Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

ANIMÁCIÓ 2. (CSOPORT SELEJTEZŐ) 24 felhasználó szavazott

1. 1. Ki jusson az SWSAGA Winter Madness Főtáblájára?

• Hera Syndulla
      7
    • Kanan Jarrus
      8
    • Ezra Bridgers
      3
    • Sabine Wren
      5
    • Zeb (alias Garazeb Orrelios)
      1

A szavazás lezárult

Szavazás lezárása: 2017-11-21 18:59

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
14 perccel korábban, Darth Sky írta:

Azt hittem, szimpátia alapján megy a szavazás, nem az alapján, mennyire összetett a karakter.

Általában véve a komplexebb karakterek érdekesebb kivéve, ha egy egysíkú karakter nagyon betalál valakinél. :)

Herának már csak 10 perce van, különben Kanan behúzza!

• Donát megszűntette a topik kiemelését
Hozzászólás ideje:
4 órával ezelőtt, Bomarr írta:

Szerintem Hera Zeb után a legegysíkubb tagja a Ghost csapatának. Rendre emlékeztet rá hogy ez a műsor főleg és elsősorban gyerekeknek készült. Ez persze nem feltétlenül negatívum: Hera tipikusan az a figura, aki egy gyereknek példakép lehet. Én viszont sajnálom, hogy nem igazán hoztak ki semmit a múltjából: azt hittem, hogy maga a tény, hogy ő Cham Syndulla lánya és a Rylothon született idővel majd fontos lesz. De a családi kapcsolatok elég hamar le lettek tudva. Hera pedig úgy általában mindenben fantasztikus: remek pilóta, remek vezető. Igazából pont ezek miatt mint karakter szerethető épp csak -szerintem- nem valami érdekes. Viszont a hangját adó Vanessa Marshall kétségkívül remek munkát végez.

A családi kapcsolatait és a múltját valóban jobban kiaknázhatták volna. Ezzel együtt szerintem egyáltalán nem baj, hogy van egy ilyen egyértelműen és stabilan pozitív karakter a sorozatban, aki a többieket - azokat, akik változnak ilyen vagy olyan irányba - támogatni tudja. Lehet, hogy emiatt nem annyira izgalmas, de nálam számít, hogy nagyon szerethető. :) 

3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Szerintem még Zebnél is egysíkúbb a karakter. Persze ha a karakterek felől keresünk valami izgalmasat akkor nem őt kell megtalálni, hanem Kallust vagy Ezrát. 

Nekem nem az izgalomról szól ez a szavazás, hanem arról, hogy ki a szimpatikusabb (vagy az adott kategóriában jobb). Kallus egészen más eset, nála azt szeretem, ahogy megváltozott, és persze a hangját. Mondjuk az már érdekesebb döntés lenne, ha Hera és Kallus közül kellene választani...

Hozzászólás ideje:
12 perccel korábban, Pildi írta:

Nekem nem az izgalomról szól ez a szavazás, hanem arról, hogy ki a szimpatikusabb (vagy az adott kategóriában jobb). Kallus egészen más eset, nála azt szeretem, ahogy megváltozott, és persze a hangját. Mondjuk az már érdekesebb döntés lenne, ha Hera és Kallus közül kellene választani...

Természetesen nem akartam kétségbe vonni, hogy nagyon kedveled Herát. Csak leírtam a szempontjaimat ami alapján választottam. :) 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.