Hozzászólás ideje: 2010. Január 5.15 éve Hamarosan megjelenik. És egész jól néz ki a borítója. Sokkal jobb, mint a moziplakát.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 5.15 éve Hamarosan megjelenik. És egész jól néz ki a borítója. Sokkal jobb, mint a moziplakát. És van rajta szinkron.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 5.15 éve Én örülök a szinkronnak, bár a moziban annak örültem, hogy feliratos volt, mert így a szaftos szövegek nem nagyon jutottak el a velem lévő ifjak tudatáig, amikor olvasgatni próbálták a feliratot.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 5.15 éve Én örülök a szinkronnak, bár a moziban annak örültem, hogy feliratos volt, mert így a szaftos szövegek nem nagyon jutottak el a velem lévő ifjak tudatáig, amikor olvasgatni próbálták a feliratot. Szerintem finomítottak rajta.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 5.15 éve Én örülök a szinkronnak, bár a moziban annak örültem, hogy feliratos volt, mert így a szaftos szövegek nem nagyon jutottak el a velem lévő ifjak tudatáig, amikor olvasgatni próbálták a feliratot. Most majd fog... majd fog Remélem jó lesz a szinkron és kíváncsi vagyok arra a magyar extrára is.
Hozzászólás ideje: 2010. Január 5.15 éve Majd először egyedül nézem meg, és kiderül, mennyire szalonképes.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 10.15 éve Végre sikerült megnéznem a Fanboyst! Nekem személy szerint nagyon bejött, viszont sajnos megvan az a hátránya, hogy csak a SW-fanok (azaz MI) tudják értékelni és kiszúrni minden apró utalást és poént, amiktől hemzseg a film. A sztori is jó volt, a karakterek is aránylag bejöttek, egyszóval jó volt. Oldalakat tudnék írni, de már biztos unhatjátok, úgyhogy megkíméllek titeket.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 11.15 éve Jövő héten megjelenik a DVD. Egyelőre vacillálok a vétellel.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 11.15 éve Egyelőre vacillálok a vétellel.Én egyből megveszem, szóval ha van kérdésed
Hozzászólás ideje: 2010. Február 18.15 éve Végre tölthető a film magyar szinkronnal is. Remélem nem ront az élvezhetőségén.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 18.15 éve Végre tölthető a film magyar szinkronnal is. Remélem nem ront az élvezhetőségén. Belekukkantottam, a hangok jók, kivéve Billy Dee Williamset(Sörös Sándor helyett Gesztesi Károly jobb lett volna). A fordítás pedig ingadozó, néhol egész jó, máshol el van szúrva.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 18.15 éve Belekukkantottam, a hangok jók, kivéve Billy Dee Williamset(Sörös Sándor helyett Gesztesi Károly jobb lett volna). A fordítás pedig ingadozó, néhol egész jó, máshol el van szúrva.Asszem Sörös Sándor volt az eredeti Lando szinkron.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 18.15 éve Asszem Sörös Sándor volt az eredeti Lando szinkron. Igen, végül is jó ez így, azt hiszem, Gesztesi már nem szinkronizál. Persze Shrek kivétel.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 18.15 éve Aha, a Jediben szinkronizálta Sörös Sándor Landot, a Birodalomban Újréti volt a hangja, de mindegy, mindekttő jobb, mint a Gesztesi féle Sajnos ma még nem készült el a csomagom, így csak holnap tudom megvenni a lemezt
Hozzászólás ideje: 2010. Február 18.15 éve Asszem Sörös Sándor volt az eredeti Lando szinkron. Én mostanában találtam meg a gyerekkori jegyzeteimet, benne a kedvenc filmjeim adataival, és aszerint a legelső szinkronban Újréti László volt. Egyébként nekem megjött a levél, hogy átvehető a Fanboys DVD. Szerkesztve: 2010. Február 18.15 éve - Pildi
Hozzászólás ideje: 2010. Február 18.15 éve Én mostanában találtam meg a gyerekkori jegyzeteimet, benne a kedvenc filmjeim adataival, és aszerint a legelső szinkronban Újréti László volt. A Birodalomban igen, a Jediben nem...
Hozzászólás ideje: 2010. Február 18.15 éve Belekukkantottam, a hangok jók, kivéve Billy Dee Williamset(Sörös Sándor helyett Gesztesi Károly jobb lett volna). A fordítás pedig ingadozó, néhol egész jó, máshol el van szúrva. A hangok nem rosszak, bár kicsit zavaró, hogy lassan minden szinkronszínész hangja a fejemben van és teljesen más karaktert párosítok hozzá, mint amit ebben a filmben szinkronizálnak. Molnár Ilona hihetetlenül aktív, lassan minden filmben hallom a hangját, ami persze nem zavar, mert szeretem... (mármint a hangját)
Hozzászólás ideje: 2010. Február 18.15 éve Molnár Ilona hihetetlenül aktív, lassan minden filmben hallom a hangját, ami persze nem zavar, mert szeretem... (mármint a hangját) Ok, de Ilona már régóta szinkronizálja Kristen kisasszonyt, ezt nem vetheted fel problémának Ha új emberkét szinkronizálna, még megérteném a zavarodat
Hozzászólás ideje: 2010. Február 18.15 éve Ok, de Ilona már régóta szinkronizálja Kristen kisasszonyt, ezt nem vetheted fel problémának Ha új emberkét szinkronizálna, még megérteném a zavarodat Részemről Ahsoka szinkronizálásával kezdődött a pályafutása.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 18.15 éve Részemről Ahsoka szinkronizálásával kezdődött a pályafutása. Részemről meg a Toy Storyból, de Kristennek már a Veronic Marsnál is a hangja volt
Hozzászólás ideje: 2010. Február 19.15 éve Hát tényleg nem valami jó a szinkron/felirat fordítása. A hangokkal meg vagyok elégedve, de az Imádlak/Tudom az nagyon nem bejövős Marad kolmilan feliratával való nézés, és ez a kiadvány is szépen ellesz a polcon
Hozzászólás ideje: 2010. Február 19.15 éve Hát tényleg nem valami jó a szinkron/felirat fordítása. A hangokkal meg vagyok elégedve, de az Imádlak/Tudom az nagyon nem bejövős Meg ez az állandó sztárvórszozás. A felirat is ennek a Fuchs Daninak a fordítása? Szerkesztve: 2010. Február 19.15 éve - kolmilan
Hozzászólás ideje: 2010. Február 19.15 éve Meg ez az állandó sztárvórszozás. A felirat is ennek a Fuchs Daninak a fordítása?Szerintem igen, mert ugyanaz van a szinkronban, mint a feliratban
Hozzászólás ideje: 2010. Február 19.15 éve Hamarosan én is megtekintem ezt a csodát magyarul 720p-s HD minőségben.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 22.15 éve Megnéztem immár én is Nos, sajna nem egy nagy eresztés, de párszor jót röhögtem rajta, főleg miután eljutottak a birtokra.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 22.15 éve Megnéztem immár én is Nos, sajna nem egy nagy eresztés, de párszor jót röhögtem rajta, főleg miután eljutottak a birtokra. A biztonsági főnök hatalmas arc.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 22.15 éve A biztonsági főnök hatalmas arc. A kvízkérdések hatalmasak voltak
Hozzászólás ideje: 2010. Február 22.15 éve A kvízkérdések hatalmasak voltak "most mondták, hogy felejtsem el amit eddig hittem"
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.