MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Hmm... egész jól hangzik, időben is viszonylag jó a 8 óra, de még lentiek miatt filóznom kell rajta. De mindenképpen jó lehetőségnek tűnik. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Úgy néz ki, a péntek számomra jó lenne. Bár nekem minden nap jó mostmár Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Köszi, hogy kiraktad Bomarr. Sajnos nekem anyagi és időbeni okok miatt nem jó 18 -a. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Ezt a pechet! Végre adják normális időpontban a Fanboys-t, erre pont az az este nem lesz jó. Ma ugyanis kaptam két ingyen jegyet a Becstelen Brigatyk premier előtti vetítésére a MOM Parkba, épp ugyanakkorra. Kolléganőm nyerte valahol, de nem tudnak rá elmenni. Ez egyébként jó hír, mert azt is szerettem volna megnézni, de kár, hogy épp ugyanakkor lesz. Phobos, így részemről továbbra is érvényes a péntek, ha tényleg eljönnél, akkor mehetnénk együtt. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 10. Nekem szimpatikus a Corvinos vetítés, egyelőre úgy néz ki, ráérek. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 11. Most nézem, hogy péntektől vasárnapig 19:45-kor is lesz előadás Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. No, frissült a műsora az Odeon-Llyodnak Mostmár délután 3-kor is van előadás http://www.odeon-lloyd.hu/?page_id=3 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Ez aztán a jó hír! Így lehet, hogy vasárnap 3-kor gyerekcsapattal megnézzük, és ha valakinek jó, csatlakozhat. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 12. Ez aztán a jó hír! Így lehet, hogy vasárnap 3-kor gyerekcsapattal megnézzük, és ha valakinek jó, csatlakozhat. Nekem sajnos csak a péntek lenne jó. Vagy a 3 óra vagy a 7 óra. De inkább az előbbi, akkor +25 perces rendezői vágatlan változatot vetítenek belőle és még hamar haza is tudnék érni ha azt nézném meg. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Akkor senki nem jön holnap moziba? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Sajnos én biztos nem Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. A múlt hét pénteki Fanboys napon készült képek: http://www.odeon-lloyd.hu/?p=447 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Akkor senki nem jön holnap moziba? Miután kiderült, hogy hétvégén lesz 3 órai vetítés is, a gyerekek miatt nem volt kérdés, melyik lesz a nyerő. Így legalább ők is láthatják. Viszont sajnálom, hogy neked ez nem jó. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Azóta ezt megoldottam lesz kivel elmenni, tekintve azt, hogy most még nincs párom Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 13. Remek, akkor mindenki jól járt. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Most értem haza a filmről. Baromi jó film és elég családi volt a hangulat a teremben. 7-en voltunk, kb 5 embert látásból ismertem a klubtalikról Érdemes megnézni a stáblistát is, főleg azt megnézni, hogy ki volt a fordító Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Csak azt ne mondd, hogy innen valaki, mert berosálok... Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Csak azt ne mondd, hogy innen valaki, mert berosálok... De Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Na neee! Valakinek végre eszébe jutott, hogy olyant kérjen fel, aki ért is hozzá? Itt a világvége! Esetleg elárulnád a kilétét is (ha más nem pm-ben), ugyanis esélyem sincs mostanában Fanboys mozit látni... Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. kolmilan Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Wow! Nagy Gratula, kolmilannnak! :D Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Á, de jó, gratula neki Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. "Véletlenül" nem fűzte bele a felíratba, hogy az swsaga rajongói körének? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. "Véletlenül" nem fűzte bele a felíratba, hogy az swsaga rajongói körének? Nem. Úgy volt, hogy fordító: ... Balázs és Kither Deckel Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Jaj, ezek a művésznevek! Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Amúgy Pildi! Biztos, hogy a gyerkőcökkel akarod megnézni a filmet? Szerintem vannak benne olyan szövegek amik nem a gyerekeknek valók, meghát néhol eglég gyorsa a felirat váltás. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 14. (szerkesztve) Mondjuk arra nem gondoltam, hogy feliratos lesz, pedig úgy egyébként biztos jobb. Ez lehet, hogy már önmagában deal breaker. És a szövegek mennyire durvák? Mert azért vannak fokozatok.... Én nem láttam az előzetest, abből kiderül nagyjából? Szerk: közben megkaptam a választ - nem 10 éveseknek való Szerkesztve: 2009. Augusztus 14. - Pildi Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 15. Leszedték a feliratot a hosszúpuskáról: LOL! Gratula Milán! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 15. Han Solo is a BITCH! Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 16. (szerkesztve) Na most meglepődtem. Ez az eddigi legnagyobb eredményem... filmszalagba égették a feliratom! Kösz a gratulákat! (Ha valaki ismer egy illetékest: a szinkronba is besegítenék. ) Ody: nem szedték le. Szerkesztve: 2009. Augusztus 16. - kolmilan Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.