Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 13. Hozzászólás ideje: 2017. Január 13. Most hallgatom a két CD-s full soundtracket és még mindig lélegzetelállító. Mintha a film pörögne előttem (amit lassan már idejét se tudom mikor láttam utoljára, hála az új érának). John bácsi hatalmasat alkotott ezzel a zenével, évekre, évtizedekre megalapozta az SW zenéjét. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Január 13. Hozzászólás ideje: 2017. Január 13. Most hallgatom a két CD-s full soundtracket és még mindig lélegzetelállító. Mintha a film pörögne előttem (amit lassan már idejét se tudom mikor láttam utoljára, hála az új érának). John bácsi hatalmasat alkotott ezzel a zenével, évekre, évtizedekre megalapozta az SW zenéjét. Pont én is a minap hallgattam, és ugyanezt fogalmaztam meg. Elképesztő OST-t hozott itt létre Williams, letett egy világszinten is ikonikus zenét az asztalra (Duel of Fates) és olyan részletességgel készítette el az egész anyagot, amit azóta is várunk egy SW filmnél. Ha létezik csillagos hatos, akkor ez a soundtrack album az. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Január 13. Ebbe tényleg beleadott apait anyait, ez nagyon kihallatszik! Felsorolni se tudnám a sok remek témát, annyi van. Válasz
Jar-Jar Binks Hozzászólás ideje: 2017. Január 16. Hozzászólás ideje: 2017. Január 16. Tökéletes mestermű. Hibátlan. Minden zene hozzákapcsolódott egy egy jelenethez. Egyszerűen döbbenet hogy ezt honnan húzta elő. Minden zene új, de mégis klasszikus SW. Tényleg tökéletes. Az egész PT szenei világát megalapozta ezzel. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Január 16. Ráadásul még az EPVII-ben is felcsendulnek innen ismerős dallamok. ☺ Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Számomra továbbra is Nr.1 SW-zene! Igen, még az Imperial March-ot is veri. Számtalan jó zene van, de nálam ez telitalálat. Igazi SW esszencia. 1 5 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Emlékszem ezt 1999 tavaszán orvérzésig játszotta az MTV music channel. 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Amikor feltárul az ajtó, felbukkan Maul, majd felcsendül ez a zene, és felvillannak fénykardok... aztán kezdetét veszi A párbaj. Nos, ez kb. századik nézésre is libabőr volt. Imádom! 1 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. November 10. Hozzászólás ideje: 2019. November 10. Ez is, illetve a The Tide Turns zenei részlet is libabőr, nagyjából azt hiszem onnantól, hogy Anakinnek visszajön az energia. 2 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. November 10. Hozzászólás ideje: 2019. November 10. Én a Duel of the Fates-et kórus nélkül jobban bírnám. De azért bírom valamennyire. 2 Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2019. November 28. Hozzászólás ideje: 2019. November 28. Érdekes, hogy ezt írod. Kórus nélkül el sem tudom képzelni, ettől lesz "földön túli", Erő által átjárt, emelkedett, feszült, fenyegető, súlyos, stb. A "halandzsa" nyelvezet is telitalálat, rímekbe szedve. Bitang! 2 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. November 28. Hozzászólás ideje: 2019. November 28. 2019. 11. 10. - 10:12, Rog írta: Én a Duel of the Fates-et kórus nélkül jobban bírnám. De azért bírom valamennyire. Tessék: 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. November 28. Hozzászólás ideje: 2019. November 28. 7 órával ezelőtt, Darth Porg írta: Érdekes, hogy ezt írod. Kórus nélkül el sem tudom képzelni, ettől lesz "földön túli", Erő által átjárt, emelkedett, feszült, fenyegető, súlyos, stb. A "halandzsa" nyelvezet is telitalálat, rímekbe szedve. Bitang! Sanskrit az a halandzsa. Ez az eredeti szöveg amúgy: Under the tongue root a fight most dread, and another raging behind in the head. 1 Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2019. November 28. Hozzászólás ideje: 2019. November 28. Pedig anno ezt már tudtam, csak... :)) köszike Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.