Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 2. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: A második kötet a kívánságlistámon van a szukitsnál. Annyi elég vagy elő is kell rendelnem? Amúgy a sorozat mélyebb megértéséhez szerintem még rendeld be a windu-t. Abban szerepel az egyik Jedi aki a harmadik sztoriszálban feltűnik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 2. (szerkesztve) Meglátom még. Viszont a kérdésem még mindig él. Szerkesztve: 2019. Április 2. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 2. 48 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Meglátom még. Viszont a kérdésem még mindig él. Abban nem tudok segíteni, de szerintem menj biztosra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Április 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 2. Nyilván, ha kézhez akarod kapni, akkor meg kell rendelni. Az előjegyzéssel csak tájékoztatást nyújtanak, hogy mikortól lesz elérhető, rendelhető az adott kiadvány. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 4. A sorozat különszámában felbukkan pár érdekes helyszín. A magyar megnevezésekben itt most bizonytalan vagyok. A Scarifon: -Imperial Security Complex, The Citadel Tower - ez a magyar fordításban így van jelenleg: A Birodalmi Biztonsági Komplexum Fellegvára Nem emlékszem, hogy a Zsivány Egyes magyar szinkronjában ez milyen megnevezést kapott, vagy, hogy a Zsivány Egyes regényben előfordult-e. A Geonosison: -The Petranaki Arena - ez a magyar fordításban: A Petranaki aréna (a II. epizód híres arénája) Szerintem ez jó. Csak itt jelent meg ez a szöveg. -The Korakanni Mound - ez a magyar fordításban: A Korakanni domb A klónok háborúja sorozat helyszíne ez. Szerintem ezt nem fordították le a sorozatban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 4. 22 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Imperial Security Complex, The Citadel Tower - ez a magyar fordításban így van jelenleg: A Birodalmi Biztonsági Komplexum Fellegvára Na most itt a fordítás egy kicsit félrement. Akkor lehetne így fordítani magyarra ha angolul a következő szöveg lenne:The Imperial Security Complex's Citadel Tower. Szerintem helyesebb fordítás lenne ez: Birodalmi biztonsági komplexum, Citadella torony. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 11. No, be is rendeltem a két folytatást. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 11. 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: No, be is rendeltem a két folytatást. Helyes, nem fogsz csalódni. Mi több, egyenesen sóvárogni fogsz az utolsó fejezetért. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 11. Ezt el is várom! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 28. Ugye ennek négy kötete lesz összesen? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2019. Május 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 28. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Ugye ennek négy kötete lesz összesen? Igen,annyi. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 28. 5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ugye ennek négy kötete lesz összesen? Idén le is adják az egészet, mint a '15-ös Vadert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 28. Ma megjött a második kötet. Este elolvasom. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 28. 5 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ma megjött a második kötet. Este elolvasom. De jó neked, én még a széthasadt birodalmat se olvastam(mondjuk nem is.biztos hogy fogom). De ezt a sorozatot végigolvasom majd. Amúgy csomagban rendelted vagy magában? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 28. A harmadikkal együtt akartam, de jött az értesítés, hogy a második fogyóban van így gyorsan megrendeltem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2019. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 28. 27 perccel korábban, Ody Mandrell írta: A harmadikkal együtt akartam, de jött az értesítés, hogy a második fogyóban van így gyorsan megrendeltem. Uh, ezt így rossz hallani hogy fogyóban van. Remélem nekem még marad. Na de majd ha vége a sulinak akkor rendelek. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 28. (szerkesztve) Meg volt rendelve együtt, de kicsit bepánikoltam, így azt a csomagot visszamondtam és megrendeltem a második kötetet. Biztos ami biztos. Szerkesztve: 2019. Május 28. - Ody Mandrell 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 28. 9 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ugye ennek négy kötete lesz összesen? Idén ősszel jelenik meg az utolsó, negyedik kötet: Vader erődje (19-25. szám). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 28. (szerkesztve) Megvolt a hetedik kötet. Jó lesz ez a Jocasta szál. Iskolát rendezett be? Ez még most, a sequel trilógia idején is előkerülhet. Az meg most esett le, hogy az inkvizítorok a Renekre hasonlítanak erősen. Vagy inkább fordítva? 10. szám legvégén az Luke Skywalker? Szerkesztve: 2019. Május 28. - Ody Mandrell 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Május 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 28. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: 10. szám legvégén az Luke Skywalker? Yup. Úgy tűnik, hogy a 6-7 között valamikor rálelt Jocasta titkos könyvtárára. 1 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 29. Erről semmilyen más infó nincs? Hogy mit kezdett vele? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 29. Egyelőre jegelve van a téma. Beteaselték, tippre a IX után ismerkedünk meg jobban a jedi ereklyéket kutató és jedi rendet feltámasztó Luke -al. Amúgy én még nem gondoltam bele a Renek/inqvizítorok hasonlóságára. Bár elsőként megvárnám a TROS -t, dizájnilag ihlet lehetett. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Május 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 29. EL is olvastam. Vajon mint kezd Vader az Erő-érzékenyek listájával? Talán már Palpatine ellenében akar kavarni? Az is jó szál lesz ki akarja a vesztét. A végén az öt ártatlan kinyírása elég brutális volt de szerintem ezzel nem ért célt. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 30. 2019. 05. 29. - 0:38, Bence1997 írta: Yup. Úgy tűnik, hogy a 6-7 között valamikor rálelt Jocasta titkos könyvtárára. Biztos, hogy az a jelenet már a 6 és a 7 között játszódik? Én Luke ruhája alapján inkább a 4 és az 5 közé tippelném. 2019. 05. 29. - 9:16, Ody Mandrell írta: EL is olvastam. Vajon mint kezd Vader az Erő-érzékenyek listájával? Talán már Palpatine ellenében akar kavarni? Az is jó szál lesz ki akarja a vesztét. A végén az öt ártatlan kinyírása elég brutális volt de szerintem ezzel nem ért célt. Ebben a sztori szálban az volt a jó, hogy Vader hamar rádöbbent: Sidious az utódját keresi Vader helyébe. Mégse akkora nagy barát az öreg, mint évekkel korábban hitte. Egyre jobban megrendül a bizalma Sidious-ban. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 30. (szerkesztve) 15 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Biztos, hogy az a jelenet már a 6 és a 7 között játszódik? Én Luke ruhája alapján inkább a 4 és az 5 közé tippelném. A rajz picit csalókás, de a ruha alapján én nem mondanám a 4-5 közé. Luke alapból a Birodalom bukása után már elindult jedi ereklyék felkeresésére, így nekem ez lenne a logikus, hogy a két trilógia között talál rá Jocasta könyvtárára. 2019. 05. 29. - 9:16, Ody Mandrell írta: Vajon mint kezd Vader az Erő-érzékenyek listájával? Talán már Palpatine ellenében akar kavarni? Szerintem rájött, hogy miért is érdekli az Erő-érzékenyek listája az öreg fószert. Eltusolta mestere elől, így keresztbe tudott tenni Palpi jövőbeli terveinek. 2019. 05. 29. - 9:16, Ody Mandrell írta: Az is jó szál lesz ki akarja a vesztét. Ha jól tudom ezt a Vader utáni vadászatot 2 rész alatt lezavarják. Mondjuk nem baj, érdekes volt amit kihoztak belőle. Szerkesztve: 2019. Május 30. - Bence1997 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 30. 46 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Ebben a sztori szálban az volt a jó, hogy Vader hamar rádöbbent: Sidious az utódját keresi Vader helyébe. Mégse akkora nagy barát az öreg, mint évekkel korábban hitte. Egyre jobban megrendül a bizalma Sidious-ban. Remélem nem az egészből spoilereztél, holott csak az első két kötetet olvastam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 31. 2019. 05. 30. - 18:53, Ody Mandrell írta: Remélem nem az egészből spoilereztél, holott csak az első két kötetet olvastam. A Jedik hagyatéka kötetre vonatkozott a kijelentésem. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Május 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 31. Szerintem nagyon jó volt így, hogy ekkor még nem volt meg az a hatalmas bizalom. Jocasta Nu pedig hozta a formáját. Ha bír uralkodni magán akkor simán leléphetett volna... 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 1. De azért nagy pofon lehetett egy fiatal, épphogy csak átállt Vadernek, hogy Palpatine számára mégse olyan fontos, mint régen, amikor csak Anakin volt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Június 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Június 1. Nyilván ebben közrejátszott, hogy a gyerekből egy roncs lett. Amúgy a sith-ek lételeme az árulás. Kíváncsi leszek rájön-e Palpatine, hogy Vader lenyúlta a listát. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.