Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. December 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 9. Ez a minisorozat tényleg jobban megismertette velünk Phasma karakterét. Gyomorforgatóbb a jelleme, mint hittem. Bár illik az Első Rend profiljához, az is biztos. Merr-Sonn és én elkészültünk az utolsó, vagyis 4. résszel. Jó szórakozást! 2 2 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. December 9. Hozzászólás ideje: 2017. December 9. (szerkesztve) 16 perccel korábban, Darth Sky írta: Gyomorforgatóbb a jelleme, mint hittem. Bár illik az Első Rend profiljához, az is biztos. Majd mikor olvasod a róla szóló regényt, akkor még jobban megismerheted ezeket a jellemeket róla! Elég durva dolgokat fog művelni. Szerkesztve: 2017. December 9. - luke19 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. December 9. Hozzászólás ideje: 2017. December 9. Köszi! 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. December 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 9. 1 órával ezelőtt, luke19 írta: Majd mikor olvasod a róla szóló regényt, akkor még jobban megismerheted ezeket a jellemeket róla! Elég durva dolgokat fog művelni. Kíváncsi vagyok rá. Az Ep7-ben se pozitív karakter, de eget rengető gonoszságokat még nem művel a filmben. Egyébként jövő héten már átvehetem a regényt, ami pont ideális olvasmány lesz az Ep8 kapcsán. 1 Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Hozzászólás ideje: 2017. December 10. Kösz az újabb képregényt. 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. December 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. December 22. A 3. számban van egy 3 napos időugrás, a támadás megkezdése előtt. Viszont az Ep8-ból úgy rémlik, hogy a menekülő Ellenállásnak csak 18 órányi üzemanyaga maradt. Ezek szerint az Ep8 mégsem közvetlenül az Ep után veszi fel a fonalat? Leszámítva az első Rey-Luke jelenetet. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 29. Hozzászólás ideje: 2018. Május 29. Végre valahára én is elolvastam az utolsó számot. Ritka nagy görény ez a Phasma. Finn jól tette, hogy pofán verte azzal a vibro bottal. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.