Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 11. Hozzászólás ideje: Április 11. Van egy rakat kép a tegnapi eseményről, ami valószínűleg díszbemutató is volt. Meglátjuk jönnek-e hírek erről. Még Momoa is ott volt. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 11. Hozzászólás ideje: Április 11. Nem akarom ide betenni, mind mert baromi sok kép van itt a filmről. Inkább itt a link. https://deadline.com/gallery/andor-season-2-photos/andor-season-2-5/ Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Április 11. Hozzászólás ideje: Április 11. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Még Momoa is ott volt. Nem csoda, a Bixet alakító Adria Arjona a barátnője, én is mindenhová elkísérném. 1 1 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Április 11. Hozzászólás ideje: Április 11. A kettő nem zárja ki egymást. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Április 11. Hozzászólás ideje: Április 11. (szerkesztve) Kikerült az ún. Production Brief az oldalra, ahova a Disney produkciók promóciós anyagait szokták tárolni: https://dam.gettyimages.com/thewaltdisneystudios/allaccess/#!asset/9rcqp87xgvc64ts3kgchk48 @DanCarver Esetleg majd egy rebós cikket lehet össze lehet ebből hozni, ha van rá kapacitásotok Mivel 31 oldal, nem olvastam még el az egészet, csak pár pontot láttam kiemelve redditen. Ez legyen szerintem spoiler mögött: Spoiler - Leida esküvője az első történetívben van - A búzamezős bolygó neve Mina-Rau, - A Ghorman "nemzeti himnuszt" meg fogjuk ismerni - Dedrának van egy nagyon titkos megbízása Krennic-kel - Az első ívben Cassian fogságba esik majd a Yavinon Szerkesztve: Április 11. - Yoda József Válasz
DanCarver Hozzászólás ideje: Április 11. Hozzászólás ideje: Április 11. (szerkesztve) 16 perccel korábban, Yoda József írta: Kikerült az ún. Production Brief az oldalra, ahova a Disney produkciók promóciós anyagait szokták tárolni: https://dam.gettyimages.com/thewaltdisneystudios/allaccess/#!asset/9rcqp87xgvc64ts3kgchk48 @DanCarver Esetleg majd egy rebós cikket lehet össze lehet ebből hozni, ha van rá kapacitásotok Mivel 31 oldal, nem olvastam még el az egészet, csak pár pontot láttam kiemelve redditen. Ez legyen szerintem spoiler mögött: Spoileres tartalom megtekintése - Leida esküvője az első történetívben van - A búzamezős bolygó neve Mina-Rau, - A Ghorman "nemzeti himnuszt" meg fogjuk ismerni - Dedrának van egy nagyon titkos megbízása Krennic-kel - Az első ívben Cassian fogságba esik majd a Yavinon Ahogy látom ez a korábbi interjúkból, sajtóanyagokból van összerakva, amiket nagyrészt külön cikkekben már megírtunk az oldalon. Meg annyit elárulhatok, hogy még lesz egy hasonló mit tudunk az Andorról a második évad előtt cikkünk, az nagyjából ilyesmi lesz, csak nem ennyire hosszan. Ennek a doksinak a végén már a színészekről, meg a készítőkről írnak hosszan. Szerkesztve: Április 11. - DanCarver 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 11. Hozzászólás ideje: Április 11. Bővebb riport a tegnapi bemutatóról. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Kedd 16:36 Hozzászólás ideje: Kedd 16:36 (szerkesztve) Egy hét! Szerkesztve: Kedd 17:05 - Ody Mandrell 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Kedd 16:43 Hozzászólás ideje: Kedd 16:43 Már posztoltam a spotokba, beleszerkesztettem az utolsó hsz-embe plusz 2 klipet 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Kedd 17:50 Hozzászólás ideje: Kedd 17:50 Gilroy a THR-nek adott interjút, amiben elárulta, hogy egy visszatérő karaktert más színész fog alakítani. Volt egy korábbi pletyka, miszerint Spoiler Bail Organát nem Jimmy Smits fogja alakítani, hanem Benjamin Bratt 1 2 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Kedd 18:45 Hozzászólás ideje: Kedd 18:45 Azért jó lenne, ha nem őt érte volna recast. Spoiler Most komolyan, az ep2-től a Rogue One-on át az Obi-Wan Kenobiig Jimmy Smits alakította a figurát, és pont itt, ami átmenet az OWK-ból az RO-ba, teljesen más bújna Bail bőrébe? Nem jönne ki jól. Nekem legalábbis nagyon-nagyon rossz szájízt hagyna maga után. Szó szerint úgy törné ketté a karakter életútjának kontinuitását, mint egy kisgyerek a ropit. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Kedd 19:09 Hozzászólás ideje: Kedd 19:09 Ez hatalmas fekete pont lenne a sorozatnak. Nem igaz, hogy nem lehetne ezt jól megoldani. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Kedd 20:01 Hozzászólás ideje: Kedd 20:01 Meglátjuk, az hogy ő az, egyelőre csak pletyka. Reméljük valami kevésbé fajsúlyosabb karakter lett az "áldozat" Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Kedd 20:05 Hozzászólás ideje: Kedd 20:05 Spoiler De pont Bail? Jimmy Smiths ikonikus, és minden filmben sorozatban ő játszotta Bailt. Őt egyszerűen nem szabad lecserélni. 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Kedd 21:10 Hozzászólás ideje: Kedd 21:10 Nekem még Spoiler Tarkin jutott eszembe, az ő esetében sokkal inkább érthetőbb lenne a dolog, hogy nem akartak cgi-t használni. Remélem inkább ő, és nem Bail (márha szerepelnek egyáltalán) A teljes interjú: https://www.hollywoodreporter.com/tv/tv-features/andor-creator-season-2-episodes-1236190457/ Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Kedd 22:17 Hozzászólás ideje: Kedd 22:17 Azt írják az interjúban: "Valószínűleg van néhány ember, akiket a Yavinon akartunk tudni a végén, akik a Rogue elején szerepelnek, de nem tudtuk őket megszerezni, mert elfoglaltak voltak" - Tony Gilroy Ez alapján lázadókról van szó, és valószínűleg azok közül valaki, akiket Jyn kihallgatásán láttunk. Vagyis Mon Mothma, Bail Organa, Cassian Andor, Jyn Erso, Jan Dodonna és Davits Draven. Mothmát és Cassiant ugye kizárhatjuk teljes magabiztosággal. Maradt Jimmy Smits (Bail), Felicity Jones (Jyn), Alistair Petrie (Draven) és Ian McElhinney (Dodonna). Szóval ezen karakterek közül lesz valaki recastolva vagy fog hiányozni. Vagy tök más valaki, mert úgy is lehet értelmezni, hogy a felsoroltak közül csak néhányan nem jelennek meg, és valaki teljesen mást recastoltak. Igazából jó ez az interjú, mert csak egyvalami biztos: nem mindenkit értek el, és egy visszatérő karaktert emiatt recastoltak. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Szerda 05:38 Hozzászólás ideje: Szerda 05:38 Spoiler Bail-nek nem feltétlen fontos ott lennie a Yavinon. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: Szerda 05:56 Hozzászólás ideje: Szerda 05:56 Remélem Dodonnáról van szó. Neki tényleg muszáj ott lennie, a recast meg nála kevésbé fájdalmas. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Szerda 06:34 Hozzászólás ideje: Szerda 06:34 Ő bármikor. Eleve recastolták, szóval ez nem lenne probléma. Válasz
DanCarver Hozzászólás ideje: Szerda 07:18 Hozzászólás ideje: Szerda 07:18 9 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Azt írják az interjúban: "Valószínűleg van néhány ember, akiket a Yavinon akartunk tudni a végén, akik a Rogue elején szerepelnek, de nem tudtuk őket megszerezni, mert elfoglaltak voltak" - Tony Gilroy Ez alapján lázadókról van szó, és valószínűleg azok közül valaki, akiket Jyn kihallgatásán láttunk. Vagyis Mon Mothma, Bail Organa, Cassian Andor, Jyn Erso, Jan Dodonna és Davits Draven. Mothmát és Cassiant ugye kizárhatjuk teljes magabiztosággal. Maradt Jimmy Smits (Bail), Felicity Jones (Jyn), Alistair Petrie (Draven) és Ian McElhinney (Dodonna). Szóval ezen karakterek közül lesz valaki recastolva vagy fog hiányozni. Vagy tök más valaki, mert úgy is lehet értelmezni, hogy a felsoroltak közül csak néhányan nem jelennek meg, és valaki teljesen mást recastoltak. Igazából jó ez az interjú, mert csak egyvalami biztos: nem mindenkit értek el, és egy visszatérő karaktert emiatt recastoltak. Alistair Petrie benne van, marketing anyagokon látszott, szal őt is lehúzhatod. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Szerda 07:23 Hozzászólás ideje: Szerda 07:23 Akkor marad Dodonna (remélhetőleg). Válasz
DanCarver Hozzászólás ideje: Szerda 11:22 Hozzászólás ideje: Szerda 11:22 Ahogy korábban is mondtam, @Rixon írt egy ilyen összefoglalót, hogy mit érdemes tudni az Andorról a második évad előtt. https://rebo.hu/2025/04/16/minden-amit-tudni-erdemes-az-andor-2-evada-elott/ Ez pedig csak ilyen érdekesség, amit Diego mondott a Kimmel showban. 😆 https://widescreen.hu/diego-lunat-majdnem-letartoztattak-a-repteren-az-andor-egyik-kellekfegyvere-miatt/ 3 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Tegnap 05:26 Hozzászólás ideje: Tegnap 05:26 22 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Akkor marad Dodonna (remélhetőleg). Vagy Merrick. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.