Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Valaki Sony Vegas szakértő, mondja meg hogy lehet úgy elmenteni videot avi-ba hogy ne legye 700 mb amikor csak 3 és fél perces Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 8. (szerkesztve) Valaki Sony Vegas szakértő, mondja meg hogy lehet úgy elmenteni videot avi-ba hogy ne legye 700 mb amikor csak 3 és fél perces Egyszerű, ne DV-be tömörítsd (jaj, kezdetben én is mennyit szívtam ezen). A Sony ugyanis alapból DV-s avi-t tömörít, ettől egyrészt sötétebb lesz a kép, másrészt iszonyú méreteket ölt a legkisebb videó is. A legjobb renderelés talán ez (én ezt kisérleteztem ki: File -> Rendrer as A megjelenő ablakban a Template-et állítsd PAL DV-re, ez azért jó, mert nem lesz csíkos tőle a kép, és kevesebb dolgot kell átállítgatni. Ha ez megvan, nyomj a Custom gombra. Az újabb ablaknál a Project fülnél állítsd be a Bestet. Aztán katt a Video fülre. Na itt jön a trükkös része, ez az egyik, ami meghatározza a videó méretét (kép és file méret) valamint a minőségét. A Video Formatot állítsd kedved szerint (legjobb, ha kicsit kisérletezel egy pár másodperces részlettel, mert sokszor jelentős különbségeket produkálnak az egyes codecek - más képméret, rosszabb kép, kisebb helyfoglalás). Jómagam a DivX Pro 5.1.1 Codecet használom a legsűrűbben. Még állíthatod a Frame Size-t (ez a kép mérete), de azt általában nem szoktam bántani. Eztán nagyon fontos még az Audio fül beállítása (én kezdetben kihagytam, csúnyán meg is jártam). Itt az Audio Formatnál az MPEG Layer-3-at javaslom. A többi sem rossz, de a legvalószínűbb, hogy ez a codec mindenkinek megvan (azon túl nem rontja a hangot). Eztán OK, nevezd el a videjódat, aztán mentés. Ezek után egy 100 MB-nál kisebb videót fogsz kapni. Nagyobb csak akkor lesz, ha túlléped az 5-6 perces keretet, de ekkor is a 100 MB környékén mozog. Szerkesztve: 2007. Június 8. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Espada Láser - modelo SX Jól nyomja a kis perverz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Füge elsö videoja : Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Füge, Pókemberkedünk? Amúgy klassz lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. (szerkesztve) De azért kicsit passzol hozzá, nem? Szerkesztve: 2007. Június 9. - Füge Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Szerintem igen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Az egyik kedvenc Spiderman számom. A klippwel kapcsolatban hát nem sok vágás van benne de nem baj. jó ez így . passzol hozzá valamelyest. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Nekem tetszik. Nem az az elkapkodós stílusú klip, amikor az ember harmadszori megnézésre tud csak minden jelenetet beazonosítani, és pont ez benne a jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. (szerkesztve) Nekem is ideje lenne már egy komoly vidiszerkesztő progit kitanulni mert ezekkel szemben a mostani kábé hat programos módszerem eléggé elavultnak tűnik. Szerkesztve: 2007. Június 10. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. (szerkesztve) Majd még csinálok pár filmbeli montázst playback zenével Szerkesztve: 2007. Június 9. - Füge Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Utálom a pókmansut, bocs' Füge. Töbebt nem is mondok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. De a zenéjével mibajod? annak köze sincs a falmászóhoz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Komplett nem szeressem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 9. Arachnofóbiás vagy? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Június 16. http://www.habtv.hu/index.php?vid=2902 elég morbid, ahhoz képest, hogy reklám... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 24. Na akkor arra a logótervezési versenyre amiket majd csinálok, ide beszúrom. Még ma, abban a szűk 12 percben még körvonalazódnak a terveim, és holnap sztem összedobóm a concepteket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 25. Várjuk, várjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 25. Nem lesz ebből semmi. Nem jut eszembe semmi jó dolog. A név terén sokkal jobb lenne, ha középen lenne az O betü, mert első pillanatól fogva a Halálcsillag tervrajzát akartam központi motivumnak betenni, ami helyettesítette volna az O betűt. De így, hogy ORA, így nem tudom elképzelni. Na azért beszúrom azt, amivel szenvedtem itt egy órát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 25. Szerintem a Halálcsillag inkább birodalmi szimbólum, mint egy peremvidéki szövetségé. Nem is hinném, hogy nagyon túl kéne csicsázni, esetleg középre egy csillagot szimbolizáló rajz illene. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 25. Jó, de szerintem a Halálcsillag tervrajzai kicsit más vonatkozásúak, mint maga a Halálcsillag. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 25. Jó, de szerintem a Halálcsillag tervrajzai kicsit más vonatkozásúak, mint maga a Halálcsillag. Jelentéstartama csak van Bár mondjuk tény és való, hogy egy banthalepény -mint peremvidéki szimbolum - nem túl impozáns egy jelvényre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 25. A név terén sokkal jobb lenne, ha középen lenne az O betü, mert első pillanatól fogva a Halálcsillag tervrajzát akartam központi motivumnak betenni, ami helyettesítette volna az O betűt. Tulajdonképpen középen van az, csak úgy kell írni, hogy SWORA. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 25. Lehet megpróbálom akkor úgy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 26. Kíváncsian várom, szerintem hangulatos ez is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 26. Jó ez a kép coce! A fórumnak nem akarsz logót tervezni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 26. De, majd fogok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 26. Tanulás közben ötlött fel bennem ez az ötlet, amit most gyorsan összedobtam. Koncepcióváltást hajtottam végre, de a halálcsillag motivumtól nem tudtam elszakadni. Ha beküldök valamit, mindenképp ez lesz, csak még finomítok rajta esetleg. Csak most mars vissza tanulni, mert a lelkiismeret marását érzem az oldalamban! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 26. Ez jobban tetszik! Az egyszerűsége mellett, ötletes is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 26. (szerkesztve) Igen, logónál nem célszerü kész képet felhasználni, szerintem. Mint ahogy az előzőnél tettem(halálcsillag). Egyszerüségre kell törekedni, meg ezt mindenfajta színben lehet váltogatni. Most jól le is dorgáltam magam... Szerkesztve: 2008. Január 26. - Coce_Plant Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.