Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Csütörtök 18:44 Hozzászólás ideje: Csütörtök 18:44 Jobbulást! 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Péntek 05:37 Hozzászólás ideje: Péntek 05:37 Van egy rakat kép a tegnapi eseményről, ami valószínűleg díszbemutató is volt. Meglátjuk jönnek-e hírek erről. Még Momoa is ott volt. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Péntek 06:05 Hozzászólás ideje: Péntek 06:05 Nem akarom ide betenni, mind mert baromi sok kép van itt a filmről. Inkább itt a link. https://deadline.com/gallery/andor-season-2-photos/andor-season-2-5/ Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Péntek 08:12 Hozzászólás ideje: Péntek 08:12 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Még Momoa is ott volt. Nem csoda, a Bixet alakító Adria Arjona a barátnője, én is mindenhová elkísérném. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Péntek 08:14 Hozzászólás ideje: Péntek 08:14 Azt hittem SW fan. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Péntek 08:18 Hozzászólás ideje: Péntek 08:18 A kettő nem zárja ki egymást. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Péntek 11:26 Hozzászólás ideje: Péntek 11:26 (szerkesztve) Kikerült az ún. Production Brief az oldalra, ahova a Disney produkciók promóciós anyagait szokták tárolni: https://dam.gettyimages.com/thewaltdisneystudios/allaccess/#!asset/9rcqp87xgvc64ts3kgchk48 @DanCarver Esetleg majd egy rebós cikket lehet össze lehet ebből hozni, ha van rá kapacitásotok Mivel 31 oldal, nem olvastam még el az egészet, csak pár pontot láttam kiemelve redditen. Ez legyen szerintem spoiler mögött: Spoiler - Leida esküvője az első történetívben van - A búzamezős bolygó neve Mina-Rau, - A Ghorman "nemzeti himnuszt" meg fogjuk ismerni - Dedrának van egy nagyon titkos megbízása Krennic-kel - Az első ívben Cassian fogságba esik majd a Yavinon Szerkesztve: Péntek 11:27 - Yoda József Válasz
DanCarver Hozzászólás ideje: Péntek 11:42 Hozzászólás ideje: Péntek 11:42 (szerkesztve) 16 perccel korábban, Yoda József írta: Kikerült az ún. Production Brief az oldalra, ahova a Disney produkciók promóciós anyagait szokták tárolni: https://dam.gettyimages.com/thewaltdisneystudios/allaccess/#!asset/9rcqp87xgvc64ts3kgchk48 @DanCarver Esetleg majd egy rebós cikket lehet össze lehet ebből hozni, ha van rá kapacitásotok Mivel 31 oldal, nem olvastam még el az egészet, csak pár pontot láttam kiemelve redditen. Ez legyen szerintem spoiler mögött: Spoileres tartalom megtekintése - Leida esküvője az első történetívben van - A búzamezős bolygó neve Mina-Rau, - A Ghorman "nemzeti himnuszt" meg fogjuk ismerni - Dedrának van egy nagyon titkos megbízása Krennic-kel - Az első ívben Cassian fogságba esik majd a Yavinon Ahogy látom ez a korábbi interjúkból, sajtóanyagokból van összerakva, amiket nagyrészt külön cikkekben már megírtunk az oldalon. Meg annyit elárulhatok, hogy még lesz egy hasonló mit tudunk az Andorról a második évad előtt cikkünk, az nagyjából ilyesmi lesz, csak nem ennyire hosszan. Ennek a doksinak a végén már a színészekről, meg a készítőkről írnak hosszan. Szerkesztve: Péntek 11:44 - DanCarver 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Péntek 18:57 Hozzászólás ideje: Péntek 18:57 Bővebb riport a tegnapi bemutatóról. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.