Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. (szerkesztve) A téma az Ep. 5 Zenéjéről szól Melyik számokat szeretitek a legjobban A Birodalom Visszavágban? Szerkesztve: 2006. Szeptember 12. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Nekem az Asteroid Field a kedvencem van zongora kottám is hozzá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Melyik számokat szeretitek a legjobban A Birodalom Visszavágban? Birodalmi induló. Közhely, de akkor is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Kár hogy az ep4-be nem raktak belőle felújításkor. Legalábbbis én hiányolom belőle. De biztos megvan az oka hogy miért nincs benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Meg van az oka, nem illik oda. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Hát ez az. Én sem tudnám hová tenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. THE ASTEROID FIELD - zeneileg tökéletes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Nálam a Hothi csata zenéje a nyerő! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Nálam a Hothi csata zenéje a nyerő! kÉNE Egy hely, ahonnan az összes sw zenét letudnám tölteni...videókhoz jól jönne... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Torrenten fenn vannak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Torrenten fenn vannak. Köszi, a Torrent az vmi file-cserélő? Azon belűl a LimeWire-t ismerem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Lényegében igen, file cserélő. Letöltesz egy .torrent kiterjesztésű file-t és azt megnyitod valamilyen klienssel (Azureus - szvsz ez a legjobb; UTorrent; stb) de a DC-vel és társaival ellentétben itt nem kötelező a megosztás. A nagy torrentkeresőknél meg még visszatölteni sem kell azt, amit letöltöttél, mert azoknál nem tartják számon. Íme egy oldal, itt elég jól elmondják, mi is ez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Lényegében igen, file cserélő. Letöltesz egy .torrent kiterjesztésű file-t és azt megnyitod valamilyen klienssel (Azureus - szvsz ez a legjobb; UTorrent; stb) de a DC-vel és társaival ellentétben itt nem kötelező a megosztás. A nagy torrentkeresőknél meg még visszatölteni sem kell azt, amit letöltöttél, mert azoknál nem tartják számon.Íme egy oldal, itt elég jól elmondják, mi is ez. köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Nekem van ami megvan eredeti cd-n, ami nincs az szintén torrent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 12. Nekem van ami megvan eredeti cd-n, ami nincs az szintén torrent. Mit megadnák, ha összes sw szám meglenne...hmmmm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Mit megadnák, ha összes sw szám meglenne...hmmmm Nekem megvan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Mit megadnák, ha összes sw szám meglenne...hmmmm Relatíve már nem is drága mondjuk a 2004-es soundtrack kiadás. Én megjelenés környékén 15 ezerért vettem. De már csak 10-8 ezerért vesztegetik. Ahogy a DVD díszdoboznak is lement az ára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Én file cserélőnek az E-mule nevü programot használom mert gyorsan le tudok szedni mindet vele és van magyar verzio is és egyszerü használni a legtobb SW szám onnan van meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. ep 2 és 3 kétCDs verzióról sehol semmi?(((((( Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Kedvenc számom az Imperial March és az Asteroid Field. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. ep 2 és 3 kétCDs verzióról sehol semmi?(((((( Az hogy kerül az EPV-höz? Egyébként semmi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 7. Relatíve már nem is drága mondjuk a 2004-es soundtrack kiadás. Én megjelenés környékén 15 ezerért vettem. De már csak 10-8 ezerért vesztegetik.Ahogy a DVD díszdoboznak is lement az ára. És hol lehet kapni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Nagyobb CD boltokban érdemes körülnézni. Konkrétan én a Westend-i Media Markt-ban láttam utoljára 8000-ért, nem olyan rég, de még a nyáron. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 8. Ha a Westendes Media Marktban nincs kirakva, érdemes megkérdezni a pultnál, mert én is úgy vettem, hogy nem is volt kint. Ott általában szokott lenni, de csak tavaly nyári árat tudok, akkor volt 13.000, most biztos kevesebb már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2006. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 9. Ha a Westendes Media Marktban nincs kirakva, érdemes megkérdezni a pultnál, mert én is úgy vettem, hogy nem is volt kint. Ott általában szokott lenni, de csak tavaly nyári árat tudok, akkor volt 13.000, most biztos kevesebb már. Holnap úgy is megyek a mammutba, hátha ott is megtalálható valahol, bár nekem ott nem rémlik nagyobb CD bolt. Vagy van ilyen...? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Passz, a Mammutot nem ismerem annyira. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 10. Holnap úgy is megyek a mammutba, hátha ott is megtalálható valahol, bár nekem ott nem rémlik nagyobb CD bolt. Vagy van ilyen...? Van. Alul. Mammut kettő, és le kell menni a sunyiba. Ha a Saturn felé kavarsz, akkor lejutsz, és ott az már egy apróbb szint, nem nehéz megtalálni.... Legalábbis tudtommal az műxik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Van. Alul. Mammut kettő, és le kell menni a sunyiba. Ha a Saturn felé kavarsz, akkor lejutsz, és ott az már egy apróbb szint, nem nehéz megtalálni....Legalábbis tudtommal az műxik. Igen ismerem a Mammutban a Saturn-t, ott vettem a filmkészítő programomat is. Tegnap du. le is szaladtam oda, de semmiféle sw-zenéjük se volt, így egy Bud Spencer DVD-vel vigasztaltam magam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Nem a Saturn! Mellette! Amúgy SWt tényleg nem láttam még ott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Nem a Saturn! Mellette! Amúgy SWt tényleg nem láttam még ott. Na majd megnézem, ha arra járok. Ma este voltam az Árkád-béli Media Marktban, de ott is csak az ep3 zenéje volt meg ' példányban, az pedig már régóta meg van nekem- Marad a Westend. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.