Ugrás a kommentre

Az Andor sorozat

Dei

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Még Momoa is ott volt. :D 

Nem csoda, a Bixet alakító Adria Arjona a barátnője, én is mindenhová elkísérném. :D 

• Nagyon tetszik 1
  • Meglepő 1
  • Köszönöm 1
Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Kikerült az ún. Production Brief az oldalra, ahova a Disney produkciók promóciós anyagait szokták tárolni:

https://dam.gettyimages.com/thewaltdisneystudios/allaccess/#!asset/9rcqp87xgvc64ts3kgchk48

@DanCarver Esetleg majd egy rebós cikket lehet össze lehet ebből hozni, ha van rá kapacitásotok :)

Mivel 31 oldal, nem olvastam még el az egészet, csak pár pontot láttam kiemelve redditen. Ez legyen szerintem spoiler mögött:

Spoiler

- Leida esküvője az első történetívben van

- A búzamezős bolygó neve Mina-Rau,

- A Ghorman "nemzeti himnuszt" meg fogjuk ismerni

- Dedrának van egy nagyon titkos megbízása Krennic-kel

- Az első ívben Cassian fogságba esik majd a Yavinon

Szerkesztve: - Yoda József
Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
16 perccel korábban, Yoda József írta:

Kikerült az ún. Production Brief az oldalra, ahova a Disney produkciók promóciós anyagait szokták tárolni:

https://dam.gettyimages.com/thewaltdisneystudios/allaccess/#!asset/9rcqp87xgvc64ts3kgchk48

@DanCarver Esetleg majd egy rebós cikket lehet össze lehet ebből hozni, ha van rá kapacitásotok :)

Mivel 31 oldal, nem olvastam még el az egészet, csak pár pontot láttam kiemelve redditen. Ez legyen szerintem spoiler mögött:

Spoileres tartalom megtekintése

Ahogy látom ez a korábbi interjúkból, sajtóanyagokból van összerakva, amiket nagyrészt külön cikkekben már megírtunk az oldalon. Meg annyit elárulhatok, hogy még lesz egy hasonló mit tudunk az Andorról a második évad előtt cikkünk, az nagyjából ilyesmi lesz, csak nem ennyire hosszan. Ennek a doksinak a végén már a színészekről, meg a készítőkről írnak hosszan.

Szerkesztve: - DanCarver
Hozzászólás ideje:

Gilroy a THR-nek adott interjút, amiben elárulta, hogy egy visszatérő karaktert más színész fog alakítani.

Screenshot_2025-04-15-19-46-54-372_com.android.chrome-edit.jpg

Volt egy korábbi pletyka, miszerint 

Spoiler

Bail Organát nem Jimmy Smits fogja alakítani, hanem Benjamin Bratt

• Dühítő 1
  • Szomorú 2
  • Meglepő 1
Hozzászólás ideje:

Azért jó lenne, ha nem őt érte volna recast.

Spoiler

Most komolyan, az ep2-től a Rogue One-on át az Obi-Wan Kenobiig Jimmy Smits alakította a figurát, és pont itt, ami átmenet az OWK-ból az RO-ba, teljesen más bújna Bail bőrébe? Nem jönne ki jól. Nekem legalábbis nagyon-nagyon rossz szájízt hagyna maga után. Szó szerint úgy törné ketté a karakter életútjának kontinuitását, mint egy kisgyerek a ropit.

Hozzászólás ideje:

Nekem még

Spoiler

Tarkin jutott eszembe, az ő esetében sokkal inkább érthetőbb lenne a dolog, hogy nem akartak cgi-t használni. Remélem inkább ő, és nem Bail (márha szerepelnek egyáltalán)

A teljes interjú: https://www.hollywoodreporter.com/tv/tv-features/andor-creator-season-2-episodes-1236190457/

Hozzászólás ideje:

Azt írják az interjúban:

"Valószínűleg van néhány ember, akiket a Yavinon akartunk tudni a végén, akik a Rogue elején szerepelnek, de nem tudtuk őket megszerezni, mert elfoglaltak voltak" - Tony Gilroy

Ez alapján lázadókról van szó, és valószínűleg azok közül valaki, akiket Jyn kihallgatásán láttunk. Vagyis Mon Mothma, Bail Organa, Cassian Andor, Jyn Erso, Jan Dodonna és Davits Draven. Mothmát és Cassiant ugye kizárhatjuk teljes magabiztosággal. Maradt Jimmy Smits (Bail), Felicity Jones (Jyn), Alistair Petrie (Draven) és Ian McElhinney (Dodonna). Szóval ezen karakterek közül lesz valaki recastolva vagy fog hiányozni. Vagy tök más valaki, mert úgy is lehet értelmezni, hogy a felsoroltak közül csak néhányan nem jelennek meg, és valaki teljesen mást recastoltak. Igazából jó ez az interjú, mert csak egyvalami biztos: nem mindenkit értek el, és egy visszatérő karaktert emiatt recastoltak.

Hozzászólás ideje:
9 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

Azt írják az interjúban:

"Valószínűleg van néhány ember, akiket a Yavinon akartunk tudni a végén, akik a Rogue elején szerepelnek, de nem tudtuk őket megszerezni, mert elfoglaltak voltak" - Tony Gilroy

Ez alapján lázadókról van szó, és valószínűleg azok közül valaki, akiket Jyn kihallgatásán láttunk. Vagyis Mon Mothma, Bail Organa, Cassian Andor, Jyn Erso, Jan Dodonna és Davits Draven. Mothmát és Cassiant ugye kizárhatjuk teljes magabiztosággal. Maradt Jimmy Smits (Bail), Felicity Jones (Jyn), Alistair Petrie (Draven) és Ian McElhinney (Dodonna). Szóval ezen karakterek közül lesz valaki recastolva vagy fog hiányozni. Vagy tök más valaki, mert úgy is lehet értelmezni, hogy a felsoroltak közül csak néhányan nem jelennek meg, és valaki teljesen mást recastoltak. Igazából jó ez az interjú, mert csak egyvalami biztos: nem mindenkit értek el, és egy visszatérő karaktert emiatt recastoltak.

Alistair Petrie benne van, marketing anyagokon látszott, szal őt is lehúzhatod.

Hozzászólás ideje:

Ahogy korábban is mondtam, @Rixon írt egy ilyen összefoglalót, hogy mit érdemes tudni az Andorról a második évad előtt.

https://rebo.hu/2025/04/16/minden-amit-tudni-erdemes-az-andor-2-evada-elott/

Ez pedig csak ilyen érdekesség, amit Diego mondott a Kimmel showban. 😆

https://widescreen.hu/diego-lunat-majdnem-letartoztattak-a-repteren-az-andor-egyik-kellekfegyvere-miatt/

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.