsó 2 számra és a különszámra. :)

Kicsit OFF, de Ody: nem tudom, hogy olvastad -e a Shattered Empire miniszériát. Ha nem, akkor feltétlenül olvasd el, mert egyrészt remek sztorija van, másrészt érdekes dolgokat tudsz meg az Ep6 utáni helyzetről. :D

Hozzászólás ideje:

Igen, az is képregény. Ha nem csal az emlékezetem, akkor csak a Shattered Empire (amit még 15 őszén adtak ki Amerikában) és a mostani Poe Dameron képregénysorozat mutat valamit az Ep6 utáni időkből. :)

Hozzászólás ideje:

Gyerekek.... Ez siralmas! Ezek a Geonosis klónok se érdemelnek sokat. :( De ami szomorúbb, hogy már érthető miért nem válaszolt senki a galaxisban a TLJ végén. Azért remélem nem mindenki akkora tetű, mint ezek. Ezekért a kisujjamat se emelném fel.

Azt csak csendben jegyzem meg, hogy Wexley megemlíthette volna, hogy a Starkillertől már nem kell f*sni, mert szétlőtte az Ellenállás...

Hozzászólás ideje:

Köszi Sky. Gyorsan leszedtem az elmúlt 8 számot - a 22 -estől kezdve. Nagy köszönet mindezért. :)

Hát igen. Ezekhez én se mentem volna, valahogy éreztem, hogy átfogják verni szegény Wexleyt és csapatát. De azért valóban, szólhattak volna arról a nem éppen elhanyagolható tényről, hogy az Első Rend bázisa nincs többé.

Hozzászólás ideje:

A kezdeti történetek nem annyira lebilincselőek, de az utána lévők (tkp. a 7. számtól) már nagyon jók. Remek hátteret - és egyben remek előzményt - adnak az ST -nek. :) Maximálisan megéri belevágni.

Hozzászólás ideje:

Szerintem is érdemes. Már csak azért is mert az ST időszakát bővíti. Ráadásul már az utóbbi pár szám a TLJ után játszódik. Nekem nem voltak bajaim a sztorikkal, még a tojásos is bejött. :D Tegyél vele egy próbát aztán majd meglátod. 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.