Jump to content

Star Wars: Captain Phasma

Darth Sky

Recommended Posts

A Star Wars: Phasma százados egy Kelly Thompson által írt, valamint Marco Checchetto által rajzolt, 4 részes minisorozat, a Marvel kiadó gondozásában. Az első szám 2017. szeptember 6-án jelent meg Amerikában, a Star Wars: Az utolsó Jedik hajnala projekt részeként. A történet a Csillagpusztító Bázis pusztulása előtti percekben veszi fel a vonalat, felfedve azt, mi történt a címszereplővel miután Finn és Han a szemétledobóba kényszerítették.

A fordítás és szerkesztés ismételten Merr-Sonn és az én munkám.

1. rész

Captain_Phasma_001_000hun.jpg

A történet a Csillagpusztító Bázis pusztulása előtti percekben veszi fel a vonalat, felfedve azt, mi történt a címszereplővel miután a Rey, Finn, Han trió a szemétledobóba kényszerítették.

Rey nem is volt ott akkor még. :P

Ez a Phasma, ez kéééész... Az Első Rend mintakatonája. Már az ep7-ben sem tett rám nagy benyomást, de most aztán még mélyebbre csúszott. Szerintem az Ellenállás végül neki köszönhetően fogja legyőzni az Első Rendet. Felteszem, az egyik porg majd csúnyán néz rá, ő pedig beenged egy ellenálló kontingenst Snoke tróntermébe. :D:evil:

Rey nem is volt ott akkor még. :P

Ez a Phasma, ez kéééész... Az Első Rend mintakatonája. Már az ep7-ben sem tett rám nagy benyomást, de most aztán még mélyebbre csúszott. Szerintem az Ellenállás végül neki köszönhetően fogja legyőzni az Első Rendet. Felteszem, az egyik porg majd csúnyán néz rá, ő pedig beenged egy ellenálló kontingenst Snoke tróntermébe. :D:evil:

És ráfogja másra. :lol:

Mondjuk az első arra járó takarítóra. :evil:

Az azért tetszik, hogy a kis besz*ri árulása nem maradt következmények nélkül, és legalább egy tanú van. Az más kérdés, hogy szerintem megússza, és az ep8-ban már ő lesz a király katonalány, de itt talán még összehozhat valami alamuszit. Mondjuk az is tetszene, ha a végén kiderülne, hogy ő valójában baromira nem jó harctéri katona, viszont baromi jól ért ahhoz, hogy eliminálja azokat, akik az előmenetelét hátráltatják. Érdekes lesz ez a képregény (meg azért a könyvre is kíváncsi vagyok).

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...