Ody Mandrell Posted January 13, 2017 Share Posted January 13, 2017 Most hallgatom a két CD-s full soundtracket és még mindig lélegzetelállító. Mintha a film pörögne előttem (amit lassan már idejét se tudom mikor láttam utoljára, hála az új érának). John bácsi hatalmasat alkotott ezzel a zenével, évekre, évtizedekre megalapozta az SW zenéjét. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted January 13, 2017 Share Posted January 13, 2017 Most hallgatom a két CD-s full soundtracket és még mindig lélegzetelállító. Mintha a film pörögne előttem (amit lassan már idejét se tudom mikor láttam utoljára, hála az új érának). John bácsi hatalmasat alkotott ezzel a zenével, évekre, évtizedekre megalapozta az SW zenéjét. Pont én is a minap hallgattam, és ugyanezt fogalmaztam meg. Elképesztő OST-t hozott itt létre Williams, letett egy világszinten is ikonikus zenét az asztalra (Duel of Fates) és olyan részletességgel készítette el az egész anyagot, amit azóta is várunk egy SW filmnél. Ha létezik csillagos hatos, akkor ez a soundtrack album az. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 13, 2017 Author Share Posted January 13, 2017 Ebbe tényleg beleadott apait anyait, ez nagyon kihallatszik! Felsorolni se tudnám a sok remek témát, annyi van. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jar-Jar Binks Posted January 16, 2017 Share Posted January 16, 2017 Tökéletes mestermű. Hibátlan. Minden zene hozzákapcsolódott egy egy jelenethez. Egyszerűen döbbenet hogy ezt honnan húzta elő. Minden zene új, de mégis klasszikus SW. Tényleg tökéletes. Az egész PT szenei világát megalapozta ezzel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 16, 2017 Author Share Posted January 16, 2017 Ráadásul még az EPVII-ben is felcsendulnek innen ismerős dallamok. ☺ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 Számomra továbbra is Nr.1 SW-zene! Igen, még az Imperial March-ot is veri. Számtalan jó zene van, de nálam ez telitalálat. Igazi SW esszencia. 1 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 9, 2019 Author Share Posted November 9, 2019 Emlékszem ezt 1999 tavaszán orvérzésig játszotta az MTV music channel. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 Amikor feltárul az ajtó, felbukkan Maul, majd felcsendül ez a zene, és felvillannak fénykardok... aztán kezdetét veszi A párbaj. Nos, ez kb. századik nézésre is libabőr volt. Imádom! 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 10, 2019 Share Posted November 10, 2019 Ez is, illetve a The Tide Turns zenei részlet is libabőr, nagyjából azt hiszem onnantól, hogy Anakinnek visszajön az energia. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted November 10, 2019 Share Posted November 10, 2019 Én a Duel of the Fates-et kórus nélkül jobban bírnám. De azért bírom valamennyire. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Porg Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Érdekes, hogy ezt írod. Kórus nélkül el sem tudom képzelni, ettől lesz "földön túli", Erő által átjárt, emelkedett, feszült, fenyegető, súlyos, stb. A "halandzsa" nyelvezet is telitalálat, rímekbe szedve. Bitang! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Cupsy Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 2019. 11. 10. - 10:12, Rog írta: Én a Duel of the Fates-et kórus nélkül jobban bírnám. De azért bírom valamennyire. Tessék: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 7 órával ezelőtt, Darth Porg írta: Érdekes, hogy ezt írod. Kórus nélkül el sem tudom képzelni, ettől lesz "földön túli", Erő által átjárt, emelkedett, feszült, fenyegető, súlyos, stb. A "halandzsa" nyelvezet is telitalálat, rímekbe szedve. Bitang! Sanskrit az a halandzsa. Ez az eredeti szöveg amúgy: Under the tongue root a fight most dread, and another raging behind in the head. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Porg Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Pedig anno ezt már tudtam, csak... :)) köszike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts