Ugrás a kommentre

Fanboys

Tibur55

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A 21.30 engem is elrettentett, inkább kihagyom. Viszont nekem leghamarabb jövő csütörtök este jöhetne számításba, vagy inkább valamikor utána, de nem hétvégén.

Szerintem döntsétek el ti az időpontot, és ha tudok, csatlakozom.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

FANBOYS | RAJONGÓK HÁBORÚJA | DÍSZELŐADÁS

Alighogy véget ért a Gasztrovizuális hétvége, az Odeon-Lloyd mozi egy újabb meglepetéssel kedveskedik látogatóinak és a Star Wars világ rajongóinak.

És azért, hogy a Fanboyst ne csak a fanatikus Star Wars és mozirajongók várják, hanem azok is, akik nem elégszenek meg csupán a filmélménnyel, egy olyan fergeteges estével készülünk, ahová még maga Darth Vader (Bakancsos Ádám – a Nagyúr hivatalos magyarországi képviselője) is ellátogat. A Sötét Nagyúr azonban nem lesz egyedül, elhozza magával birodalmi rohamosztagosait, (akik többek között a jegykezelést is bonyolítják még 1-2 hétig. ) és más a Star Wars univerzumból ismertté vált galaktikus kalandor is velük tart.

A program nyitásaként az igazi magyar, beöltözött fanboyok fogják osztogatni a Fanboys – Rajongók háborúja plakátokat a Nyugati téren (Westend előtt) előre láthatólag 17:30-tól. Majd az Odeon-Lloydba érkezve fogadják a vendégeket és szívesen veszik ha egy-két fotó is készül róluk a családi fényképalbumba.

A Csillagok Háborúja „hangulat” fokozásához pedig Jobbágy Tamást hívtuk segítségül, aki a Greedo Star Wars Shop tulajdonosaként felajánlott relikviáit az Odeon-Lloyd mozi előterében állítja ki. A tökéletes szórakozás érdekében, pedig a mozi büféje kifejezetten erre az alkalomra kevert „Halálcsillag” koktéllal várja a vendégeket.

kiegészítés:

A program egy része igazából folyamatos: a Star Wars relikviák hetekig az Odeonban állomásoznak majd - természetesen szigorú biztonsági intézkedések mellett -, remélhetőleg a Halálcsillag koktél sem fogy el, feltéve ha Jabba nem látogat el hozzánk, továbbá a Birodalom volt olyan kegyes és két hétre rendelkezésünkre bocsájtott rohamosztagosokat, akik jegykezelőnek álcázva lázadó kutyák után kutatnak majd az Odeon-Lloyd területén. :D

A plakátosztogatásra, melyen Darth Vader nagyúr is részt vesz, MA (péntek) DÉLUTÁN kerül sor, mint ahogy a díszelőadások is ma lesznek (19:45-től és 21:30-tól). Gyertek el!

/Jaramura Szadako/

Szerkesztve: - Darth_Phobos
Hozzászólás ideje:

Ez nagyon jól hangzik, de ma nem hiszem, hogy összejön. Viszont akkor még a következő két hétben valamikor kéne megejteni a mozit, ha megyünk, mert legalább még ott lesznek a rohamosztagosok, stb. :D

"minden attól függ, hogy teljesít a film a moziban. ha a rövid futása ellenére elég nagy kultusza lesz, szerintem dvd-n is simán megjelenhet. szóval, menjetek, nézzétek meg!" - jaramura

Tehát nézzétek a moziban, mert akkor jön DVD-n :D

Szerk: feliratos a film. a porton is az van, meg az SW.hu-n is Kay Jax is mondta, mert ő tegnap látta.

Hozzászólás ideje:
Ez nagyon jól hangzik, de ma nem hiszem, hogy összejön. Viszont akkor még a következő két hétben valamikor kéne megejteni a mozit, ha megyünk, mert legalább még ott lesznek a rohamosztagosok, stb. :)

Részemről szívesen megnézném jövő héten valamikor a 19:45-ös előadást. Egyelőre bármelyik nap jó, ha valakinek lenne valamilyen prioritása (SimonZ-nek jó lenne a csütörtök vagy péntek, ha jól értettem), akkor szóljon, és összehozhatjuk. :D

De hétköznap nem jó, mert akkor csak fél 10-kor adják, épp hogy az utolsó vonatom elérném, aztán reggel meg meló. Ha helyi lakos lennék, akkor már talántán, de így nem igazán jön össze.

Szerkesztve: - MissKarrde
Ma megint megnéztem a filmet. Nagyon szórakoztató. ;)
Nem is tudtam, hogy délelőtt is adják az Odeonban :D

Remélhetőleg sokan megnézik és akkor jöhet majd DVD-n. Azt mondta jaramura, hogy nézettségtől függ a DVD sorsa.

:o Úgy volt, hogy holnap haverokkal megnézzük, de egyikük lemondta, mert a szülei nem engedik el (24 éves) ilyenkor este :(

Akkor marad a jövő7, amikor megnézzem valaki mással :(

Nagyon jól néz ki a Vader jelémez, csak, mint tegnap a viselője mondta, bőr. Ami ugye kényes arra, ha víz éri, csak pucerájban mosható. Viszont csütörtök óta ÉREZHETŐEN beleizzadt......

A film nekem is tetszik, bár ezt eddig is tudtátok. És bárkivel bármikor megnézem még egyszer (többször).

Szerkesztve: - Darth Krande
Hozzászólás ideje:
Krande, MissKarrde: és mit szólnátok a jövő hét péntekhez? Másnap lehet aludni, és MissKarrde, Téged a vonatig el is vihetnélek.

Hmm... még gondolkodom rajta egy picit, a hétvégén csajokkal voltunk Pesten, így aztán még kigondolom, hogy belefér-e még egy így :) Köszi a felajánlást, a vonat nem lenne gond, mert gyalog is kb. 10-15 perc csak a mozi, és elérném az utolsót még simán. Másnap meg lehet tovább aludni, mivel a szombati melóhelyi találka nem fog korán kezdődni.

:D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.