Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Meglepően bátran bevállalják a prequelt. Egyelőre szinte csak arról van szó. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Samuel Jackson mekkora troll!! Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Gyerekek, megkönnyeztem Haydent és Ian -t SJ tényleg troll volt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Nagy tapsot kaptak, láthatóan szeretik őket. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Remélem Ewan is megjelenik vagy legalább egy videóüzenetet küld Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Ford is ott van! Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. (szerkesztve) Mi lesz még itt emberek :clap: És ez az első Celebration, amelyen Ford részt vesz Szerkesztve: 2017. Április 13. - Bence1997 Válasz
reaper Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Kár, hogy munkában vagyok és csak hang nélkül tudok csak néha ránézni a közvetítésre, de így is hülyének nézhetnek úgy vigyorgok Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Mondjuk azért a stabil livestream sem lenne rossz (bár mondjuk ez úgy live, minthogy én Donald kacsa vagyok...). Egyik pillanatban még a nagy öregek ülnek bent, aztán már Lucas áll a színpadon, aztán hopp, már Kennedy is ott áll, most meg egy szót nem tudnak akadás nélkül végigmondani, ami a Fisher megemlékezés közepén k*rva jó... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Ja most nekem is leállt a stream... Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Mondjuk azért a stabil livestream sem lenne rossz (bár mondjuk ez úgy live, minthogy én Donald kacsa vagyok...). Egyik pillanatban még a nagy öregek ülnek bent, aztán már Lucas áll a színpadon, aztán hopp, már Kennedy is ott áll, most meg egy szót nem tudnak akadás nélkül végigmondani, ami a Fisher megemlékezés közepén k*rva jó... Egyetértek Ugrálnak ide-oda, nekem szaggat is a stream Pedig döfi kis panel lenne ha normális körülmények között lenne levetítve. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Tök jó, hogy Fisher lányának hallhattuk az elejét és a végét. Miért a youtube-on kell közvetíteni? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Hopp, volt egy forgatási kép az EPVIII-ból amin Carrie szerepelt! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Basszus, pont pislantottam. (Amúgy nem, de egy pillanatra nem tudtam hová tenni.) Williams, élőben? WOW! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Jaja! Tényleg itt van mindenki aki él és mozog, de még az is aki halott. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Én is meglepőttem azon Ody Williams Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. (szerkesztve) Csak most kapcsolódtam be, nemtom valamiért a youtube nekem délután fél hetet írt kezdésnek reggel amikor néztem Volt valami érdekes? Stream stabilitás: akkor megnyugodtam, hogy a hiba nem az én készülékemben van De amúgy katasztrófa, nekem nem rémlik, hogy tavaly vagy tavaly előtt ilyen gané lett volna stream. Szerkesztve: 2017. Április 13. - Darth Cupsy Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. (szerkesztve) Csak most kapcsolódtam be, nemtom valamiért a youtube nekem délután fél hetet írt kezdésnek reggel amikor néztem Volt valami érdekes? Stream stabilitás: akkor megnyugodtam, hogy a hiba nem az én készülékemben van De amúgy katasztrófa, nekem nem rémlik, hogy tavaly vagy tavaly előtt ilyen gané lett volna stream. Lucas, Ford megjelent Ja és Liam, meg SJ beköszönt. Meg Carrie -re emlékeztek. És a bejelentett vendégek(Mark, Hayden, Ian, Billy, Anthony stb. ) A Stream -ről: folyamatosan akad, ugrik össze-vissza, meg nekem még tölt is Tavaly nem volt ilyen, sőt semmi probléma sem volt, és ha jól tudom a 15 -ös Anaheim -i Celebration -nel sem volt problem. Szerkesztve: 2017. Április 13. - Bence1997 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Volt valami érdekes? Semmi érdekes, csak ilyen noname figurák lófráltak ott, a sokadik mellékszereplők. Mark Hamill, Harrison Ford (vajon hány rohamosztagost küldtek, hogy életében először kilátogasson?), Hayden Christensen (érte meg a rohamosztagosok másik fele ment ), stb. Mondjuk Billy Dee Williamsnek adhattak volna valami gyorsítót. Meg valami George Lucas is beesett, róla már hallottam, de nem tudom hová tenni. Azt nem értem, miért nem lehet ezt a Twitch-en is közvetíteni? Azt csak az ilyen livestremekre találták ki, és ezerszer stabilabb, mint a Youtube. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. John Williamset kihagytad. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Na ez remek! Akkor ha lesz valami üresjárat visszapörgetek Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Az ki? Áh senki, csak egy bolond, aki zenéket ír, és akinek zenéiért több millió ember örjöng Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Mi a f*sz, szegény Andy-t le is kavarták? Pedig ő tuti nekünk magyarázott, nem a Celebrationon lévőknek. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Ja nem. Bocs. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. ÁLLJ! Itt a világvége! Hol van Pablo bögréje? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Várja őt az Animated Origins and Unexpected Fates panelen Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Hozzászólás ideje: 2017. Április 13. Maul sztorija... "Jó fej" ez a Lucas: GL: "Darth Maul is back." Filoni: "And how is that going to work?" GL: "I don't know, you solve it. But he is back." Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.