Ugrás a kommentre

Az Andor sorozat

Dei

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Még Momoa is ott volt. :D 

Nem csoda, a Bixet alakító Adria Arjona a barátnője, én is mindenhová elkísérném. :D 

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Kikerült az ún. Production Brief az oldalra, ahova a Disney produkciók promóciós anyagait szokták tárolni:

https://dam.gettyimages.com/thewaltdisneystudios/allaccess/#!asset/9rcqp87xgvc64ts3kgchk48

@DanCarver Esetleg majd egy rebós cikket lehet össze lehet ebből hozni, ha van rá kapacitásotok :)

Mivel 31 oldal, nem olvastam még el az egészet, csak pár pontot láttam kiemelve redditen. Ez legyen szerintem spoiler mögött:

Spoiler

- Leida esküvője az első történetívben van

- A búzamezős bolygó neve Mina-Rau,

- A Ghorman "nemzeti himnuszt" meg fogjuk ismerni

- Dedrának van egy nagyon titkos megbízása Krennic-kel

- Az első ívben Cassian fogságba esik majd a Yavinon

Szerkesztve: - Yoda József
Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
16 perccel korábban, Yoda József írta:

Kikerült az ún. Production Brief az oldalra, ahova a Disney produkciók promóciós anyagait szokták tárolni:

https://dam.gettyimages.com/thewaltdisneystudios/allaccess/#!asset/9rcqp87xgvc64ts3kgchk48

@DanCarver Esetleg majd egy rebós cikket lehet össze lehet ebből hozni, ha van rá kapacitásotok :)

Mivel 31 oldal, nem olvastam még el az egészet, csak pár pontot láttam kiemelve redditen. Ez legyen szerintem spoiler mögött:

Spoileres tartalom megtekintése

Ahogy látom ez a korábbi interjúkból, sajtóanyagokból van összerakva, amiket nagyrészt külön cikkekben már megírtunk az oldalon. Meg annyit elárulhatok, hogy még lesz egy hasonló mit tudunk az Andorról a második évad előtt cikkünk, az nagyjából ilyesmi lesz, csak nem ennyire hosszan. Ennek a doksinak a végén már a színészekről, meg a készítőkről írnak hosszan.

Szerkesztve: - DanCarver

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.