Donát Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Kezdés: Nov. 20. 20:00 Versenyzők: vs. vs. vs. vs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 20, 2017 Author Share Posted November 20, 2017 A Ghost összes hús-vér, lélegző, állandó csapattagja versenyez a kegyeitekért! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki lesz elég "tökös" ahhoz, hogy maga mögé utasítsa a többieket! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Nem könnyű. Főleg mostanában nem lett nehéz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 A 4 selejtező közül ez szerintem a legnehezebb. Innen szinte bárki bekerülhet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merr-Sonn Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Szavaztam, de magam sem vagyok biztos benne, hogy tudnék végleges kedvencet mondani közülük. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilde Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Én is leadtam a szavazatom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dei Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Nem volt könnyű kiválasztani, hogy kire szavazzak. Igazából az egész egy apró hajszálon múlt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 20, 2017 Author Share Posted November 20, 2017 Huhúúú, lesznek itt izgalmak, kérem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Már most izgulok, mi lesz még itt később. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 20, 2017 Author Share Posted November 20, 2017 Döntetlen esetén sokat érhet Herának, hogy elhangzik az RO-ban a neve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merr-Sonn Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Lesz sorsvető kocka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Én is szavaztam. Érdekes ez a móka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nabopolasszar Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Kicsit meglep, hogy Kanan vezet, mert az utóbbi évadokban eléggé háttérbe szorult magán a csapaton belül is, mint ahogy Az Ezra-Kanan párosból is egyre több rivaldafényt kap a kissrác. Bár a farkasos szállal úgytűnik ismét fontos szerepe lesz végre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Kananra szavaztam. Egyetlen karakternek se érdekel annyira a sorsa az új évadban mint az ővé. Hera biztos, hogy megmenekül, Ezrához és Sabinehoz szerintem nem mernek nyúlni, Zeb meg egy ideje egyébként is inkább csak humorforrás. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 20, 2017 Author Share Posted November 20, 2017 éppen most, Bomarr írta: Kananra szavaztam. Egyetlen karakternek se érdekel annyira a sorsa az új évadban mint az ővé. Hera biztos, hogy megmenekül, Ezrához és Sabinehoz szerintem nem mernek nyúlni, Zeb meg egy ideje egyébként is inkább csak humorforrás. Én is így vagyok vele. Nem mellesleg igazi Jedivé vált nálam (főleg a vaksága óta és a Bendu segítségével), jó kis karakterfejlődésen ment keresztül. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Én még tanakodom kicsit Sabine és Kanan között. Tavaly szerintem még kapásból Sabine-t választom, de idén már nem tudok ilyen egyértelműen dönteni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 (edited ) Én még vacillálok. Kanan vagy Ezra. Én Ezránál sokkal nagyobb karakterfejlődést látok, és amíg korábban voltak idegesítő pillanatai, ez mostanra már eltűnt. Egy srác aki még az űrben se járt azelőtt, végül hova jutott. Szóval most felé tendálok, de még rágódom rajta. Edited November 20, 2017 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Kanan! Számomra Ő reprezentálja a sorozatot és in universe a jediséget, amennyire lehet az Ő érájában! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Kis javítás. Ezra Bridger és nem Bridgers. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 20, 2017 Author Share Posted November 20, 2017 Upsz. Ha továbbjut, javítva lesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Nekem Hera a kedvenc főszereplőm, amióta megy a sorozat, szóval egyértelmű volt, hogy rá szavazok. Fantasztikus pilóta, vezető és barát. Igaz, sokat nem fejlődött, mint karakter, de ez csak azért van, mert már a csúcsról indult. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jar-Jar Binks Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Hera nálam gyakorlatilag az egyik legkomolyabb női szereplővé nőtte ki magát az évadok alatt, így a szavazatom ő kapja. Mindenki arról beszél hogy milyen jó lenne egy élőszereplős Ahsoka film, de őszintén szólva, én egy Hera filmre sokkal előbb beülnék. A többiek közül egyedül Kanan az akit érdekesebb karakternek tartok, de valahogy sosem igazán tudtam kedvelni őt. A fiatalok meg Zeb elég egydimenziósak és érdektelenek számomra, így ők eleve nem is voltak nálam esélyesek. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 Hera és Kanan között vacilláltam, végül az előbbi mellett döntöttem. De itt bárki továbbjuthat, talán Zebet kivéve, akivel a készítők sajnos sokszor mostohán bántak, és kevés üdítő kivételtől eltekintve (ld. a kényszerű rostokolás Kallus-szal a Bahryn-on) csak filler epizódokban került előtérbe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted November 20, 2017 Share Posted November 20, 2017 A droidokon sokat agyaltam, ez viszont meglepően könnyen ment. Bár a Ghost legénységének minden tagja szimpatikus, ha csak egyikükre lehet szavazni, akkor az egyértelműen Hera. Többek között azért, amiket Pildi is leírt. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 Kanan és Hera nagy meccse lett végül. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 8 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Hera és Kanan között vacilláltam, végül az előbbi mellett döntöttem. De itt bárki továbbjuthat, talán Zebet kivéve, akivel a készítők sajnos sokszor mostohán bántak, és kevés üdítő kivételtől eltekintve (ld. a kényszerű rostokolás Kallus-szal a Bahryn-on) csak filler epizódokban került előtérbe. Zeb elsősorban humorfelelős és csak ritkán kapott más lehetőséget eddig. De hátha kapunk tőle még valami drámai alakítást (hasonlóan az általad említetthez) a sorozat végéig. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 Végül Sabine-ra szavaztam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted November 21, 2017 Author Share Posted November 21, 2017 Az egyetlen mai szavazás, ahol még bármi lehet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 Szerintem Hera Zeb után a legegysíkubb tagja a Ghost csapatának. Rendre emlékeztet rá hogy ez a műsor főleg és elsősorban gyerekeknek készült. Ez persze nem feltétlenül negatívum: Hera tipikusan az a figura, aki egy gyereknek példakép lehet. Én viszont sajnálom, hogy nem igazán hoztak ki semmit a múltjából: azt hittem, hogy maga a tény, hogy ő Cham Syndulla lánya és a Rylothon született idővel majd fontos lesz. De a családi kapcsolatok elég hamar le lettek tudva. Hera pedig úgy általában mindenben fantasztikus: remek pilóta, remek vezető. Igazából pont ezek miatt mint karakter szerethető épp csak -szerintem- nem valami érdekes. Viszont a hangját adó Vanessa Marshall kétségkívül remek munkát végez. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted November 21, 2017 Share Posted November 21, 2017 Szerintem még Zebnél is egysíkúbb a karakter. Persze ha a karakterek felől keresünk valami izgalmasat akkor nem őt kell megtalálni, hanem Kallust vagy Ezrát. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts