Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 16. Ody: nem szedték le. Úgy értettem, hogy a készítők. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 16. nem 10 éveseknek való A fentiről nem tudtam meggyőzni a 10 és 11 éveseket, akiket még a felirat sem tántorított el, annyira akartak jönni, így mégis megnéztük. Igaz, volt benne pár szaftos szöveg, de mivel eleve a feliratolvasás nem ment nekik könnyen, szerintem ezeket szó szerint nem is fogták, részleteiben meg végképp nincs értelmük, így káros hatása biztos nem lesz. Viszont legalább annyira élvezték a filmet, mint én, a szövegszerű poénok egy részének elmulasztása ellenére, mert a képek sokszor magukért beszéltek. Nagyon jó kis film volt, abszolút üdítő és szórakoztató, az apróbb és karakteresebb SW utalások és poénok nagyon feldobták az egyébként nem túl szofisztikált történetet. Örülök, hogy láttuk. És végül, de nem utolsósorban: remek volt a felirat! Gratula, kolminan! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 16. A buzibár valamiért ismerős volt és csak most ugrott be honnan. az egy az egyben az alkonyattól pirkadatig paródiája. A pultos csávó az még az eredeti filmben is szerepelt, ő volt a pénisz fegyveres fazon. Érdemes utána járni. Válasz
jamamura szadakó Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. A buzibár valamiért ismerős volt és csak most ugrott be honnan. az egy az egyben az alkonyattól pirkadatig paródiája. A pultos csávó az még az eredeti filmben is szerepelt, ő volt a pénisz fegyveres fazon. Érdemes utána járni. helyesbítenék: a péniszfegyveres fazont tom savininek hívják, aki nem mellesleg trükkmágus, a legtöbb romero-horrorhoz ő gyártotta a maszkokat. a többi stimmel. ja és üdv a fórumon! az odeon nevében köszönjük, hogy dédelgetitek a filmet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 17. helyesbítenék: a péniszfegyveres fazont tom savininek hívják, aki nem mellesleg trükkmágus, a legtöbb romero-horrorhoz ő gyártotta a maszkokat. a többi stimmel. ja és üdv a fórumon! az odeon nevében köszönjük, hogy dédelgetitek a filmet. Akkor csak hasonlított rá. Egyébként üdv a fórumon, és persze szívesen reklámozzuk a filmet. Amint látod páran már meg is nézték innen. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 18. Pildi: örülök, hogy az Utánpótlásoknak is tetszett! No, így harmadszorra nézve EGYRE JOBB FILM Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Megnézem még negyedszer is? Vagy marad már lemezre, ha lesz? Nagyon bejött ez neked Az ismerősöd, akivel voltál, nagyon szimpatikus volt Rendes volt tőletek, hogy kikísértetek a vonathoz Tegnap este végül páran elmentünk a Corvin vetítésére, én is átgondoltam kicsit, és nem lett volna jó kihagyni. Ha nem is csak a film miatt, hanem a hangulat, stb. miatt Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. El is felejtettem a Corvini előadást Itt egy felvétel az augusztus 7.ei Fanboys Díszelőadásról: http://vimeo.com/6148663 Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Valami komoly gubanc van a hanggal. De a kiskölkök jópofák voltak amikor kezet fogtak a rohamosztagossal. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. A Corvinban elég sokat fotóztak, valahova csak felrakták Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Szerintem meg is veszem majd DVD-n. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 19. Szerintem meg is veszem majd DVD-n. Én is, ha megjelenik. Válasz
jamamura szadakó Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 21. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 21. Én is, ha megjelenik. meg fog jelenni. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 22. Ez igazán jó hír! Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Február 18-án jelenik meg 2000 Ft-ért a Fanboys Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Van már hír, milyen extrák lesznek a lemezhez? Gondolom, nem túl sok. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Hozzászólás ideje: 2009. December 16. (szerkesztve) Van már hír, milyen extrák lesznek a lemezhez? Gondolom, nem túl sok.Csak ennyit tudok, jó lenne ha írna jaramura ide, ha már regisztrált régebben Szerkesztve: 2009. December 16. - Darth_Phobos Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Február 18-án jelenik meg 2000 Ft-ért a Fanboys Egy vevő már van. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Egy vevő már van. Láttad már Ody? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Láttad már Ody?Nem is egyszer. Írtam róla korábban. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Hozzászólás ideje: 2009. December 16. Nem is egyszer. Írtam róla korábban. Ja akkor jó. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Hozzászólás ideje: 2009. December 29. De jó a németeknek. Blu-Ray kiadás Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Hozzászólás ideje: 2009. December 29. De jó a németeknek.Ja Kár, hogy itthonra csak egy egylemezes DVD kiadás jön belőle Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Ja Kár, hogy itthonra csak egy egylemezes DVD kiadás jön belőle Sz*rok vagyunk, de ez van sajnos. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Hozzászólás ideje: 2009. December 29. A német kiadás szuper...jól látom, hogy valódi rajongók kerültek befényképezésre a mellékelt füzetbe? De csodálatos lenne egy ilyen hazai kiadás, az itthoni (swsaga) rajongókról készült csoportképpel megtűzdelve. Jaj de szép álom. Gyurcsány kérlek ébressz fel. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Hozzászólás ideje: 2009. December 29. A német kiadás szuper...jól látom, hogy valódi rajongók kerültek befényképezésre a mellékelt füzetbe? De csodálatos lenne egy ilyen hazai kiadás, az itthoni (swsaga) rajongókról készült csoportképpel megtűzdelve. Jaj de szép álom. Gyurcsány kérlek ébressz fel. :D Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Kár, hogy itthonra csak egy egylemezes DVD kiadás jön belőle Legalább jön Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Legalább jön Így van, főleg azután, hányan nézték meg moziban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Szó mi szó BR -ből alig adnának el 4-5 darabot. Ezért kár kiadni nálunk. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. Hozzászólás ideje: 2010. Január 5. DVD megjelenési hír: http://www.dvdextra.hu/news.asp?KOD=299866...084536929113841 És maga a DVD Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.