Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 17. Megsasoltam az oldalt, ahová feltöltöttem őket, és csak ennyi van az oldalon: aSzóval szerintem valami gáz van a szerverükkel. Szerintem töltsd fel máshova. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 17. Nem kell, már működik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 17. Tök jó az a siklós észrevétel! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 17. Valóban jó megállapítások, és pl. ezt a siklós dolgot már régen észrevettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 19. A siklósat nem vettem észre, de az előteret igen. Az EP3-ra egész korrekt lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 19. A siklósat nem vettem észre, de az előteret igen. Az EP3-ra egész korrekt lett. Lényegében én sose látam szükségét, hogy az a folyosó "öblösödjön" ki oldalt is. Simán elég volt az a szélesség, ami a Jedi tanácsterem miatt már adott is volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 19. Engem is csak az ep2-ben kezdett igazán zavarni, mert ott már látszódott a kerek fal. Az ep3-ban ezt nagyon korrekten megoldották (igazság szerint, már az ep2-ben). Viszont kívülről sose látszódik. Mondjuk én azt találtam ki, hogy az egy lift, és kivülről azért nem látszik, mert sosem használja akkor senki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Skacok! A képfeltoltes törölte az összes képet. :D Bár valószínű, hogy SimonZ -nek megvan az anyag, esetleg nem mentette le valaki közületek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Sajnos nekem csak a Naboo és a Tatooine van meg, azt átküldtem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Köszi Pildi! Már csak a Coruscant hiányzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 5. Remélem, meglesz minden Sajnos nekem semmi nincs meg,nem mentettem le. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 10. Sajnos nekem sincs meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2014. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 7. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2014. Március 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Március 5. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Március 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 6. Most figyeltem fel Palpatine lakószintjére. A bemutató óta eltelt cirka 23 év alatt nem nagyon tudatosult bennem, hogy Padmé az öregnél tölti az idejét és ezáltal érdekes lehet a környezet. Pedig már itt barnás-vörös minden ami jól mutatja hol is vagyunk. Palpatine íróasztala jóval szűkebb térben van, mint később amikor már főkancellár. Viszont az antik műtárgyakat már akkor is nagyon szerette. Itt jól látható egy a jobb oldalán. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 6. 14 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Most figyeltem fel Palpatine lakószintjére Ez már a 2005-ös elemzésedben is benne volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Március 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 6. 6 perccel korábban, Donát írta: Ez már a 2005-ös elemzésedben is benne volt. Fantasztikus! Olyan régen volt, hogy elfelejtettem. Öregszem, na... Viszont legalább itt vannak képek, amik a réginél hiányoznak. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2022. Március 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 6. 2006. 12. 12. - 21:18, Ody Mandrell írta: A rezidencia belülről. Csodálatos! A vizuális kifejezési mód egyik remeke. Minden vörös, és vöröses-barna. Csak elég végig gondolni, hogy Palpit a megérkezés óta milyen helyeken láthattuk; ezek mind árulkodó jelek. Íme. Másodjára beírva 2006-ból. 45 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Fantasztikus! Olyan régen volt, hogy elfelejtettem. Öregszem, na... Viszont legalább itt vannak képek, amik a réginél hiányoznak. Én is azért emlékszem mert volt egy írásod arról, hogy Padmé feje körül milyen király és kifejező a "glória" szemből. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2022. Március 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2022. Március 21. Mos Espában már az EPI ideje alatt is voltak motoros bandák. Sajnos a képen csak elmosódott foltok a háttérben, de ők azok. 8 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.