Darth Sky Posted September 24, 2017 Share Posted September 24, 2017 A Star Wars: Phasma százados egy Kelly Thompson által írt, valamint Marco Checchetto által rajzolt, 4 részes minisorozat, a Marvel kiadó gondozásában. Az első szám 2017. szeptember 6-án jelent meg Amerikában, a Star Wars: Az utolsó Jedik hajnala projekt részeként. A történet a Csillagpusztító Bázis pusztulása előtti percekben veszi fel a vonalat, felfedve azt, mi történt a címszereplővel miután Finn és Han a szemétledobóba kényszerítették. A fordítás és szerkesztés ismételten Merr-Sonn és az én munkám. 1. rész 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luke19 Posted September 24, 2017 Share Posted September 24, 2017 Köszi szépen. Érdekes kezdés volt. A rajzok itt is nagyon szépek, mint a Shattered Empire esetében. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomcsi80 Posted September 24, 2017 Share Posted September 24, 2017 Kösz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted September 25, 2017 Share Posted September 25, 2017 Phasma a kamugép. Kíváncsi vagyok hova fut ez ki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted September 25, 2017 Share Posted September 25, 2017 A történet a Csillagpusztító Bázis pusztulása előtti percekben veszi fel a vonalat, felfedve azt, mi történt a címszereplővel miután a Rey, Finn, Han trió a szemétledobóba kényszerítették. Rey nem is volt ott akkor még. Ez a Phasma, ez kéééész... Az Első Rend mintakatonája. Már az ep7-ben sem tett rám nagy benyomást, de most aztán még mélyebbre csúszott. Szerintem az Ellenállás végül neki köszönhetően fogja legyőzni az Első Rendet. Felteszem, az egyik porg majd csúnyán néz rá, ő pedig beenged egy ellenálló kontingenst Snoke tróntermébe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted September 25, 2017 Share Posted September 25, 2017 Rey nem is volt ott akkor még. Ez a Phasma, ez kéééész... Az Első Rend mintakatonája. Már az ep7-ben sem tett rám nagy benyomást, de most aztán még mélyebbre csúszott. Szerintem az Ellenállás végül neki köszönhetően fogja legyőzni az Első Rendet. Felteszem, az egyik porg majd csúnyán néz rá, ő pedig beenged egy ellenálló kontingenst Snoke tróntermébe. És ráfogja másra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted September 25, 2017 Share Posted September 25, 2017 Mondjuk az első arra járó takarítóra. Az azért tetszik, hogy a kis besz*ri árulása nem maradt következmények nélkül, és legalább egy tanú van. Az más kérdés, hogy szerintem megússza, és az ep8-ban már ő lesz a király katonalány, de itt talán még összehozhat valami alamuszit. Mondjuk az is tetszene, ha a végén kiderülne, hogy ő valójában baromira nem jó harctéri katona, viszont baromi jól ért ahhoz, hogy eliminálja azokat, akik az előmenetelét hátráltatják. Érdekes lesz ez a képregény (meg azért a könyvre is kíváncsi vagyok). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted September 25, 2017 Share Posted September 25, 2017 (edited ) Valóban érdekes karakter lehet. Nem elit katona, hanem elit sz*rkeverő. Ez az első szám is meggyőzött róla, hogy kár volt védenem a film alapján. Edited September 25, 2017 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merr-Sonn Posted September 25, 2017 Share Posted September 25, 2017 Szerintem nagyjából a TLJ trailerében látott támadás előtt fog beesni az Első Rendhez, hogy sikerült likvidálnia az árulót, így nem is fog senki kérdezősködni. Nagy mázlija van. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted September 26, 2017 Author Share Posted September 26, 2017 Rey nem is volt ott akkor még. Probléma orvosolva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 20, 2017 Share Posted October 20, 2017 Phasmának már kijött a negyedik része is? A második mikor jön magyarul? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted October 21, 2017 Author Share Posted October 21, 2017 Igen, már kint van. A fordítást Merr-Sonn végzi, így ő tudja megmondani, kb. mikorra várható. Én a szerkesztéssel általában 2-3 nap alatt megvagyok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Várom. Igazi EPVIII előkészítő. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted October 27, 2017 Share Posted October 27, 2017 Köszi a fordítást. A rajzok szépek voltak, de a sztori egyelőre nem túl érdekes. Phasma szemszögéből jó volt látni a dolgokat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted October 29, 2017 Author Share Posted October 29, 2017 Elkészültünk a 2. résszel is. Jó szórakozást! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomcsi80 Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 Kösz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 (edited ) Köszi! Esetleg nem tudod olyan linkre feltenni ahonnan le lehet szedni és nem kell folyton belépni erre a sz*ros starwars mediára? Edited October 29, 2017 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted October 29, 2017 Author Share Posted October 29, 2017 Miért, mi a gondod az ottani belépéssel? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 Az, hogy fél évente egyszer lépek be és mindig elfelejtem még a felhasználónevem is. Macerás... Már ez elveszi a kedvem a letöltéstől. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted October 29, 2017 Author Share Posted October 29, 2017 Miért nem ugyanazt használod, mint itt is? De feltöltöttem a megára is (bár nem tudom, itt meddig marad meg)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 30, 2017 Share Posted October 30, 2017 Köszi szépen! Este leszedem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Cupsy Posted October 30, 2017 Share Posted October 30, 2017 Köszi az új számot! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 Jó volt a második rész. Phasma mégse olyan "t*ketlen" azért és ezt jó látni. Izgalmas lesz ez még, és kíváncsi vagyok ez a Rivas valóban tud-e kompromittáló dolgokat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 Mikorra várható az új rész? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted November 13, 2017 Author Share Posted November 13, 2017 Ebben a pillanatban. Jó szórakozást! 3. rész 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 Megéreztem, köszi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 Köszi Sky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 Egyre jobb lesz! Phasma karakterének (és renoméjának) úgy kell ez a képregény mint egy falat kenyér. Siv? Phasma apja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RacerX Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 5 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Egyre jobb lesz! Phasma karakterének (és renoméjának) úgy kell ez a képregény mint egy falat kenyér. Siv? Phasma apja? Ő a nő. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 13, 2017 Share Posted November 13, 2017 Igaz, és akkor az anyja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts