Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Március 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Március 19. Köszönjük szépen az egész évados remek munkádat! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2019. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Március 19. Köszi a munkádat. A napokban elkezdem darálni a sorozatot. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ByRoT Hozzászólás ideje: 2019. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Március 23. Köszi az egész évados munkát Azt nem tudjátok, hogy magyar szinkronosan mikor folytatódik véletlenül? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Március 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Március 23. Fura, hogy még nem folytatták. Semmi hír róla. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Március 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Március 23. Én is köszönöm a munkád, Sky! Én is haladok a részekkel, szépen lassan. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 7. Senki nem talált még feliratot? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 7. Angol felirat a dsny verzióhoz. Star Wars Resistance - 02x01 - Into the Unknown.DSNY.WEBRIP.LAZY-TBS.English.C.orig.Addic7ed.com.srt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 8. Angol web-dl felirat. Star Wars Resistance - 02x01 - Into the Unknown.WEB-DL.x264-ION10.English.HI.C.orig.Addic7ed.com.srt 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 8. Különben valaki bevállalta a fordítást? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 8. Sky csinálja mint az első évadot, lehet, hogy azóta már készíti. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 8. Igen, már készül. Nagyjából a 75%-a megvan, ha hazaértem, megcsinálom a maradékot. Tippre úgy éjfélt mondanék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 8. Ma még át tudod majd küldeni? Holnap sajnos nem tudom feltenni, csak délután. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 8. Átküldtem. Jó szórakozást! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 9. (szerkesztve) Sky elkészült a WEB-DL felirattal, amely innen tölthető le. Szerkesztve: 2019. Október 9. - Ody Mandrell 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 9. Sky! Esetleg tudnál csinálni az alábbi időzítéshez is magyart? Star Wars Resistance - 02x01 - Into the Unknown.WEBRip-LAZY.English.C.orig.Addic7ed.com.srt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 9. (szerkesztve) Tessék, bár szerintem felesleges több verzióhoz megcsinálni. Szerkesztve: 2019. Október 9. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 9. Köszi! A core-a csak ezt töltik fel, a web-dl-t nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 13. Íme az angol felirat. Saját termés. Star.Wars.Resistance.S02E02.A.Quick.Salvage.Run.720p.DSNY.WEBRip.AAC2.0.x264-LAZY.srt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 14. Itt a web-dl is. Star.Wars.Resistance.S02E02.A.Quick.Salvage.Run.1080p.WEB-DL.DD5.1.H.264-LAZY.srt 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 14. Gyors kérdés: Tam és Tierny tegezzék vagy magázzák egymást? Mert az szerintem egyértelmű, hogy Tam magázza a felettesét a tisztelet jeleként, de Tierny-nél nekem valahogy furán hat, ha magázná a lányt. Annak ellenére, hogy a megszólításoknál pl. a hivatalos kadét, DT-533 formákat használja. Szerintetek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 15. Eddig hogy volt? Amúgy szerintem Tam magázza, Tierny tegezi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 15. Eddig úgy volt, ahogy te is írtad. Tam magázta Tierny-t, aki tegezte a lányt. Viszont az Első Rend hadseregén belül szerintem mindkettőnek magázódni kellene, főleg amikor hivatalosan hangnemben beszél hozzá Tierny, "kadét", "533" vagy "DT-533" megszólításokkal. Viszont van, amikor meg Tierny a személyes érzéseiről beszél Tammel és "Tamarának" hívja. Ezek után igazodjak ki rajta, hogy legyen... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 15. Biztos megoldod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 15. Fél négykor jönnek a magyar feliratok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 15. Elkészültek a feliratok! Jó szórakozást. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 20. Angol felirat! Star.Wars.Resistance.S02E03.Live.Fire.720p.DSNY.WEBRip.AAC2.0.x264-LAZY.srt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. WEB-DL LAZY angol felirat már elérhető Star.Wars.Resistance.S02E03.Live.Fire.1080p.WEB-DL.DD5.1.H.264-LAZY_track3_eng.srt 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 22. Holnapra szerintem kész lesz. Ma semmit nem haladtam, azt hiszem érthető okok miatt. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 23. Ma este hét körül jön a felirat. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Október 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Október 23. Bocsánat a késésért. Ezen a linken elérhetők a feliratok. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.